Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Johdanto

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) on VTC -konsernin johtava suunnittelulaitos. Se tarjoaa korkealaatuista koulutusta tiedon ja ammattitaidon kehittämiseksi ja vaalii uusia kykyjä, jotka tukevat Hongkongin luovia aloja.

Vuosien kokemuksella suunnittelukoulutuksesta HKDI kokoaa yhteen suunnitteluosastojensa vahvuudet - arkkitehtuuri, sisustus ja tuotesuunnittelu, viestintäsuunnittelu, digitaalinen media sekä muoti ja kuvansuunnittelu - tarjotakseen yli 20 suunnitteluohjelmaa. Erittäin joustava artikulaatio ja edistynyt koulutus, HKDI tarjoaa opiskelijoille kolmen vuoden korkeakoulututkinnon Pathway korkeammasta tutkintotodistuksesta yhden vuoden kandidaatin tutkintoon, jonka tarjoavat arvostetut yliopistot Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

HKDI omaksuu "ajattele ja tee" -lähestymistavan nykyaikaisen opetussuunnitelmansa ja aktiivisen yhteistyön avulla paikallisten ja kansainvälisten akateemisten ja teollisuuskumppaneiden kanssa. Opiskelijoille annetaan tilaisuuksia hankkia käytännön kokemusta ja osallistua maailmanlaajuisiin vaihto-ohjelmiin laajentaakseen näköalojaan samalla kun he parantavat luovaa ajatteluaan ja sosiaalista herkkyyttään.

Dynaaminen oppimisympäristö

HKDI aloitti lukuvuoden 2010/11 palkitussa uudessa kampuksessaan Tiu Keng Lengissä. Kampus on omistettu tarjoamaan dynaamisin oppimisympäristö laadukkaalle suunnittelukoulutukselle.

Laatuohjelmat ja opiskelijatuki

Opetussuunnitelmamme on suunniteltu alan johtajien panoksen avulla varmistamaan sen merkityksellisyys ja reagointi alan kehitykseen. HKDI ohjelmien laadun takaa Hongkongin akateemisten ja ammatillisten tutkintojen akkreditointineuvosto.

Opiskelijamme ja alumnimme saavat urakehitysneuvontaa ja tukipalveluja. Maineikkaiden ulkomaisten yliopistojen kanssa tehdyillä artikulaatiojärjestelyillä HKDI korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat suorittaa paikallisia täydennyskoulutuskursseja ja saada tutkintotodistuksen vuoden tai kahden kuluessa.

Luovuus toiminnassa

HKDI : n kattavat suunnitteluohjelmat sisältävät toimintoja, joilla edistetään luovaa ajattelua ja päätöksentekotaitoja, kulttuurista herkkyyttä ja maailmanlaajuista näkökulmaa. HKDI Kokemus perustuu "ajattele ja tee" -lähestymistapaan, jonka avulla voit kehittää intohimoasi muotoiluun ja antaa samalla menestyksen edellyttämät taidot ja tiedot.

Arvostettu valinta menestykseen

Suunnittelu voi tarjota sinulle palkitsevan ja tyydyttävän uran. Odotamme sinua HKDI -perheen jäseneksi.

Sijainnit

  • Hong Kong

    Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

    Ohjelmat

      Kysymyksiä