Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Johdanto

Keitä olemme

GW: n Columbian taiteen ja tieteen korkeakoulussa tutkimus menestyy, kriittinen ajattelu on endeemistä, yhteistyö on jatkuvaa ja reaalimaailman koulutus kulkee käsi kädessä oppimisen kanssa. Koska yliopisto on kadehdittavan sijaintinsa kansakunnan pääkaupungin sydämessä, aktiivinen sitoutuminen alkaa luokkahuoneessa ja jatkuu hallituksen hallissa, museoiden gallerioissa, NIH: n, NASA: n ja DOE: n laboratorioissa, kansainvälisten diplomaattien suurlähetystöissä ja Smithsonianin ja muiden kunnioitettavien instituutioiden takahuoneet.

Yliopisto on yliopiston älyllinen ja luova selkäranka, paikka, jossa taiteet, humanistiset, yhteiskuntatieteet ja luonnontieteet ovat yhdessä muodostaen ideoiden ja mahdollisuuksien yhteyden. Johtajana maan vapaiden taiteiden instituutioissa innovatiivisen opetussuunnitelman ansiosta, joka korostaa näkökulmia, analyysejä ja viestintää. Perustutkinto-opiskelijoilla on tarvittavat valmiudet olla tehokkaita ja vastuuntuntoisia 2000-luvun kansalaisia. Ammatillisella ja tohtoritasolla jatko-opiskelijat tekevät yhteistyötä tiedekunnan kanssa, joka sisältää Fulbrightin vastaanottajia, palkittuja koreografeja, julkaistuja tutkijoita ja kriitikoiden ylistämiä kirjoittajia edistämään tutkimuksen kirjoa aiheista aina kasvihuonekaasupäästöjen valvonnasta autismin syventämiseen. syyt, esiintyvyys ja hoito.

Tervetuloa Columbian College jatko-opintoihin

GW: n Columbian taide- ja tiedekorkeakoulun jatko-ohjelmat ovat magneetti huippututkijoille ja katalysaattori oppimiseen ja löytämiseen monilla taiteen, humanististen tieteiden sekä sosiaalisen ja kova tieteen aloilla. Tutkintomme ja todistuksemme integroivat korkeimman asteen koulutuksen maailmankuuluista ohjelmistamme aiheista, kuten historia, valtiotiede ja julkinen politiikka, uraauurtavaan työhömme taideterapiassa, oikeuslääketieteessä sekä LGBT-terveyspolitiikassa ja -käytännöissä. GW: n 82 taide- ja tiedeohjelman korkeakoulututkinto on erilainen kuin mikään muu tutkijakoulukokemus.

Olemme paitsi Washington DC: n vaikutusvaltaisimmista instituutioista, mutta tiedekuntamme ja alumni-verkostomme sisältävät poikkeuksellisen monenlaisia kansainvälisesti tunnustettuja johtajia. Columbian Collegessa sinulle annetaan työkalut menestyä sekä älyllisesti että ammatillisesti.

Tilastot

Kilpailukykyinen. Kytketty. Kattava.

 • 2800 jatko -opiskelijaa
 • 49 maisterin tutkintoa
 • 24 tohtorin tutkintoa
 • 15 tutkintotodistusta
 • 534 Kokopäiväinen tiedekunta
 • 80 000+ Columbian College -alumnia (asuu kaikissa 50 osavaltiossa ja 120+ maassa)

  Pääsyvaihtoehto 2

  Columbian Collegessa tohtori-, maisteri- ja jatkotodistusohjelmat tarjoavat mullistavan kokemuksen, joka yhdistää opiskelijat joidenkin vaikutusvaltaisimpien johtajien ja instituutioiden kanssa ja tekee yhteistyötä julkisten ja yksityisten organisaatioiden kanssa maan pääkaupungissa ja ympäri maailmaa.

  Jatko -opiskelijamme ovat valmiita akateemiseen ja ammatilliseen etenemiseen koulutuksen kautta, joka on täynnä tiukkoja apurahoja ja käytännön sovelluksia.

  Stipendit ja rahoitus vaihtoehto 2

  Alumnitilastot

  Luokitukset

  USA Today College Rankings

  • Yhdysvaltojen seitsemäs paras valtiotieteiden korkeakoulu

  Maailman yliopistojen akateeminen sijoitus 2018

  • Maailman 76-100 yhteiskuntatieteellistä korkeakoulua

  US News & World Report

  • Historia, 59. paras Yhdysvalloissa
  • Talous, 63. paras Yhdysvalloissa
  • Englanti, 67. paras Yhdysvalloissa

  Sijainnit

  • Phillips Hall 801 22nd St. NW , 20052, Washington

  Kysymyksiä