Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Johdanto

Sinun Pathway johtajuuteen

Jotta opiskelijoistamme tulisi ammattilaisia, joita jokainen asiakas haluaa olla vierellään, tarvitaan menetelmä, joka voittaa teorian ja käytännön välisen keinotekoisen kuilun ja siirtyy hypoteettisen tapauksen abstraktiosta suoraan sovellukseen todellisessa tapauksessa. Se on todellista koulutusta, jossa todelliset tapaukset vaativat suurinta kysyntää ja todellisessa ympäristössä.

Opiskelijamme seuraavat tätä polkua tärkeimpien kansallisten ja kansainvälisten yritysten asiantuntijoiden ohjaamana. Vain näiden opettajien ja tämän menetelmän avulla heistä voi tulla paras versio itsestään ja saavuttaa menestyksekkäästi ammatilliset tavoitteensa.

Miksi opiskella ISDE: ssä?

ISDE on ollut visionääri muodostaessaan ainoan oppilaitoksen, jonka ovat luoneet tärkeimmät asianajotoimistot maailmanlaajuisesti. Perustamisestaan lähtien se on ollut edelläkävijä ja muodostanut ensimmäisen koulutuskeskuksen, joka esitteli todellisia käytännön menetelmiä ja integroi opiskelijamme maailman tärkeimpiin asianajotoimistoihin. Tutustu uuteen lakiin, älykkääseen lakiin. Yritysten johtajat kouluttavat sinut huippuosaamisesta ja ottavat sinut riveihinsä.

Mitä asianajotoimistot, yritykset ja ISDE -kumppanit etsivät?

ISDE: n perustaneiden asianajotoimistojen edustajilla ja nykyään yli 200 kumppanilla oli selkeä tavoite: luottaa laitokseen, joka voisi valita parhaat lahjakkuudet yliopistoista täydentääkseen sitä ammattitaitoiseen koulutukseen. Siksi saavutamme, että siirtyminen luokkahuoneesta asianajotoimiston ja yrityksen riveihin on luonnollista ja täyttää heidän korkeat kysyntäänsä.

Historia

ISDE on akateeminen laitos, joka on syntynyt lakimiehen sydämestä. Sen perustamiseen osallistui tärkeimpien kansallisten ja kansainvälisten yritysten edustajia, joiden tavoitteena oli luoda korkeakouluoppilaitos, joka on omistettu tarjoamaan korkeimman tason koulutusta.

ISDE valitsee lahjakkaita opiskelijoita johtavista kansallisista ja kansainvälisistä yliopistoista, tarjoaa huippuosaamiseen perustuvaa koulutusta ja esittelee siksi ammatilliset rakenteet riittävin takein.

ISDE on keskus, joka on sidoksissa Madridin Complutense -yliopistoon. Sen opiskelijoita on koulutettu joissakin arvostetuimmista kansainvälisistä yliopistoista, kuten Georgetownin yliopistosta, NYU: sta, Miamin yliopistosta ja Jindal Global Universitystä, jotka ovat kansainvälisen rankingin johtajia.

Tämä parhaiden akateemisten ja ammatillisten kumppanien kaksinkertainen panos muodostaa maailmanlaajuisen koulutusmallin, joka rikkoo keinotekoisen kuilun teorian ja käytännön välillä ja muuttuu kattavaksi ammattimaistamismenetelmäksi.

Tutkimuskeskukset

Tutkimuskeskukset ovat eräänlainen yhteistyö ISDE: n kanssa lain ja talouden alan koulutukseen ja tutkimukseen liittyvien toimien toteuttamiseksi.

Tutkimuskeskusten tehtävänä on edistää liittoutumia eri alojen ulkopuolisten kumppaneiden ja instituutioiden kanssa edistääkseen yhteiskuntavastuun kehittämistä. Tavoitteena on vahvistaa suhteita liike -elämän ja ammattilaisten kanssa eri tutkimus- ja koulutusaloitteilla, jotka on kehitetty ISDE: n tutkimuskeskusten puitteissa.

ISDE: n tutkimuskeskukset:

 • ISDE BlockChain & Law -tutkimuskeskus
 • ISDE: n vaatimustenmukaisuuden tutkimuskeskus
 • ISDE: n urheilulainsäädännön tutkimuskeskus
 • ISDE -tutkimuskeskus yhteistyössä Brains School Masterin kanssa

Ammattimaiset kumppanit

ISDE syntyi ammattipiireistä, kun arvostetuimpien asianajotoimistojen edustajat päättivät perustaa laitoksen, joka valitsee lahjakkaita opiskelijoita antamaan heille erinomaista koulutusta ja siten mahdollisuuksia integroida heidät tiimeihinsä.

