Keystone logo

JAMK University of Applied Sciences

A logo

Johdanto

Tervetuloa JAMK

Keski-Suomessa sijaitseva ammattikorkeakoulumme on osa suurempaa osaamiskeskusta, joka luo ponnahduskiviä parempaan huomiseen. JAMK valmistuneille on kysyntää: heillä on osaamista, oikeanlaista asennetta ja ylpeyttä ammattitaitostaan. Ammattilainen tarjoaa sinulle enemmän valintoja elämässä ja uralla.

Lataa luovuutesi - täällä JAMK . Tulevaisuutesi alkaa tästä!

Valitse oma polkusi kuudesta koulutusalasta

Suorita käytännönläheinen kandidaatin tutkinto ja aloita oma kansainvälinen urasi Jyväskylässä. Kandidaatin tutkinnot ovat laajuudeltaan 210–240 opintopistettä ja niiden standardisuoritusaika vaihtelee 3,5–4 vuoden välillä.

Englannin kielellä suoritettaviin kandidaattiohjelmiin hakuaika on 4.-18.1.2023. Opintoalueitamme ovat liiketalous , ICT , matkailu ja ravitsemus , sosiaali- ja terveyspalvelut sekä terveydenhuolto,teknologia ja liikenne sekä ammatillinen opettajankoulutus . .

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylässä on neljä kaunista vuodenaikaa lämpimistä vihreistä kesistä raikkaisiin valkoisiin talviin. Kaupunki sijaitsee Keski-Suomessa ja sitä ympäröivät lukuisat upeat järvet ja luonnonkaunis luonto. Sekä Suomi että Jyväskylä ovat turvallisia paikkoja opiskella ja asua. Jyväskylä on erittäin dynaaminen. Tutustu urheilu- ja kulttuuritoimintaan, ravintoloista ja kahviloista puhumattakaan!

Sukella Jyväskylän tarjoamiin mahdollisuuksiin osoitteessa visitjyvaskyla.fi! !

Pääsyvaihtoehto 2

Viisumivaatimukset

Sijainnit

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Kysymyksiä