Keystone logo
© The University of Milan La Statale
University of Milan

University of Milan

University of Milan

Johdanto

Milanon yliopisto, joka tunnetaan myös nimellä "La Statale", on satavuotias, monikampuksinen ja monialainen julkinen yliopisto Milanon sydämessä, Italian innovaatio-, kulttuuri- ja designpääkaupungissa. La Statale on Euroopan rikkaimpiin ja kehittyneimpiin alueisiin kuuluvan Lombardian alueen suurin yliopisto, ja se on sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla erittäin korkeasti arvostettu opetuksensa ja akateemisen tutkimuksensa korkean laadun ansiosta. La Statale tarjoaa 8 tiedekunnassaan ja 2 koulussaan (humanistinen tiedekunta, liikunta- ja urheilutiedekunta, farmasia, lääketiede, lääketiede, eläinlääketiede, oikeustiede, valtio-, talous- ja yhteiskuntatieteet, maatalous- ja elintarviketieteet, luonnontieteet ja teknologia, kieltenvälityksen ja kulttuurienvälisen viestinnän koulu) 157 perustutkinto- ja jatkotutkintokurssia, 36 tohtorikoulutusta, 65 jatkotutkintokoulua ja useita ammatillisia maistereita sekä kesä- ja talvikouluja.

Liittymällä joukkoomme pääset kokemaan todellisen kansainvälisen, haastavan ja huippuluokan akateemisen ympäristön! La Statale on itse asiassa ainoa italialainen jäsen LERU:ssa, arvostetussa verkostossa, joka kokoaa yhteen 25 tutkimusintensiivistä eurooppalaista yliopistoa vain kutsusta. Se on myös ylpeä 4EU+-allianssin jäsen, jonka tavoitteena on kehittää integroitu eurooppalainen yliopistojärjestelmä. Lähitulevaisuudessa tieteelliset tiedekuntamme siirretään MIND-kampukselle (Milano Innovation District), joka on kunnianhimoinen hanke, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille kaikkialta maailmasta edistyneimmät, houkuttelevimmat ja toimivimmat infrastruktuurit, tilat ja laboratoriot läheisessä yhteydessä The Human Technopole -laboratorioiden kanssa.

Opiskelet modernilla kaupunkikampuksella vahvasti innovaatiovetoisessa ekosysteemissä. Kansainväliset opiskelijat ovat erittäin tervetulleita yliopistoomme. Tarjoamme yli 40 englanninkielistä ohjelmaa kaikilla tasoilla (kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot), yli 20 kaksoistutkinto-ohjelmaa, ilmaisia italian kielen ja kulttuurin kursseja, erityistä rahoitustukea ja kiinteitä edullisia lukukausimaksuja. Liity meihin ja ole osa jännittävää tulevaisuuttamme!

Odotamme innolla tapaamistamme Milanossa.

organisaatio

Akateemiseen hallintoon osallistuvat henkilöt, lautakunnat ja suunnitteluasiakirjat: rehtorista johtokuntaan. Johto- ja hallintovirastot, kirjastot, laitokset, tiedekunnat ja koulut, kulttuurikeskukset ja -laitokset sekä yliopistotilat.

 • Hallinto ja strategia
 • Toimistot ja tilat

Laatuvakuutus

Prosessit, ihmiset ja välineet varmistavat opetuksen, tutkimuksen ja kolmannen tehtävän eli koulutustapahtumien kalenterin laadun.

tutkimus

Milanon yliopisto on Italian johtava yliopisto tutkimusinfrastruktuuriin ja inhimilliseen pääomaan tehtävien investointien osalta: nämä kaksi tekijää ovat välttämättömiä, jotta voidaan vastata monimutkaisiin tietoon liittyviin haasteisiin nopeasti muuttuvassa yhteiskunnallisessa ja teollisessa ympäristössä.

Julkisena laitoksena, jonka tavoitteena on kehittää ja edistää tietämystä, yliopisto on aina ollut sitoutunut tutkimushankkeisiin, jotka vaikuttavat kansalaisten elämänlaatuun. Milanon yliopistossa tutkimusta tehdään enimmäkseen osastoilla ja monissa erikoistuneissa rakenteissa, mikä suosii yhteistyöverkostojen luomista ja kasvua paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tieteelliseen toimintaan osallistuu koko akateeminen yhteisö professoreista, tutkijoista, tohtoriopiskelijoista, apurahansaajista ja stipendiaateista aina opiskelijoihin asti, ja se on ihanteellinen tapa etsiä uusia ideoita.

Kolmas tehtävä

Kahden keskeisen tehtävänsä - tieteellisen tutkimuksen ja koulutuksen - lisäksi yliopisto harjoittaa kolmannen tehtävän toimintaa, jonka tarkoituksena on levittää kulttuuria ja tietoa sekä siirtää tutkimustuloksia akateemisen yhteisön ulkopuolelle ja siten edistää sosiaalista ja kulttuurista kasvua.

Yliopiston tarkoituksena on olla taloudellinen ja kulttuurinen moottori paikallisella alueella, edistää edistystä ja innovointia sekä edistää vuoropuhelua ja vuorovaikutusta kansalaisten, talousjärjestelmän sekä julkisten ja yksityisten laitosten kanssa.

Tietoyhteiskunnassa hyödynnämme monialaista osaamistamme luodaksemme synergiaa ja edistämme yhteistyötä ja vaihtoa sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Kampuksen ominaisuudet

Libraries

Yliopistokirjastopalvelu (Servizio bibliotecario d'Ateneo, SBA) koostuu 17 kirjastosta , joista jokainen on erikoistunut johonkin University of Milan opetuksen ja tutkimuksen osa-alueista. Ne tarjoavat pääsyn 1 800 000 painettuun kirjaan ja yli 28 000 aikakauslehteen. Lisäksi Digital Library tarjoaa pääsyn 700 000 e-kirjaan, 140 000 aikakauslehteen ja noin 270 tietokantaan.

Käyttäjät voivat käyttää tätä runsasta kirjojen ja asiakirjojen kokoelmaa Minervan kautta, yliopiston luettelossa, jonka avulla voit tehdä kyselyitä kaikista kokoelmista ja käyttää sähköisiä resursseja.
Minervan henkilökohtaisen alueen kautta lukijat voivat lähettää lainauspyyntöjä, varata tällä hetkellä lainassa olevia kirjoja ja pyytää uusintoja.

Kirjastopalvelusta löytyy myös runsaasti dokumenttia Akateemisen, kulttuurin ja julkaisutoiminnan henkilöitä ja instituutioita koskevat arkistot sekä yliopiston historiallinen arkisto.

Sen lisäksi, että yliopistokirjastot tarjoavat varusteltuja huoneita, joissa käyttäjät voivat opiskella, etsiä lehtiä ja lainata kirjoja tenttiinsä ja tutkimukseensa, ne tarjoavat apua ja bibliografisia tietopalveluita . Kirjastonhoitajat voivat auttaa sinua löytämään etsimäsi: heihin voi ottaa yhteyttä myös kotoa käsin "Kysy kirjastonhoitajalta" -verkkopalvelun kautta.

Kirjastot järjestävät myös koulutustilaisuuksia verkkohausta sekä verkkoluetteloiden, tietokantojen, e-kirjojen ja lehtien käytöstä Digitaalisessa kirjastossa.

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Milan

   Via Festa del Perdono, 7, 20122, Milan

  • Milan

   Milan, Italia

  Kysymyksiä