Johtavat asianajotoimistot, kuten Lontoon magic ja hopea Circle, amerikkalaiset yritykset, Manner-Euroopassa tai Aasian markkinoille, asiantuntijapalvelut yrityksille kuten Big Four, monikansalliset instituutiot, urheiluun liittyviä kumppanit osallistuvat niiden paras professional's tietää -kuinka suunnitella, ohjata ja opettaa erilaisia ohjelmia.

Akateemiset kumppanit

Olemme ylpeitä kansallisista ja kansainvälisistä akateemisista kumppanuuksista, joiden tarkoituksena on tarjota nykyisiä ja maailmanlaajuisia kokemuksia opiskelijoidemme koulutuksesta.

Hankkeeseen on liittynyt yli 250 asianajotoimistoa ja yritystä yli 50 maassa.

ISDE ylläpitää läheistä suhdetta liike -elämän ja akateemisen sektorin kanssa. Tällä hetkellä se tekee yhteistyötä yli 250 assosioituneen asianajotoimiston ja yrityksen kanssa useista maista. Lisäksi ISDE: llä on kumppanuuksia arvostettujen yliopistojen kanssa, kuten New Yorkin yliopisto, Georgetown, Miamin yliopisto ja Jindal Global University.

Tämän yhteistyön tavoite on kaksi: taata, että opiskelijat saavat jatkuvasti päivitettyä koulutusta ja mahdollisuuksia kehittää ammatillista uraansa, ja myös kannustaa yhteistyössä toimivia lakitoimistoja ja yrityksiä olemaan kilpailukykyisempiä ja sosiaalisesti vastuullisempia, kun koulutetaan nuoria lahjakkuuksia kansainvälisen huippuympäristön.

Tiedekunta

ISDE: n tiedekunta koostuu ammattilaisista, joilla on laaja kokemus tutkimuksesta ja opetuksesta. Suurin osa heistä on lääkäreitä ja lakimiehiä johtavissa asianajotoimistoissa ja yrityksissä, mikä osoittaa heidän ansionsa tutkimuksessa yhdistettynä käytännön näkökulmaan ammattiin.

Kampuksen ominaisuudet

Kampuksemme ja pääkonttorimme

Opiskelijamme pääsevät eri kampuksille opiskelevan ohjelman tyypin mukaan. Uusimmalla teknologialla varustettuna ja jokaisen kaupungin näkyvimmällä alueella, missä tahansa sen neljästä tapahtumapaikasta, he löytävät mahdollisuuksia harjoitella urheilua, osallistua kursseille, konferensseihin ja mestarisessioihin, jotka täydentävät heidän akateemisia ohjelmiaan. ISDE:n edistämä toiminta tähtää tiedon lisäämiseen ja opiskelijoiden välisten suhteiden vahvistamiseen.

Tekniikka ja digitaali

ISDE jäljittelee johtavien lakitoimistojen ja yritysten työympäristöjä. Siksi opiskelijoillamme on koulutuksen olennaisena tukena pääsy samoihin työkaluihin, joita uudet Internet-pohjaiset tekniikat tarjoavat.

Madrid

Madrid on vilkas kaupunki, joka kasvaa jatkuvasti. Monet pitävät sitä liiketoiminnan luonnollisena risteyksenä Euroopan, Amerikan ja Afrikan välillä. ISDE:n kampus sijaitsee finanssialueella, lähellä johtavien lakitoimistojen ja yritysten pääkonttoria, joiden ammattilaiset muodostavat sen tiedekunnan ja jossa ISDE:n opiskelijat suorittavat useita sisäisiä työpajoja.

Barcelona

Sijaitsee yhdellä kaupungin viehättävimmistä alueista ja rakennuksessa, jossa yhdistyvät historiansa perinteet ja kaikki opiskelijoiden mukavuudet. ISDE:n kampuksella Barcelonassa on kaikki edellytykset tarjota paras ympäristö huippuosaamiseen perustuvalle koulutukselle ja edistymiselle.

New York

ISDE:n pääkonttori sijaitsee New Yorkin keskustassa, ja siellä koordinoidaan kaikkia Yhdysvaltojen ohjelmatoimintoja, mukaan lukien akateemiset liittoutumat arvostettujen yliopistojen kanssa kaikkialla maassa.

asturias

Oviedon keskustassa sijaitseva ISDE:n kampus on paikka, jossa ISDE tarjoaa koulutuspalvelujaan Pohjois-Espanjalle opettamalla kursseja päämajassa räätälöityyn koulutukseen ryhmille tai yrityksille.

  Sijainnit

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Espanja

     Kysymyksiä