Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd keskittyminen energia ja ympäristöoikeus
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd keskittyminen energia ja ympäristöoikeus

Hempstead, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Maailmassa on kohti korkeampi ympäristö- ja taloudellisia haasteita, energia- ja ympäristölainsäädäntö ovat ottaneet uudistetun merkitys. Osallistuvien opiskelijoiden Energia ja Environmental Law keskittyminen (keskittymä) saavat opetusta ja koulutusta oppiaineissa olennainen käytännön energia- ja ympäristöoikeuden ja erikoiskursseja liittyvät heidän yksilölliset uraan liittyviä tavoitteita. Keskittymä tarjoaa vankan puitteet ohjata opiskelijoita pyrkivät hankkimaan aineellinen juridinen tiedot, taidot, työkokemus ja ammatillisia kontakteja tärkeää aloittamassa uran energia- ja / tai ympäristöalalla (s).

Tiedekunnan Pitoisuus Advisors ja harkittaviksi

Professorit James Hickey ja Katrina Kuh toimii tiedekunnan pitoisuus neuvonantajina tämän Pitoisuus. Pitoisuus tiedekunnan neuvonantajat voivat muuttaa pitoisuus vaatimuksia poikkeuksellisissa olosuhteissa ilmoittamalla dekaanille.

Ohjausta opiskelijan pitoisuus tiedekunnan neuvonantajana on tärkeä osa suoritetusta Pitoisuus. Keskittymä tiedekunnan neuvonantajana on hyväksyttävä opiskelijan ilmoittautuminen Pitoisuus. Opiskelijoiden pitäisi tavata heidän neuvonantajana, kun ne joutuvat kiinnostunut Pitoisuus, mutta ei missään tapauksessa viimeistään kurssin valinnan määräaikaa neljännen lukukauden opinnot (tai viidennen lukukauden opinnot osa-aikaisiksi opiskelijoiksi). Opiskelijoille kiinnostunut ilmoittautumalla keskittyminen kehotetaan ottamaan Environmental Law aikana kolmannen lukukauden opinnot (tai neljännen lukukauden opinnot osa-aikaisiksi opiskelijoiksi). Neuvonantajana voivat sallia opiskelija ilmoittautua Pitoisuus kurssin jälkeen valinnan määräaikaa neljännen lukukauden opinnot (tai viidennen lukukauden opinnot osa-aikaisten opiskelijoiden), mutta vasta sen jälkeen määritetään, että opiskelija voi realistisesti täyttää keskittymä ennen valmistumista.

Kun kirjoilla Pitoisuus, opiskelijoiden on täytettävä niiden tiedekunnan neuvonantajana ainakin kerran lukukaudessa, ennen että lukukauden opetustarjontaan määräaikaa, jotta suunnitella kurssin valinta ja tarkistaa edistymistä täyttämisessä Pitoisuus vaatimuksia. Opiskelijan pitoisuus tiedekunnan neuvonantajana on myös tarkistettava ja hyväksyttävä pitoisuus kirjoittaminen vaatimus.

Suorittaminen

Epävirallinen kappaleita sisällä keskittyminen ohjaavat opiskelijan valinta tietenkin työtä. Taulukossa 1 on esitetty Vaadittu Core Kurssit ja valittavien raidan. Opiskelijan on otettava vähintään kaksi valittavien taulukosta 1 lisäksi niiden Pakollinen Core Kurssit. Yksi valittavien tulee olla taitoja kurssin. Kaikki opiskelijat ovat edelleen täytettävä huipentui kokemus, joko hyväksytyn externship tai klinikalla. Osallistuminen hyväksytyssä klinikalla voidaan käyttää tyydyttämään sekä vaativuuden ja vaatimus huipentui kokemus.

Neljä epävirallinen kappaleet on kuvattu alla:

 • Regulatory opetusneuvos rata (liittovaltion, osavaltion sääntelyvirastot (esim US EPA, US PERC, NYSDEC), asianajotoimistot, in-house neuvon);
 • Transactional lakimies rata (asianajotoimistoista liike ja kiinteistöjen kaupallisen käytäntöjä, lakimiehenä);
 • Policy ja Advocacy rata (hallitus, ei voittoa, ja poliittisten järjestöjen); ja,
 • Oikeudenkäynnit ja täytäntöönpanoa rata (liittovaltion, osavaltion lainvalvontaviranomaisten (esim Yhdysvaltojen oikeusministeriön, valtionsyyttäjän General), riita-asioiden yleistä etua ei voittoa (esim Natural Resources Defense neuvoston (NRDC), Maan oikeudenmukaisuus), asianajotoimistot (Superfund kustannusvastaavuutta, myrkyllinen vahingonkorvausvastuuta käytännöt).

Nämä epäviralliset kappaleet ovat oppaita ja eivät ole pakollisia. Ne on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ajattelemaan sekvensointi ja valikoima kursseja. Opiskelija toimii tiedekunnan pitoisuus neuvonantajana veneen sopivan yhdistelmän tietenkin työtä.

Kirjoittaminen Vaatimus

Opiskelijan tulee suorittaa kirjallisesti vaatimus, joka täyttäisi joko kirjoittaminen Vaatimus I tai II missä tahansa kurssin tai millä tahansa Journal huomautuksen tai Independent Study, energiapolitiikka tai ympäristölainsäädäntöä aihe tai aiheet, hyväksymä opiskelijan pitoisuus tiedekunnan neuvonantajana. On sallittua, että kirjoitus käyttää tyydyttämään tämän vaatimuksen olla sama kirjoitus jota opiskelijan tyydyttää toiseen Law School vaatimus.

Professional Development Vaatimus

Professional Development Vaatimus on tarkoitus tuoda esiin mahdollisuuksia opiskelijoille saada altistumista ja / tai kokemusta energia- ja ympäristöalalla luokkahuoneen ulkopuolella ja varmistaa, että opiskelijat hyödyntävät vähintään yksi tällainen mahdollisuus. Täyttääkseen Professional Development Vaatimus, opiskelijan on

 • Osallistua opiskelijajäseneksi paikallisen ja kansallisten energia- ja / tai ympäristöön Bar komitea;
 • Osallistu ympäristön tai energian kiistanalainen tuomioistuin kilpailua;
 • Osallistu Environmental Law Society; tai
 • Harjoittaa muuta ammatillista kehittämistoimintaa Samantyyppisiä hyväksymää tiedekunnan keskittymän neuvonantajana.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • LLM Environmental Law - osa-aikainen
  • Online United Kingdom
 • Law (Scots) With Energy Law LLB (Hons)
  • Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Online LLM energia- ja ympäristölaissa
  • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta