Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Johdanto

HEC Paris - Executive Education: Training yritysjohtajia yli vuosisadan Grande Ecole käsite otettiin ensimmäisen kerran käyttöön osaksi Ranskan tavoitteena on antaa Ranskan teollisuus-, hallinnollinen ja sotilaallinen eliitti jatkokoulutukseen. Tänään HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) joukkoon kerma Grandes Ecoles ja harjaannuttaa ja yritysjohtajia kaikilta elämänaloilta, tulevat yli 30 eri maasta. HEC Paris on perustettu vuonna 1881 Pariisin kauppa-ja teollisuusministeriö (SovA), jonka tarkoituksena on koulutuksen opiskelijoiden käytännön hoitoon selviytyä kasvun teollisuudessa ja kukoistaa rahoitusmarkkinoilla. Vuonna 2009, HEC Paris Executive Education on sijalla # 2 Maailmanlaajuinen mittatilaustyönä ohjelmia sisällä poolin 45 Top Graduate Business Schools. HEC Executive Education on # 5 maailmanlaajuinen kaikille Executive Education ohjelmat sekä: se on siirtynyt jopa kuusi paikkoja maailmassa sijoitus viime vuonna. HEC Paris - Executive Education Sinun menestys on meidän tavoite. Haasteenamme on täyttää sinun. Toimintamme on auttaa sinua ja yrityksesi kasvaa. Oppimisen ohjelma olisi suunniteltu vastaamaan tavoitteita, ja meidän ratkaisumme vie sinut aivan ytimessä oppimisprosessia. Todellakin, otamme kokemus, lisää se, että meidän professorit, asiantuntijat ja jäsenten liike, ja luoda vastavuoroisen oppimisen. Haluamme tarjota lisäarvoa eikä vain tiedon hankkimista. Voit tehdä tämän otamme huomioon kolme perusarvoja meidän kursseja:

  • Suora pääsy "johdon tuottajien Konkreettisesti meidän ohjelmat suoritetaan professorit joka myös harjoittaa tutkimusta ja julkaista tulokset. Annamme sinulle pääsyn tähän työhön, joiden avulla voit saada uusia näkökulmia omaan kokemukseen.
  • Pitää avoin mieli Astu, tarkistaa tuomioita ja laittaa ne oikeisiin mittasuhteisiin. Ota monimuotoisuutta muiden osallistujien ja kasvaa ihmisenä.
  • Läheisiä yhteyksiä yritysten elämää Vuonna koulutusohjelmat, voit toteuttaa hankkeita, oman suunnittelun kokous henkilökohtaisia ​​sekä oman yrityksen tavoitteita. Kun hankkeen tulokset johtavat uusien markkinoiden yrityksellesi tai parempia toimintamenetelmiä, sijoitetun pääoman tuotto on selvästi kaikkien nähtävillä! Esitetään ranskaksi, Englanti ja Kiina, meidän koulutusohjelmien ja avointa ohjelmat ja Custom ohjelmat toimitetaan Ranskassa ja ympäri maailmaa. Oppimisen ohjelmat ovat itse kaikki kansainvälisesti tunnustettu, joko akkreditointia tai pelkkä maine. On tunnettu AMBA, EQUIS ja AACSB kolminkertainen akkreditointi. Mutta on myös Financial Times rankingissa joka laittaa HEC ohjelmien joukossa maailman paras: Trium Global Executive MBA kehitetty yhdessä NYU Stern ja London School of Economics on sijalla kaksi maailmanlaajuisesti, ja HEC Paris on mitoitettu numero yksi European Business School, kaikki tekijät yhdessä.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Kysymyksiä