Keystone logo
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Johdanto

Arvot

Laatu, aitous, osin vieraanvaraisuus ja elintarviketurvallisuus

Kulttuurinen voima, joka lähettää arvojen

Tarkoituksena ICIF, Institute of Food and Wine alueiden Italian on luokitella, suojella ja edistää kuva italialaisen keittiön, huippuosaamista paikallisia tuotteita ja paikallista ruokaa ja viiniä kulttuuri, jota annettaessa tieto keskuudessa ammattilaiset ympäri maailmaa korostaen arvon todellisen Italialainen keittiö ja erinomainen elintarvikkeet, jotka erottavat se on yksi ICIF päätavoitteista edistämiseksi "Valmistettu Italiassa".

Lifestyle, vieraanvaraisuus ja aitous

ICIF on aina arvot italialaista ruokaa ja viiniä, italialaista vieraanvaraisuutta ja lifesyle ympäri maailmaa osallistumalla tapahtumiin ja inititatives, sekä Italiassa ja ulkomailla. Edistäminen Italialainen keittiö ja laadukkaita italialaisia ​​elintarvikkeita tapahtuu kouluttamalla nuorten kokkien Italian päämajassa linnassa Costigliole d'Asti, Kiinan Institute Shanghaissa, että laitokset Sao Paulo ja Flores da Cunha Brasiliassa , ja tekemällä yhteistyötä koulujen ja yliopistojen Gastronomia eri maissa ympäri maailmaa.

päätoiminnot

Ruoanlaittokoulutus edistäminen "Made in Italy", suurtapahtumia ja väärennösten torjuntaa

Praktikum

Koulutus nuorille italialaiset ja ulkomaiset kokkeja hankkia ammatillista erikoistumista Regional Italialainen keittiö; oppimäärä sisältää myös koulutusta elintarviketurvallisuus ja kestävä politiikan hallinnassa ravintoketjuun.

Edistäminen "Made in Italy"

Edistäminen italialaista ruokaa ja laadukkaita italialaisia ​​tuotteita ulkomaille, järjestämällä kursseja ja levittämistä koskevien tietojen "Made in Italy" ja sen täytäntöönpanoa ammattikokkien ja ravintoloitsijat ympäri maailmaa.

Edistäminen italialaista ruokaa ja viiniä tuotteita ulkomaille messuille ja kansainvälisiin tapahtumiin. Järjestäminen ruokaa ja viiniä matkat löytää ydin Italian paikallisia ruokia ja kulttuuriministeriö, laadukkaita tuotteita ja rikas kulttuuri Italian alueiden.

Päätapahtumat

ICIF on eturintamassa kansainvälisiin tapahtumiin, joissa arvovaltainen ääni ravintola-alalla on tarpeen, tarjoamalla asiantuntemusta aloitteita, jotka edistävät italialaista ruokaa ja kulttuuria.

Väärentämisen torjunnasta

He kutsuvat sitä "Italialainen Sounding", Jäljitelmä tai väärentäminen italialaista elintarvikkeita ulkomaille. Fake elintarvike on sekoitus italialaista, logojen, kuvien ja iskulauseita selkeästi katsoa maamme.

Sen lisäksi opetuksen tavoitteiden ICIF perustettiin ja sen tarkoituksena on luokitella, suojella ja edistää kuva italialaisen keittiön ja tuotteiden huippuosaamisen ulkomailla, suojella käsityöläinen tuotannot, puolustaa kuluttajia väärentämisestä ja väärentäminen ja levittämällä tietoa ja tekniikoita keskuudessa ammattikokkien ja ravintoloitsijat ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Turin

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d'Asti, 14055, Turin

  • Italy Online

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d’Asti (AT), 14055, Italy Online

    Ohjelmat

    Kysymyksiä