Keystone logo

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

A logo

Johdanto

Tervetuloa HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) on kansainvälinen, aktiivinen ja moderni Etelä-Suomessa sijaitseva korkeakoulu. Pitkä, 1840-luvulle ulottuva historiamme on mahdollistanut meille kilpailukykyisen, nykyaikaisen yliopiston, jolla on kansainvälisesti tunnustettu opetuslaatu. HAMK on seitsemän kampusta Etelä-Suomessa ja Hämeenlinnan maalauksellisessa järvenrantakaupungissa ja sen ympäristössä, josta on hyvät kulkuyhteydet muualle maahan. Kaikki kampukset on varustettu uusimmalla teknologialla, jotta opiskelijamme saavuttavat täyden potentiaalinsa ja viihtyvät HAMK . Tarjoamme 9 englanninkielistä kandidaatti- ja kaksi maisteriohjelmaa, jotka keskittyvät työllistettävyyden, innovaation ja yrittäjyyden kokonaisvaltaisten taitojen vahvistamiseen. Voit muokata koulutusohjelmaasi tulevaisuuden toiveidesi mukaiseksi poikkitieteellisten oppiaineiden kanssa.

Kansainvälinen yliopisto

Toivotamme tervetulleeksi opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Meillä on yli 600 kansainvälistä opiskelijaa yli 60 maasta rikastuttamaan HAMK kansainvälistä ympäristöä. Tarjoamme globaalin ympäristön, jossa opiskelijat kohtaavat erilaisia kulttuurisia näkökulmia ja saavat kansainvälisiä kontakteja, joita työnantajat maailmanlaajuisesti arvostavat.

Opiskelu HAMK

HAMK tarjoaa 11 koulutusohjelmaa tekniikan, liiketalouden, IT:n, suunnittelun, maa- ja metsätalouden aloilta. Laajan valikoiman mahdollisuuksia erikoistua valitsemilleen aloille, joten opiskelijat voivat todella saada kaiken irti omista vahvuuksistaan ja tulevaisuuden toiveistaan. Kaikki HAMK opinnot yhdistävät teorian, käytännön ja työelämän yhteydet. Valmistuneet ovat opintojensa päätteeksi hankkineet paitsi tietoa myös taitoja ja ymmärrystä toimialansa työelämästä ja saaneet tärkeitä kontakteja tulevaisuuden työllistymistä varten. Opintojen aikana opiskelijat suorittavat projekteja yrityksille ja pääsevät harjoittelemaan taitojaan samalla tavalla kuin työllistyessään. Nämä ammattikorkeakoulut tunnetuista käytännönläheisistä opinnoista ovat opiskelijoiden ja teollisuuden edut. HAMK on myös 4 tutkimusyksikköä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa.

HAMK -laatujärjestelmä

Suomalaisten korkeakoulujen laatujärjestelmiä auditoi systemaattisesti Koulutuksen arviointikeskus. Auditointiryhmän arvioinnin perusteella HAMK oli ensimmäinen korkeakoulu Suomessa, joka sai arviointialueen koulutuksesta tason ”erinomainen”.

Muista seurata meitä Snapchatissa sekä Instagramissa, Facebookissa ja TikToKissa

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Hämeen ammattikorkeakoulu

TikTok: hamk_uas

Sijainnit

  • Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

  • Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

  • Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

  • Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

  • Saarelantie 1, 16970, Evo

Kysymyksiä