Keystone logo

Hong Kong Institute of Vocational Education

A logo

Johdanto

VTC -ryhmän jäsenenä Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) on Hongkongin johtava ammatillisen ja ammatillisen koulutuksen tarjoaja, joka on sitoutunut vaalimaan teollisuuden arvostamia ammattilaisia. IVE on kehittynyt yhdessä Hongkongin taloudellisen kehityksen kanssa ja rakentanut osaavaa taloutta tarvitsevaa osaavaa ja innovatiivista työvoimaa.

Erinomaiset mukavuudet

IVE -opiskelijoiden oppimiskokemuksen rikastamiseksi on luotu alan standardien mukaiset tilat työympäristön simuloimiseksi. Laboratoriomme ja keskuksemme päivitetään säännöllisesti pysyäkseen ajan tasalla alan uusimpien trendien kanssa.

Opetuksen huippuosaamista

Korkeasti koulutetulla opetusryhmällämme on vankka kokemus teollisuudesta. Ainutlaatuisen "ajattele ja tee" -lähestymistapamme avulla opettajamme välittävät tasapainoista akateemista tietoa ja käytännön osaamista, jota vaaditaan todellisessa työpaikassa ammatillisen menestyksen kannalta.

Henkilöstön kehittämisohjelmien toteuttamisen myötä opetushenkilöstö pysyy alan kehityksen pulssilla. Opiskelijat voivat oppia opettajiltaan ajan tasalla olevaa tietoa ja saada valmiuksia tulevaa kehitystä varten.

Vahva teollisuusverkosto

IVE pyrkii luomaan pitkän aikavälin alan kumppanuuden kurssien suunnittelun ja opetussuunnitelmien suunnittelun tueksi. Teollisuuden tuki muodostuu myös vuorovaikutteisen oppimisen, teollisuuden kiintymismahdollisuuksien ja työharjoittelun muodossa.

Lupaava tulevaisuus

Opiskelijamme saavat jatkuvasti lukuisia palkintoja ja apurahoja, todistuksia akateemisesta huippuosaamisestaan ja erinomaisista saavutuksistaan. Yritykset, ammatilliset elimet ja harrastajat tarjoavat yli 300 apurahaa.

Sijainnit

  • VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

Kysymyksiä