Keystone logo

Illinois Institute of Technology

A logo

Johdanto

Chicagon suuressa globaalissa kaupungissa sijaitseva Illinois Tech on huippuluokan, kansallisesti sijoittuva yksityinen tutkimusyliopisto, jossa on ohjelmia tekniikan, tietojenkäsittelytieteen, arkkitehtuurin, suunnittelun, tieteen, liiketalouden, humanististen tieteiden ja oikeustieteen aloilla. Chicagon ainoana kattavana teknologiaan keskittyneenä yliopistona Illinois Tech tarjoaa kandidaatin tutkinnon, maisterin tutkinnon, ammattimaisterin tutkinnon ja tohtorintutkinnon. tutkinnot sekä sertifikaatit kysytyillä STEM-aloilla ja muilla innovaation aloilla. Vaihtoehtoja ovat henkilökohtaiset, hybridi- ja verkkokurssit. Perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua kaksoistutkintoon ja pre-med/pre-terveysohjelmiin sekä Illinois Techin nopeutettuun maisteriohjelmaan, jonka avulla he voivat saada sekä kandidaatin että maisterin tutkinnot jo viidessä vuodessa.

Illinois Tech on ainoa yliopisto, joka tarjoaa kaikille opiskelijoille Elevate-ohjelman. Elevate takaa, että opiskelijat osallistuvat käytännön kokemuksiin – työharjoitteluihin, tutkimukseen, kilpailuihin, ulkomailla opiskeluun, urakeskeisiin lyhyisiin kursseihin ja muihin – jotka antavat heille 2000-luvun taitoja, joita työnantajat etsivät. Elevate myös varmistaa, että opiskelijat saavat henkilökohtaista akateemista ja uran mentorointia neuvonantajatiimiltä ja ovat ainutlaatuisen valmiita uraan valmistuessaan.

Illinois Tech on sijalla 1 Illinoisissa yksityisten korkeakoulujen joukossa sijoitetun pääoman tuottoprosentin (avun jälkeen, PayScale) perusteella, ja se on 44. sijalla paras hinta-laatusuhde Yhdysvalloissa (US News & World Report). Illinois Techin valmistuneet saavuttavat 92,8 prosentin työllisyysasteen kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta (luokka 2021). Sen alumneja ovat muun muassa matkapuhelimen keksijä, viivakooditekniikan edelläkävijä ja Amazon Alexan päätutkija.

Opiskelijat nauttivat opiskelusta ja asumisesta historiallisella kampuksella vain muutaman minuutin päässä Chicagon keskustasta, joka tarjoaa verkostoitumista, harjoittelupaikkoja ja uramahdollisuuksia. Alle kilometrin päässä Lake Michiganin upeista rannoista sijaitseva Illinois Techin kampus on tunnustettu "yhdeksi Amerikan kauneimmista yliopistokampuksista". Illinois Techin opiskelijat tulevat yli 106 maasta ja kaikista 50 osavaltiosta.

Viisumivaatimukset

Sijainnit

  • West 35th Street,10, 60616, Chicago

Kysymyksiä