Keystone logo
KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

Johdanto

Deanin viesti

2000-luvun kynnyksellä Shanghain Jiao Tong -yliopiston oikeustieteiden korkeakoulu herättää pikaisesti omaksumaan ennennäkemättömät haasteet, jotka johtuvat maailmanrakenteen suurista muutoksista, sekä tärkeät mahdollisuudet synkronoida Kiinan järjestelmäuudistuksen kanssa.

Tiedämme selvästi perustan perustamiseen vaadittavan kovan työn ja ennustajien ohittamisen vaikeuden. Tiedekuntamme ja kaikki opiskelijat, jotka olivat 6 vuoden ajan voittaneet uraauurtavan työn suurista vaikeuksista ja saavuttaneet tyydyttävät alustavat saavutukset, osoittivat kuitenkin, että voimme saavuttaa odotetun tavoitteen olla "kotimainen johtava ja kansainvälisesti tunnettu" lyhyemmässä ajassa jos hyödynnämme tarkoituksellisesti "myöhään tulijan etuja" saadaksemme "harppauksen eteenpäin". Tämä on unelma, joka kestää 110 vuotta, ja se on myös sitoutuminen uuteen vuosituhanteen.

121836_shanghai-jiao-tong-university-3947435_640.jpg

Historiaan katsomalla näemme, että edeltäjämme - Nanyang Public School -yrityksen perustajat olivat alusta asti päättäneet koulutusperiaatteesta kasvattaa uusia johdon kykyjä "Erikoistunut politiikka" edistääkseen valtion nykyaikaistamista. Vuonna 1901 perustetun länsimaisen tutkimuksen erityisluokassa prof. Tri Cai Yuanpei toimi pääopettajana, opettaen konstitucionalismia, kansainvälistä oikeutta ja muita kursseja. Tätä voidaan kutsua Kiinan nykyaikaisen juridisen koulutuksen alkuun. Xuhuin kampukseltamme neljä erinomaista alumnia astuivat kansalliselle ja jopa kansainväliselle areenalle: Shao Lizi, rauhanneuvottelija lopettamaan Kiinan sisällissodan; Wang Chonghui, hallintoneliitti, jolla on korkeat lakitaidot; Ammatillinen kasvatustieteilijä Huang Yanpei, joka auttoi toteuttamaan vuoropuhelun maan perustamiseksi pitkäaikaisella rauhalla ja vakaudella demokratian kautta; ja Xu Mo, ensimmäinen kiinalainen tuomari YK: n kansainvälisessä tuomioistuimessa Haagissa. He edustivat Shanghain Jiao Tong -yliopiston loistavaa perinnettä "Valtion pylväiden säilyttäminen" ja tarjosivat erityisiä malleja tulevan juridisen koulutuksen ja tutkimuksen parantamiseksi.

Klusteroituna menneisyyden tarinat voivat muodostaa mielenkiintoisia sattumia. Tässä on yksi, kun Nanyang Public School perustettiin vuonna 1896, Bostonin yliopistosta Yhdysvalloissa valmistunut tohtori John C. Ferguson hyväksyi tehtävän ohjaajana, joka vastaa koulun tilojen suunnittelusta ja opetussuunnitelmajärjestelmästä. Vuonna 2007, kun Shanghain Jiao Tong -yliopiston lakikoulu aloitti alustavan muodonmuutoksen ja tarvitsi vauhtia kehitykseen, amerikkalainen kiinalainen yrittäjä Leo KoGuan lahjoitti lahjakkain varoja lakirakennuksen jälleenrakentamiseen ja opetuksen ja tutkimuksen yleisten olosuhteiden parantamiseen. Tämä sattuma synnyttää rikkaita yhdistyksiä ja lähetystyön tunnetta: prosessimme on tästä lähtien oltava yliopistomme kunniahistorian ruumiillistuma, se on länsi- ja itäisten sivilisaatioiden viestinnän arvoinen uudistusnäkemys, ja siihen sisältyy suurvaltojen vuorovaikutus. Tyynenmeren molemmin puolin ja uusien hallintotapojen tutkiminen institutionaalisten suunnitelmien piiriin.

Opetusministeriön hyväksymä, Shanghain Jiao Tongin yliopiston lakikoulu nimettiin KoGuan-lakiksi. Voimme ennakoida mahdollisuudet, jotka meille tuo vuonna 2008 tapahtunut muutos, sanottu "vapaaehtoisten ensimmäinen vuosi", uuden kansalaisyhteiskunnan perustamiseksi ja valtion pylväiden viljelyyn tarvittavan siemenpeden luomiseksi sopeutuakseen uuteen tilanteeseen. 2000-luvulla. Yliopiston tulevaisuuden suunnittelun mukaan oikeustieteellisestä koulutuksesta ja tutkimuksesta tulee tulevaisuudessa olla ensisijainen aihe, tärkeä osa maailmanluokan yliopiston rakentamisessa ja korostaa vapaataiteen ja yhteiskuntatieteiden kouluissa tai laitoksissa "Valikoiva huippuosaamisen harjoittaminen". Edellä mainittujen jalojen tavoitteiden toteuttamiseksi meidän on käytettävä kaikkea viisauttamme ja tehtävä yhteisiä ponnisteluja rakentaaksemme KoGuanin oikeustieteiden koulua perustaksi merkittävien kykyjen kasvattamiseksi, palatsiksi instituutioperiaatteiden ja oikeusvaltion teorioiden tutkimiseksi sekä foorumi vuoropuhelun järjestämiseen kansainvälisen akateemisen yhteisön kollegoiden kanssa. Tämä on lupauksemme uudelle vuosisadalle.

