Keystone logo
L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

Johdanto

LUde.S. Se syntyi vuonna 1999, koska yhdistys, Ticinossa, Sveitsissä, jonka aloitteesta prof. Paolo Sotgiu, edistämiseksi ja kannustavat kaikenlaiseen kulttuurivaihtoa ja koulutuksesta, tieteen ja tutkimuksen Euroopassa ja muualla vapaan yliopiston humanististen tieteiden ja tekniikka - Ludes. Tarkkuus ei. 703 14. helmikuuta 2006, valtioneuvoston lupa LUde.S. käyttää nimeä yksityinen yliopisto mukaisesti taidetta. 14 kohta. 2 annetun lain yliopistosta Italian Sveitsissä, ammattikorkeakoulu Italian Sveitsin ja tutkimuslaitokset 03 Lokakuu 1995 (LUSI / SUPSI, RL 5.3.1.1)

Vuonna 2014 tehdyn muutoksen jälkeen artiklan. 14 LUSI / SUPSI edellä mainittiin, jonka avulla voidaan käyttää termiä yliopistojen ainoa koulujen hyväksymiä asiaan valtioiden välisten ja kantonien viranomaisten vapaan yliopiston humanististen tieteiden ja tekniikka - Ludes on palveluyritys "Ludes Sagl", muuttaen niiden rakennetta kampuksen Campus Ludes Lugano, Lugano isännöidä arvostetuin Euroopan ja kansainvälisten yliopistojen, ja kehittää kursseja, mukaan oppimäärän valmistetaan kussakin yliopistossa isännöi.

Linjassa visio perustaja professori Paolo Sotgiu, ja kun lähes kahdenkymmenen vuoden toiminnan Sveitsissä, LUde.S. Hän on hiljattain perustanut uuden kampuksen Maltalla, nimeltään United UCM Campus Maltan.

Laajeneva Maltalla, UCM pystyy nyt edelleen vahvistaa tarjontaansa kansainvälisiä toimia vapauttamalla tutkintoja, jotka voidaan verrata ja tunnustettu monissa maissa, ei vain Euroopassa, mikä helpottaa opiskelijoiden saada ulkomaisten tutkintojen (lisenssi NCFHE n. 2015-011).

Nyt niitä tarjotaan Ludes Lugano Campus aste kursseja Semmelweis-yliopisto ja United UCM kampus Maltan Korkeakoulujen.

Miksi Opiskelu Ludes

Opiskelee LUde.S. Se tarkoittaa tulla mitä se on: täydellinen ihminen, vastuullinen ja avoimesti toisilleen ja maailmalle.

Se ei ole vain oppia tekniikoita, hankkia taitoja, mutta myös oppia kunnioitusta ja rakkautta kaikille edistävä elämä.

Mikä korostaa ihmisten, sen mahdollisuudet ja valmiudet, aina päin kulttuuria ja perinteitä muiden kansojen.

Pedagoginen lähestymistapa LUde.S. haluaa opettaa tuntemaan ja ymmärtämään paitsi muille, vaan myös ja ennen itse, mikä helpottaa tulevaisuudessa ammatti- ja ihmissuhteisiin elämän, mikä asettaa 'hyvän pohjan tahansa polun elämän kutsumatta meitä tulemaan.

Sijainnit

  • Lugano

    Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia, 6912, Lugano

Kysymyksiä