Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Johdanto

Me Valmista, Challenge ja innostaa oppilaita tehdä ero maailmassa

Opiskelijoille, alumnien, tiedekunnan ja henkilökunnan Maurice A. Deane School of Law hofstra yliopistossa, laki ei ole vain jotain voidaan tutkia - sitä on elänyt. Se kertoo meidän uran, elämämme ja vuorovaikutusta kansalaisten. Se on keino, jolla voimme tehdä vaikutus maailmassa.

Tuomioistuimet, asianajotoimistot ja työnantajat tunnustavat merkittävyyttä Oikeustieteen tohtori (JD) alkaen hofstra lain tai tutkinto yhteisiä JD / MBA ja JD / MPH-ohjelmia, koska he tietävät, valmistuneet ovat tunnettuja oikeudellisia tietoja, varautumista ja itsevarmuus .

Opetussuunnitelmamme kehittyy vuosittain käsittelemään muutoksia lakeihin ja käytäntöihin, koska kun tuli äskettäin yksi ensimmäisistä lain maan kouluista nostaa vaadittu ensimmäisen vuoden kurssi valtioiden lainsäädännössä. Opiskelijamme ovat pitkään olleet mukana klinikoilla, apurahoja, externships ja pro bono mahdollisuuksia, jotka antavat heille todellinen asianajajan kokemus - harjoitellaan ohella veteraani lakimiehet - ennen kuin he ovat valmistuneet. Sen jälkeen aloittamassa uransa valinnan, asianajajien vielä tullut Hofstra lakia näiden kehittämiseksi ohjelmia kuten kandidaatti (OTK) American Legal Studies tai Perheoikeus.

Hofstra laki on koti noin 850 opiskelijoita, alumni pohjan yli 11000 jäsentä, 51 ylläpitäjät ja ansioitunut kokopäiväinen tiedekunnan 46 kokopäiväistä professorit, 6 vierailevat professorit ja lähes 60 dosenttia, kuten monet tutkijat tunnustettu kansallinen ja kansainvälinen asiantuntijoita alallaan.

Maurice A. Deane School of Law on osa Hofstra University ja on täysin akkreditoitu neuvoston jakson oikeudellisen koulutuksen ja ottamisesta Bar American Bar Association.

Missio ja historia

Tehtävänä Maurice A. Deane School of Law on valmistella, haastaa ja inspiroida oppilaita tekemään ero maailman samalla kun me etukäteen tärkeitä ajatuksia läpi oikeudellisten akatemia, ammatin ja yhteiskunta - kykenee vaikuttamaan oman.

Vuodesta 1970 olemme tarjonneet kattavan, nykyaikainen laki koulutuksen opiskelijoillemme, auttaa heitä tulla koulutettuja, ilmoitti ja eettinen asianajajia. Meillä on historiaa tehdä mielekkäitä maksuosuudet paikallisia ja kansallisia vuoropuheluita noin painamalla sosiaalisista kysymyksistä. Vaadimme luoda paikka, jossa opiskelijat, opettajat, tuomarit, asianajajat, tutkijat ja ammattilaiset eri alojen voivat yhdessä laajentaa kaikkien näkökulmia ja ennalta oikeutta kaikille.

Koska meidän alusta, olemme uskoneet arvon koulutuksen täynnä oikeudellisia teorian ja käytännön kokemusta. Olimme yksi ensimmäisistä maan kouluista hyväksymään kliinisen opetuksen opetussuunnitelmaa, ja olemme palvelleet monta vuotta aluekeskuksen National Institute for Trial Advocacy (NITA).

Sijainnit

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Kysymyksiä