Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Johdanto

Paikalliset juuret, maailmanlaajuinen läsnäolo

Vuonna 1842 perustettu Indiana University Maurer School of Law on yhdeksäs vanhin lakikoulu Yhdysvalloissa ja ensimmäinen valtion koulu Midwestissä. Sijaitsee kauniisti metsäisessä ympäristössä Bloomingtonissa, klassisessa college-kaupungissa, IU: n kampus on jatkuvasti kansakunnan kauneimpien joukossa. Perintömme on paikallinen, mutta läsnäolomme on maailmanlaajuinen: yli puolet valmistuneistamme löytää työpaikkoja Indianan ulkopuolella.

JD -tutkinto

Tiukkuus + yhteisö = menestys

Maurer School of Law JD -ohjelma tarjoaa akateemista kurinalaisuutta tukevassa yhteisössä. Houkuttelemme luovia, energisiä ja huolehtivia opiskelijoita, jotka ovat intohimoisia tulemaan omistautuneiksi ammattilaisiksi, jotka haluavat tehdä muutoksia nykypäivän monimutkaisessa maailmassa. Osaamisemme on vahvinta immateriaalioikeuksien, kansainvälisen oikeuden, rikosoikeuden, vero- ja ympäristöoikeuden alalla, mutta tarjoamme laajan valikoiman kursseja lähes kaikilla opintoalueilla. Tarjoamme myös kaksoistutkintoja liike-, ympäristö- ja julkisasioissa, kyberturvallisuudessa ja monilla muilla aloilla Indiana -yliopiston kansainvälisesti arvostettujen tutkijakoulujen kautta.

Tutkinnot

100 vuotta huippuosaamista edistyneissä oikeustieteen opinnoissa

Indiana University Maurer School of Law on myöntänyt jatkotutkintoja kansainvälisille lakimiehille yli 100 vuoden ajan LLM, MCL, SJD ja Ph.D. ohjelmia. Ohjelmamme tarjoavat akateemisesti erinomaisille opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa pitkälle kehitettyjä oikeudellisia opintoja tiukassa mutta kannustavassa ympäristössä.

Uusi kaksivuotinen LLM englanniksi lakiohjelmaan

Tämän uuden kaksivuotisen ohjelman avulla voit ansaita LLM-tutkinnon, kun opit Yhdysvaltain oikeusjärjestelmästä ja pyrit täyttämään tavanomaisen LLM-tutkintomme englannin kielitaitovaatimukset.

Yhteiset tutkinnot

Suuren maailmanlaajuisen yliopiston voima

Indiana University on loistava tutkimusyliopisto, jolla on huippuluokan ohjelmat liike-elämässä (#23) sekä julkisissa ja ympäristöasioissa (#1). Oikeustieteen opiskelijoilla on etuoikeus ansaita kaksoistutkinto jollakin 12 erinomaisesta koulusta ja laitoksesta - tai suunnitella oma ohjelma.

JD/MBA
Ansaitse JD/MBA vain kolmessa vuodessa yhteistyössä Kelley School of Businessin kanssa.

Kansainväliset kaksoistutkinnot
Vietä kaksi ensimmäistä vuotta Bloomingtonissa ja valitse sitten neljästä kaupungista ympäri maailmaa

JD/MPA ja JD/MSES
Yhteiset tutkinnot O'Neillin julkisten ja ympäristöasioiden koulusta

JD/MS kyberturvallisuudessa
Oikea -aikainen tutkinto muuttuviin aikoihin

Muut yhteiset tutkinnot

Yritys-, julkis- ja ympäristöasioiden yhteisten tutkintojen lisäksi Law School tarjoaa useita muita muodollisia yhteisiä koulutusohjelmia tai voit luoda yksilöllisesti suunnitellun yhteisen tutkinnon, joka vastaa oppimis- ja uratavoitteitasi. Lakikoulu toimii yhteistyössä toisen koulun tai osaston kanssa yhteisen tai samanaikaisen ohjelman luomiseksi.

IU: n yhteiset tutkintokoulut

 • Taiteiden ja luonnontieteiden korkeakoulu
 • Hamilton Lugarin globaalien ja kansainvälisten opintojen koulu
 • Kelleyn kauppakorkeakoulu
 • Luddy School of Informatics, Computing ja Engineering
 • Mediakoulu
 • O'Neillin julkisten ja ympäristöasioiden koulu
 • Koulutuskoulu
 • Kansanterveyskoulu

Sijainnit

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Kysymyksiä