Keystone logo
HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

Johdanto

Qatar: Tulevaisuuden ajaminen

Qatar on yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista ja on siten erittäin houkutteleva liiketoiminnan kohde.

Qatarin talouskasvu perustuu pääasiassa sen öljy- ja maakaasuteollisuuteen. Qatarin kansallisen vision 2030 mukaan talouspolitiikka on kuitenkin keskittynyt muiden kuin energia-alojen kehittämiseen. Tavoitteena on muuttaa nykyinen hiilipohjainen talous edistyneeksi, kilpailukykyiseksi ja tietopohjaiseksi taloudeksi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris liittyi Qatar-säätiöön kesäkuussa 2010 tuoden maailmanluokan Executive Education -ohjelmia ja tutkimustoimintaa Dohaan ja sen alueelle. Se on ensimmäinen eurooppalainen kumppani Education Cityssä.

Tässä yhteydessä HEC Paris tarjoaa täyden valikoiman johtamisohjelmia, mukaan lukien Qatarin ensimmäinen kansainvälinen Executive MBA (Financial Times vuonna 2019 maailman ykkönen), erikoistunut maisterin tutkinto strategisen liiketoimintayksikön johtamisesta sekä muu kuin tutkinto ohjelmat johtajille Executive Short Programs -muotoisina. Yksi maailman johtavista Executive Education -ohjelmien tarjoajista viimeisten 8 vuoden aikana, HEC Paris tarjoaa myös räätälöityjä ohjelmia yksittäisille yrityksille.

Ohjelmat ja tutkimustoimet HEC Paris in Qatar lisäävät yritysten kilpailukykyä maailmantaloudessa ja ovat täysin linjassa Qatarin kansallisen vision 2030 kanssa ja tukevat Qatarin muuttumista kehittyneeksi, kilpailukykyiseksi ja tietoon perustuvaksi taloudeksi.

Akateemisen tietämyksemme jakaminen

HEC Paris on toiminut tutkimustoimistossa Qatarissa useita vuosia. Se edistää HEC Paris: n panosta Qatarin tietopohjaiseen talouteen ja rikastuttaa johtajuuden kehittämisohjelmiamme. Tutkimustoimisto luo viimeisimpiä näkemyksiä ja ratkaisuja johtamisen, johtamisen ja aikuiskoulutuksen aloilla. Järjestämme ajattelutapahtumia ja julkaisemme kirjoja, artikkeleita, paikallisia tapaustutkimuksia ja muuta multimediasisältöä auttaaksemme kurssin osallistujia oppimismatkoillaan. Teemme tiukkaa ja sovellettua tutkimusta Qatarissa paikallisten asiantuntijoidemme ja organisaatioidemme kanssa. Teemme yhteistyötä tiedekuntamme ja tutkimuskumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa luodaksemme vastauksia tämän päivän ja huomisen haasteisiin. Näin varmistamme, että tutkimuksemme on aina Qatarin kansallisen vision, YK: n Global Compact Principles of Responsible Management Education (PRME) ja kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) tarpeiden ja vaatimusten mukainen. Lisätietoja saa professori Wolfgang Amannilta osoitteesta [email protected]

Palvelut

Huipputason tilat palkitussa 52-kerroksisessa Tornado-tornissa, joka sijaitsee West Bayssä-Dohan liike-elämän sydämessä.

Tilat tarjoavat viihtyisän ja helposti saavutettavan paikan HEC Paris -ohjelmille ja upeat näkymät kaupunkiin.

Kumppanuus

Qatar-säätiö on perustettu vuonna 1995 hänen korkeutensa Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thanin, isä-emirin, asetuksella. Se on yksityinen voittoa tavoittelematon järjestö.

Qatar -säätiön tehtävänä on vaalia Qatarin tulevia johtajia. Säätiö edistää esimerkillään ja jakamalla kokemuksiaan myös inhimilliseen kehitykseen kansallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti. Säätiö edistää kaikessa toiminnassaan huippuosaamisen kulttuuria Qatarissa ja edistää rooliaan innovatiivisen ja avoimen yhteiskunnan tukemisessa, joka pyrkii kehittämään kestävää inhimillistä kapasiteettia, sosiaalista ja taloudellista vaurautta osaamistaloutta varten.

Sijainnit

geopoint
  • Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825 , , Doha

Kysymyksiä