Keystone logo
Karel Englis College LLB turvallisuuslaissa ja julkishallinnon laillisuudessa
Karel Englis College

LLB turvallisuuslaissa ja julkishallinnon laillisuudessa

Brno, Tšekki

Request duration

Englanti, Venäjän kieli,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Kurssin pääaine, Turvalaki ja julkishallinnon lakiasiat, on kandidaatin tutkinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on valmistaa ammattilaisia (tieteidenvälisesti koulutettuja turvallisuusasiantuntijoita) julkiseen ja yksityiseen sektoriin. Nämä tehtävät voivat vaihdella julkishallinnon johtamisesta, yksityisen sektorin turvallisuuspäälliköistä, tarpeisiin liittyvästä liiketoiminnan turvallisuudesta vastaavista johtajista, Tšekin tasavallan ja muiden kaupallisten ympäristöjen pätevistä turvallisuusasiantuntijoista. Ohjelman opetussuunnitelma liittyy läheisesti Tšekin tasavallan turvajärjestelmässä toteutettuun turvallisuuspolitiikkaan ja perustuu useisiin seuraavista periaatteista:

Yleinen tieto - Kurssin teemat ja aiheet keskittyvät laki-, johto-, talous- ja yhteiskuntatieteiden yleisiin käsitteisiin. Tämä tutkimushaara tutkii laajaa joukkoa oikeudellisia aiheita.

Vaaditut työselostus sisältää EU: n lainsäädännön ja kansainvälisen yhteisön perustan sekä niiden soveltamisen Tšekin tasavaltaan, perusoikeusteorian, valtiosääntöperiaatteet, rikosoikeuden perusteet ja muut kurssit, joihin liittyy Tšekin lainsäädäntöä ja sen oikeusjärjestelmää . Saatu tieto muodostaa perustan julkisten ja yksityisten suhteiden paremman ymmärtämisen rakentamiselle sekä taitojen ja osaamisen kehittämiselle tällä alalla.

Johtamisen tieteenalat on suunnattu sovellusten hallintaan kriisinhallinnan alueilla, joissa opiskelijat oppivat turvallisuuden perusteista ja teoriasta, kriittisen infrastruktuurin suojauksesta hätätilanteissa tai kriisitilanteissa (MU, KS) muun muassa tällä alalla. Erityistä huomiota kiinnitetään kansalliseen turvallisuuteen, toimenpiteiden toteuttamiseen väestön suojelemiseksi poikkeuksellisten tapahtumien vaikutuksilta. Opiskelija hankkii teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, kuten kuinka hallita pieniä työryhmiä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • LL.M. amerikkalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa (online)
  • Dayton, Yhdysvallat
 • Todistus kansainvälisestä ihmisoikeuksista ja humanitaarisesta oikeudesta
  • Frankfurt an der Oder, Saksa
 • Urheiluoikeuden maisterin tutkinto, LLM
  • Madrid, Espanja
  • Online