Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Johdanto

Lancashire Law School on ylpeä kansallisten ja kansainvälisten maineen, joka tarjoaa erilaisia ​​lain ja rikollisuuden kursseja sekä perus-ja jatko tasolla. Korkeasti koulutetun henkilöstön kuuluvat kansainvälisesti tunnettujen tutkimuksen asiantuntijoita, palkittu opettajien ja oikeusalan ammattilaiset, joilla on laaja käytännön kokemus. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota elinvoimainen, edistää ja ystävällinen ympäristö, jossa opiskelemaan. Työllistettävyys on ytimessä kaikki teemme ja School on erinomainen maine sisällä ammatteja, elinkeinoelämä ja vaikuttava laatua valmistuneista jotka tuovat akateemisen kaliiperi, ammattitaito ja kaupallisten tietoisuutta työpaikalla.

Tietoa korkeakoulusta

Viimeksi kuluneiden 40 vuoden aikana Lancashire Law School on kehittänyt erinomaisen kansainvälistä mainetta tuottaa valmistuneet, jotka saapuvat työelämästä taitoja työnantajat etsivät. Opetus istunnot ovat pieniä ja henkilökohtaisia, elinvoimainen ja älyllisesti stimuloiva, samoin kuin on käytännöllistä. Tavoitteenamme on tarjota sinulle superlatiivi opiskelijan kokemus, jotta voit saavuttaa parhaan potentiaalisia ja jatko hyvin varustettu tehdä vaikutus työelämästä valitsemaltasi.

Koulu tarjoaa täyden valikoiman perustutkintoa ja jatko-opintoja, sekä lain ja kriminologia. Meidän perustutkintoa laki kursseja ovat kaikki vahvistanut oikeudellisten ammattien ajot lain astetta avulla opiskelijat voivat jatkaa ammatillista puolella koulutusta joko asianajaja tai asianajaja. Meidän kriminologiassa kurssit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kritisoida rikosoikeuden ja rikosoikeusjärjestelmän sosiaalisesta, taloudellisesta ja kulttuurin kannalta ja uraa laajemmassa julkisen ja yhteisöllisiä palveluja. Koulu tarjoaa myös laajan valikoiman Täydennyskoulutuskeskus mahdollisuuksia, joista monet on otettu huomioon yksilöiden sidosryhmien tarpeita.

Koulu pyrkii:

  • on alan johtava tarjonnan lain ja rikollisuuden koulutus
  • ylläpitää oppimisyhteisö innovaation ja huippuosaamista ja sitoutuneet maksimoimaan vahvuuksia ja saavuttaminen
  • ylläpitää tutkimusyhteisö, joka niiden vaikutuksista laki, rikosoikeuden ja politiikka
  • taataan mahdollisimman laaja pääsy koulutukseen kaikille, joilla on kyky ja sitoutuminen onnistuu
  • upottaa siirrettävien taitojen koko opetussuunnitelman maksimoimiseksi opiskelija työllistyvyyttä

TUTKIMUS

Koska Law School täydennämme sitoutumistamme akateemista ja ammatillista oikeustieteellisen koulutuksen laadukkaita tutkimustoimintaa. Tutkimushenkilöstön syöttänyt saatu erinomaisia ​​tuloksia kaikissa kansallisen tutkimuksen harjoitukset 1990-luvulta lähtien ja tutkimuksemme stipendin jatkaa vaikuttaa tuomioistuinten päätöksiin, politiikan kehittämistä ja lainsäädännön uudistamista Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja laajemmin kansainvälisesti. Asiantuntemusta henkilökuntamme kertoo paitsi meidän perustutkintoa ohjelmia vaan myös opetti ja tutkimukseen perustuva jatkotutkintoja.

Sijainnit

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Kysymyksiä