Luottamuksemme täyttämiseksi tarjoamme tiedekunnallemme riittävästi tilaa näyttää kykynsä ja saavuttaa henkilökohtainen kehitys ja pitää oven avoinna sekä kotimaisille että ulkomaisille kyvyille. Keräämme joukon huippuluokan lakieliittejä, joilla on yhteiset tavoitteet ja korkeat saavutukset, jotka omistautuvat oikeudelliseen tutkimukseen, opettamiseen ja oikeudenmukaisuuteen. Täällä perustamme uuden tulkintayhteisön tarjotaksemme tarvittavan tiedon perustan Kiinan demokratian ja oikeusjärjestyksen lujittamiseksi.

Valitessasi KoGuanin oikeustieteellistä korkeakoulua, oletko tutkija vai opiskelija, huippuosaamista! Odotamme sinua täältä.

KONG Xiangjun (dekaani, KoGuan-lakien professori)

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137807_Student6.jpg" />

137807_Student6.jpg

Historiallinen yleiskuvaus

Sheng Xuanhuai ja joukko ennakoivia miehiä perustivat 1800-luvun lopulla Shanghaihin Nanyang Public Schoolin - Shanghain Jiao Tong Universityn edeltäjän - uskoen, että "kansakunnan vahvistamisen ensisijainen tavoite on viljellä kykyjä, ja kyvyjen kasvattamiseksi meidän on ensin johdettava hyviä kouluja ". 14. joulukuuta 1920 koulu nimettiin Jiao Tong -yliopistoksi.

Yliopiston lakikoulutus voidaan jäljittää erityiseen poliittiseen opetussuunnitelmaan, jota tarjotaan Nanyangin julkisen koulun ajan. Cai Yuanpein johdolla opetussuunnitelma aloitettiin vuonna 1901, ja se sisälsi kursseja perustuslakeista, kansainvälisestä julkisoikeudesta ja kansainvälisistä sopimuksista. Tunnetut alumnit, kuten Xu Mo, Li Shutong (Master Hong Yi) ja Wang Chonghui, olivat tästä luokasta. Xu Mo oli ensimmäinen kiinalainen tuomari YK: n kansainvälisessä tuomioistuimessa, Li Shutong oli varhaisin tutkija, joka käänsi ja esitteli juristisia teoksia lännestä, ja Wang Chonghui oli ensimmäinen Kiinan tasavallan hallituksen ulkoministeri, joka allekirjoitti Kiinan tasavallan hallituksen. YK: n peruskirja Kiinan hallituksen edustajana ja hänet nimitettiin kahdesti YK: n kansainvälisen tuomioistuimen tuomariksi.

Shanghain Jiao Tong -yliopiston lakikoulun historia voidaan jäljittää vuonna 1986 perustettuun lain opetus- ja tutkimusosastoon. Kuuden vuoden tutkimuksen jälkeen lakiohjelma perustettiin virallisesti vuonna 1992. Ensimmäinen ryhmä laki hyväksyttiin vuonna 1993, mikä aloitti yliopiston oikeustieteen ammatillisen koulutuksen nykyaikaisen historian. Vuonna 1996 perustettiin lakiosaston yksikkö, joka sai oikeuden antaa maisterin tutkinnot vuonna 1998. 8. kesäkuuta 2002 perustettiin lakikoulu, ja 25 miljoonan juanin markkaa osoitettiin rakentamisen ensimmäisen vaiheen toteuttamiseen. Oikeustieteen laitos tuli siten nopeaan kehitykseen.

Yhdysvaltain Leo KoGuan -säätiö lahjoitti 31. heinäkuuta 2007 lahjakkaasti 30 miljoonaa dollaria lakikoululle lakirakennuksen rakentamiseksi yliopiston Xuhuin kampukselle, kuuluvien lakimiesprofessorien osallistumiseksi, akateemisen tuotemerkin rakentamiseksi ja kykyjen kasvattamiseksi hallita maata ja opettaa seuraavien sukupolvien lakimiehiä. 20. syyskuuta 2008 Shanghain Jiao Tong -yliopiston lakikoulu on nimennyt uudeksi nimeksi "Leo KoGuan Shanghain Jiao Tong -yliopiston oikeustieteiden korkeakoulu" Leo KoGuan -säätiön mahtava teko muistoksi. Vuodesta 2012 koulumme on sijoittanut QS World University Rankings 100 parhaan lakikoulun piiriin kolmena peräkkäisenä vuonna. Tällä hetkellä KoGuanin oikeustieteellisen korkeakoulun kansainvälisiin ohjelmiin kuuluu SJD-ohjelma, LL.M. Ohjelma ja Kiinan oikeuden kesäohjelmat, vierailevat tutkijat / opiskelijat -ohjelma ja opiskelijavaihto-ohjelmat.

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137808_Student7.jpg" />

137808_Student7.jpg

Lisätietoja: href = "http://en.law.sjtu.edu.cn/

Sijainnit

  • Shanghai

    KoGuan Law School Shanghai Jiao Tong University 800 Dong Chuan Road Minhang District, Shanghai, 200240, Shanghai

    Kysymyksiä