Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd pitoisuus liikejuridiikan arvosanoin
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd pitoisuus liikejuridiikan arvosanoin

Request duration

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Opiskelijoiden Business Law Honors Pitoisuus saavat opetusta ja koulutusta niiltä aloilta olennainen käytäntö kaupallisen asianajajia ja / tai yritysten litigators lisäksi opetusta erikoistunut liittyvät aihepiirit valitsemaansa.

Professorit Miriam Albert, J. Scott Colesanti, ja Ronald J. Colombo toimivat tiedekunnan pitoisuus neuvonantajina tämän Pitoisuus. Pitoisuus tiedekunnan neuvonantajat voivat muuttaa pitoisuus vaatimuksia poikkeuksellisissa olosuhteissa ilmoittamalla dekaanille.

Ohjausta opiskelijan pitoisuus tiedekunnan neuvonantajana on tärkeä osa suoritetusta Pitoisuus. Keskittymä tiedekunnan neuvonantajana on hyväksyttävä opiskelijan ilmoittautuminen Pitoisuus. Opiskelijoiden pitäisi tavata heidän neuvonantajana, kun ne joutuvat kiinnostunut Pitoisuus, mutta ei missään tapauksessa viimeistään kurssin valinnan määräaikaa neljännen lukukauden opinnot (tai viidennen lukukauden opinnot osa-aikaisiksi opiskelijoiksi). Neuvonantajana voivat sallia opiskelija ilmoittautua Keskittäminen myöhemmin, mutta vasta sen jälkeen määritetään, että opiskelija voi realistisesti täyttää vaatimukset pitoisuus ennen valmistumista.

Kun kirjoilla Pitoisuus, opiskelijoiden on täytettävä niiden tiedekunnan neuvonantajana ainakin kerran lukukaudessa, ennen että lukukauden opetustarjontaan määräaikaa, jotta suunnitella kurssin valinta ja tarkistaa edistymistä täyttämisessä Pitoisuus vaatimuksia. Opiskelijan pitoisuus tiedekunnan neuvonantajana on myös tarkistettava ja hyväksyttävä pitoisuus kirjoittaminen vaatimus.

Kuten kohti itsestäänselvyyksiä Pitoisuus ilmoittautumislomake, opiskelijat Pitoisuus on toteutettava kolmen vaadittavan ydin kursseja, yksi vaativat osaamista kurssin, ja vähintään kolme täyttäviä valittavia kursseja. Opiskelijan tulee suorittaa kirjallisesti edellytys Pitoisuus ottamalla kurssi (1), joka täyttäisi joko kirjoittaminen Vaatimus 1 tai 2 missään luonnollisesti tai (2) millä tahansa Journal huomautuksen tai Independent Study on liikejuridiikan aihe tai aiheet, hyväksymä opiskelijan pitoisuus tiedekunnan neuvonantajana. On sallittua, että kirjoitus käyttää tyydyttämään tämän vaatimuksen olla sama kirjoitus jota opiskelijan tyydyttää toiseen Law School vaatimus (kuten kirjoittaminen Vaatimus 1 tai 2).

Uran liikejuridiikan ovat kaikkein haastavin lakimiehiin. Lisäksi harvat urapolkuja ovat niin vaikeita ja kilpailukykyinen onnistuneesti syöttää. Tästä syystä olisi viisasta useimmille opiskelijoille määrätietoisesti uran liikejuridiikan. 2 Asianomaiset opiskelija, kaikin keinoin, ottaa kursseja alalla liikejuridiikan selvittämään kiinnostusta, kehittää taitoja, ja hioa osaamista - mutta suurin osa opiskelijoiden pitäisi myös olla mielessä muihin uravaihtoehtoja, ja pitäisi pyöristää niiden oikeustieteellisen koulutuksen asentoon niitä hyvin tällaisia ​​vaihtoehtoja. Ilmoittautumalla Business Law Honors keskittyminen ei olisi täysin sopusoinnussa tällaisia ​​neuvoja.

Tästä syystä vähintään GPA 3,3 on tarpeen ilmoittautua Business Law Honors keskittyminen, ja opiskelijan on siirtyä kanssa GPA 3,3, jotta voidaan vahvistaa läpikäynyt pitoisuus. Se sanoi, GPA 3,3 tai suurempi tarve ei voida säilyttää koko opiskelijan aikaa pitoisuus; opiskelija alittaa vähimmäismäärää ei voida erottaa pitoisuus, hän ei yksinkertaisesti ansaita sertifiointi täyttämällä pitoisuus ellei hän lopulta tutkinnon GPA 3,3 tai suurempi.

Keskittymä ylläpitää Twen sivusto, jota käytetään tiedonsiirtoon ja ohjelmointia. Kaikki keskittyminen enrollees tulee kirjautua sivustolle ( "Business Law Honors Pitoisuus").

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Oikeustieteiden maisteri (MLS)
  • LL.M. vero-oikeus, liikejuridiikka ja verosäännösten noudattaminen
    • Cergy, Ranska
  • LLM International Trade Law
    • Swansea, Yhdistynyt kuningaskunta