Keystone logo

Henry Ford College

A logo

Johdanto

Henry Ford College (HFC) on julkisen kaksivuotinen college sijaitsee Dearborn, Michigan. College, Kotipaikka 1938, On akkreditoitu North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa sekä Michigan komission College akkreditointi. Koulu oli alun perin nimetty Fordson Junior College, kun se avattiin vuonna 1938. Myöhemmin kollegio otti nimen Dearborn Junior College vuonna 1946. Siitä tuli Henry Ford Community College vuonna 1952, nimetty Henry Ford Kauppakoulu joka suljettiin ja sen varat siirrettiin Dearbornin julkisten koulujen Opetushallitus. Toukokuussa 2014 College nimettiin uudelleen Henry Ford College.

HFC on omistettu valmentaa opiskelijoita nopeasti muuttuvassa maailmassa ja työpaikoilla tarjoamalla yli 120 Ammattikorkeakoulututkinto, ura ja yliopisto siirtää ohjelmia. Lisäksi College tarjoaa kandidaatin tutkinto Science Culinary ja Hospitality Studies, sekä 3 + 1 ohjelmien yliopiston kanssa. HFC Myös erikoistunut räätälöityjä työvoiman kehittämiseen koulutusta elinkeinoelämään. The College on akkreditoitu Higher Learning komissio. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1938, HFC on yhdyskäytävä tuhansille opiskelijoille, jotka etsivät kohtuuhintaisia, laadukkaita jälkeiseen koulutukseen.

HFC tarjoaa luokat kahdella kampuksella sijaitsee Dearborn. HFCN Pääkampuksella sijaitsee lounaiskulmassa Fordin Road ja Evergreen, pohjoiseen University of Michigan-Dearborn kampuksella. Itä Campus asuu HFCN Michigan Technical Education Center (M-TEC) ja state-of-the-art Nursing rakennuksessa. East Campus sijaitsee Schaefer Road hieman pohjoiseen Rotunda.

Sijainnit

  • 5101 Evergreen Rd. Dearborn, MI 48128, Detroit

Kysymyksiä