Keystone logo
Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Kimmage Development Studies Centre

Johdanto

YRITYS

40 vuotta, Kimmage DSC on helpottanut koulutuksen kehittämiseen harjoittajat työskentelevät eri ammateissa yli 65 maassa. Meillä on vahva maine Development Studies Irlannissa ja ulkomailla ja tarjota kulttuurien ja kokemus-oppimisympäristö. Eetos Kimmage DSC on kirjattu pedagoginen perustuu osallistuvan oppimisen ja kriittisen ajattelun jolla pyritään valtuuttaa kurssilaisille kanssa taitoihin ja tietoihin kehittämistyölle tänään.

Meidän visio ja missio

Visio Kimmage DSC on maailman tasa-arvon, kunnioituksen ja oikeutta kaikille. Tavoitteenamme on edistää kriittistä ajattelua ja toimintaa oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon ja köyhyyden poistaminen maailmasta. Pyrimme tekemään tämän helpottamalla koulutuksen yksittäisten toimijoiden ja ryhmien työskentelevät sosiaalisen, taloudellisen ja poliittisen muutoksen yhteiskunnassa ja niin mahdollistaa kaikki harjoittajat toimimaan tehokkaasti kokonaisvaltaista kehittämistä kaikki.

Miksi Kimmage?

Olemme luova, kriittinen ja dynaaminen koulutuksen ja oppimisen keskus kehitysyhteistyöstä. Tarjoamme oppimisen ohjelma, joka on osallistava, oppijakeskeinen, taitojen perusteella, käytännöllinen ja asiaan. Meillä on lähes 40 vuoden kokemus opetuksen ja koulutuksen kehittäminen. Tarjoamme täydentävä kokemus opiskelijoille ylittämällä akateemisen. Tarjoamme tilaa kriittistä pohdintaa, vuoropuhelua, tutkimus ja valmiuksien ruohonjuuritason kehitystä ihmisten ja yhteisöjen. Me välinen kuilu kehityksen ammattilaisten pohjoisen ja etelän, akateemisen ja kansalaisyhteiskunnan, korkea-asteen ja aikuiskoulutuksen sekä kansalaisjärjestöjen ja lähetyssaarnaaja alalla. Tarjoamme joustavan oppimisen vaihtoehtoja, etäopiskelu mukaan lukien, osa opiskelua ja aiemmin hankitun osaamisen tunnustamista. Tarjoamme ammattitaitoista parantamiseen ja / tai ponnahduslauta uran kehitystä.

Lisätietoja aiheesta Kimmage lähestymistavasta ja kuunnella näkökulmia joidenkin meidän opiskelijoiden tutustu lyhyt video:

Akateeminen ohjelmat

Opetusohjelmia tarjolla heijastavat yhdistelmä virallisen ja epävirallisen koulutuksen menetelmiä ja ajetaan perustutkintoa (BA) ja jatko (MA ja Post Graduate Diploma) tasoilla, vaihtoehtoja opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Moduulit MA in Development Studies ovat nyt saatavilla opiskelijoille kautta uuden joustavaa ja etäopetus (FDL) toimitustapa.

Kaikki kurssit ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja ovat hyväksymiä Laatu ja tutkintojen Irlanti (QQI). Lisäksi, koska syyskuu 2013, olemme antaneet Taso 8 BA International Development yhteistyössä National University Ireland, Maynooth (NUIM). Täydelliset tiedot tämän ohjelman ja hakumenettelystä löytyy NUIM verkkosivuilla klikkaamalla tästä

Kapasiteetti kehittämispalvelut

Sen lisäksi meidän akateemisten ohjelmien, tarjoamme kapasiteettia kehittämispalvelut omistettu ammatillinen parantaminen Irlannin ja ulkomailla perustuvan kansainvälisen kehityksen henkilöstö. Tämän kapasiteetin kehittämispalvelut tarjotaan mentorointi ja organisatorista tukea ja tarjota lyhyen aikavälin käytännön koulutusta joko luokkahuoneessa-pohjainen koulutus tai avoimen ja etäopetuksen (Kode).

Liittoutumia

Meidän rekisteröinti itsenäisenä yrityksenä ja meidän yleishyödylliseksi on antanut meille mahdollisuuden lujittaa ja kehittää edelleen toimintaamme ja yhteydet muiden samanmielisten järjestöjen, etenkin päästä paremmin julkisiin foorumeihin ja strategisia liittoutumia muiden kanssa kehitysyhteistyön alalla Irlannissa ja kansainvälisesti varsinkin Tansaniassa, Etelä-Afrikassa ja Sierra Leonessa. Viime aikoina olemme kumppanuuteen kanssa NUI Maynooth toimittaa BA ohjelma International Development.

Kimmage DSC on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö takuu ei ole osakepääomaa, rekisteröity ei: 414814 ja on rekisteröity Revenue Commissioners hyväntekeväisyyteen poikkeuksen CHY: 16985

Sijainnit

  • Dublin

Kysymyksiä