Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Johdanto

Tehtävänanto

Indiana University Robert H. McKinney School of Law sijaitsee Indianan kaupunkitutkimus- ja terveystieteiden kampuksella. Ainoana oikeuskouluna vilkkaassa pääkaupungissamme olemme sitoutuneet saavutettavuuteen, kohtuuhintaan, monimuotoisuuteen ja huippuosaamiseen julkisessa oikeudellisessa koulutuksessa. McKinney School of Law palvelee oppilaitaan ja yhteiskuntaa oikeudellisen koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen keskuksena. Opiskelijamme harjoittavat tiukkaa opintojaksoa, joka on upotettu julkisen palvelun ja yhteisön sitoutumisen ympäristöön. Edistämällä kypsää koskemattomuuden tunnetta ja tietoisuutta jatkuvasti kehittyvästä lakimiehestä annamme opiskelijoille mahdollisuuden menestyä kansalaisina, ammattilaisina ja johtajina.

Kansainvälinen tunnustaminen

IU McKinney LL.M. Kansainvälinen juristi tunnusti äskettäin ohjelman, joka nimesi sen kolmelle arvostetulle LL.M: lle. Ohjelman palkintojen luettelot:

 • Uramahdollisuudet
 • Paras lainopiskelijakokemus
 • Paras arvo

Koulutustavoitteet

McKinneyn jatko on valmis:

 • Rakenna olemassa oleva oikeudellisen tietämyksen ja taitojen perusta, jotta menestyisit tutkinnon suorittaneella uralla;
 • Harjoita järkevää ammattitaitoa ja täytä eettisiä velvollisuuksia;
 • Näyttää korkean osaamisen oikeudellisessa analyysissä, päättelyssä, tutkimuksessa ja kirjoittamisessa;
 • Osoita suullisen viestinnän valtavuutta oikeudellisessa yhteydessä;
 • Tarjoa johtajana tai avustavana tiimin jäsenenä ammatti-asetuksissa;
 • Siirtyminen helposti oikeuskäytäntöön tai muuhun julkiseen, voittoa tavoittelemattomaan tai yksityiseen sektoriin;
 • Hyödyntää ammatillisten suhteiden verkkoa; ja
 • Arvostan, että huippuosaaminen asianajajana vaatii yksilöllistä, elinikäistä työtä.

Miksi IU McKinney -laki?

Päätös siitä, mihin harjoittelet oikeustieteellistä koulutusta, vaikuttaa loppuelämään. McKinneyn lain mukaan mielestänne löytyy paras mahdollinen yhdistelmä teoreettista maadoitusta ja käytännön harjoittelua, kovaa työtä ja hauskaa haastavassa mutta tukevassa ympäristössä.

Tarjoamme akateemista huippuosaamista ja ammatillista tilaisuutta:

Fantastinen tiedekunta: McKinney Lawin professorit ovat kiinnostuksen kohteidensa asiantuntijoita ja ovat innokkaita auttamaan sinua hallitsemaan oikeudellisia käsitteitä ja oppimaan "ajattelemaan asianajajana." teoria- ja käytännön tietämys oikeudesta. Ota yhteyttä tiedekuntaan keskustellaksesi akateemisista pyrkimyksistänne ja urasi tavoitteista!

Tiukka ja innovatiivinen opetussuunnitelma: Kun olet suorittanut laillisen koulutuksen kallioperän ensimmäisen vuoden aikana, suosituimmilla alueilla on erilaisia ylemmän tason kursseja sekä 120 valittavaa joka vuosi, mukaan lukien pienet seminaarit ja huippuluokan aiheet. Tutustu kaikkiin kurssitarjouksiin.

Kokemuksellinen oppiminen: oppiminen tekemällä on kriittinen osa modernia oikeudellista koulutusta. IU McKinneyssä sinulla on runsaasti mahdollisuuksia saada käytännön oikeudellista kokemusta. Tarjoamme seitsemän live-client-klinikkaa, kiistanalaista tuomioistuinta, lainarviointia, taitokoulutusta, pro bono -työtä ja monenlaisia ulkoisia ja toimihenkilöitä. Katso, miten voit laittaa lain käytäntöön. Pääkaupungin ainoana lakikouluna opiskelijat pääsevät etusijalle huippuluokan mahdollisuuksiin.

Kaiken keskuksessa: Sijaintimme Indianapolisissa - valtionhallinnon ja liiketoiminnan ytimessä - parantaa kaikkea opiskelijakokemuksesta. Tämä on yksi turvallisimmista, silmiinpistävimmistä kaupungeista maassa. Urheilua, taidetta, viheralueita, museoita, ostosmahdollisuuksia ja paljon muuta odottavat sinua Circlen kaupungissa.

Edullisuus ja antelias stipendirahoitus: Täydelliset arvioidut kustannukset ohjelmastamme löytyvät verkkosivuiltamme . Julkisen kouluopetuksen alhaiset kustannukset yhdistettynä Indianapoliksen alhaisiin elinkustannuksiin ja antelias apurahat tekevät IU McKinneystä edullisen ja houkuttelevan vaihtoehdon kansainvälisille opiskelijoille.

Tukeva ilmapiiri: Ystävällinen tiedekuntamme ja henkilökuntamme, puhumattakaan 10 000-plus-alumnista (jotka tapaavat joitakin heistä), jotka työskentelevät maailmanlaajuisesti eri aloilla ja ammateissa, haluavat sinun menestyvän ja teemme parhaamme nähdäksemme!

Sijainnit

 • Indianapolis

  Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Kysymyksiä