Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Johdanto

Innovaatio on perinteemme

San Franciscon sydämessä sijaitseva GGU Law tarjoaa huippuluokan ja henkilökohtaisen oppimiskokemuksen huomisen lakimiehille. Yli vuosisadan ajan GGU-laki on tarjonnut monipuolisen, osallistavan ja tukevan ympäristön, joka on sitoutunut antamaan opiskelijoille yksilöllistä huomiota ja tosielämän tietoa, jota heidän on onnistuttava!

Keitä olemme

Golden Gate University School of Law on palkittu, ABA-akkreditoitu lakikoulu, joka sijaitsee erinomaisella paikalla San Franciscon sydämessä. GGU Law tarjoaa innovatiivisen ja henkilökohtaisen oppimiskokemuksen, joka tuottaa monipuolisen tutkinnon suorittaneiden joukon, jolla on taitoa, arvostelukykyä ja tietämystä tulla poikkeuksellisiksi lakimiehiksi nykypäivän todella globaaleille markkinoille. Sijaintimme San Franciscon keskustassa vie opiskelijat muutaman askeleen pois laki-, liike- ja teknologiateollisuuden globaalista keskuksesta. GGU Law tarjoaa suoran pääsyn tuomioistuimiin, asianajotoimistoihin, asianajo-organisaatioihin, valtion virastoihin ja nopeasti laajeneviin teknologiayrityksiin.GGU Law asettaa opiskelijamme toiminnan keskipisteeseen ja tarjoaa uramahdollisuuksia joka käänteessä.

Nyt on hyvä aika tulla asianajajaksi. Innovatiivisten johtajien on lisääntynyt tarve auttaa meitä läpi maamme haastavat ajat ja nopeat muutokset tekniikassa ja taloudessamme. Ei ole parempaa paikkaa valmistella opiskelijoita olemaan asianajaja ja johtaja yhteisössä, maassa ja maailmassa kuin GGU-laki.

monimuotoisuus

GGU-lakilla on perintö osallisuudesta, pääsyn laajentamisesta ja esteiden rikkomisesta. GGU Law tunnustetaan yhdeksi kansakunnan monimuotoisimmista lakikouluista, että monimuotoisuus on vahvuutemme. Uskomme, että tulevien asianajajien ja erilaisen taustan ja kokemuksen omaavien johtajien kouluttaminen luo vahvemman, osallistavamman oikeusjärjestelmän. GGU Law on ylpeä siitä, että hän on johtava oikeudellisen koulutuksen saatavuuden laajentamisessa, oikeudenmukaisuuden edistämisessä ammatissa ja monipuolistamassa juridista yhteisöä.

Kaupunki on sinun kampuksesi

San Francisco on pitkään ollut innovaatiokulttuurin ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sydän. Kaupungin uskomaton monimuotoisuus ja rikas sekoitus kulttuureita ympäri maailmaa valmistaa opiskelijoita nykypäivän todella globaaleille markkinoille. Kampuksemme ympärillä on myös helppo pääsy julkisiin liikennevälineisiin, mikä antaa opiskelijoille helpon pääsyn työmatkalle tai jopa vain tutustua tähän jännittävään kaupunkiin ja sen kauniiseen ympäröivään alueeseen.

Tuhansien potentiaalisten työnantajien lähellä sijaitsevilla GGU Law -opiskelijoilla on ainutlaatuiset mahdollisuudet harjoittaa pro bono -työtä, harjoittelu-, ulko- ja muuta käytännön laillista työtä harjoittavien asianajajien valvonnassa ja kokeneiden professoreiden ohjauksessa. Alan suurimmat teknologiayritykset - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce ja monet muut - ympäröivät kampustamme ja antavat opiskelijoille vertaansa vailla olevan pääsyn jatkuvasti laajenevaan teknologiateollisuuteen ja lyömättömän edun aloittaessaan oikeudellisen uransa. San Francisco on aina ollut muutoksen eturintamassa, ja GGU-laki on ollut siellä joka askeleella!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Väliaikainen Deanin tervetuloa

Ensimmäisen sukupolven korkeakoulu- ja lakikoulututkinnon suorittaneina minua kiinnosti GGU-laki, koska se oli omistautunut laajentamaan lakimiesten saatavuutta ja monipuolistamista, mitä olemme tehneet yli vuosisadan ajan. Teemme tämän tarjoamalla lämmin, monipuolinen ja kiinnostava yhteisö, jossa opiskelijat ohjataan tekemään muutoksia yhteisössämme, maassa ja maailmassa.

Deanina olen sitoutunut auttamaan jokaista opiskelijaa menestymään lakikoulussa ja asianajajina. Itse tapaan erikseen jokaisen uuden opiskelijan saadakseni selville syyt lakikouluun käymiseen ja kuinka voin tukea heitä. Löydät myös tämän henkilökohtaisen kosketuksen jokaisen tapaamasi GGU: n tiedekunnan ja henkilökunnan jäsenen kanssa. Olen varma, että et löydä samaa henkilökohtaista ja tukevaa ympäristöä monista muista paikoista.

Toivon, että liität minuun ja koko GGU Law -perheeseen San Franciscossa, jossa olemme aina sitoutuneet opiskelijamme menestykseen lakikoulussa, asianajajakokeessa ja lakimiehessä.

Ystävällisin terveisin,

Eric Christiansen
Väliaikainen dekaani ja oikeusprofessori

Historia ja filosofia

Golden Gate University School of Law uskoo, että lakimies on kunnianarvoinen ammatti, joka ansaitsee yleisen luottamuksen. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme opiskelijoille vankan perustan oikeusteoriassa ja tarvittaville taidoille menestyäkseen harjoittajana.

Ammattitaitojen kehittäminen

JD-opiskelijat kehittävät ammattitaitoa useilla ohjelmilla, mukaan lukien klinikat, erikoistumistodistukset, Honours Lawyering Program, yhteiset tutkinnot ja paljon muuta.

Tiedekunta

GGU-opiskelijoita opettaa taitava ja monipuolinen tiedekunta, joka harjoitteli lakia ennen opetusta ja on asiantuntijoita monilla oikeudellisilla alueilla.

Julkisoikeudellinen laki

GGU-lakilla on erityinen sitoutuminen yleisen edun mukaiseen lakiin, joka tarjoaa vahvan yleistä etua koskevan lain opetussuunnitelman ja taloudellisen avun opiskelijoille, jotka harjoittavat uraa tällä alalla.

Akkreditointi

Golden Gate University School of Law on täysin akkreditoinut oikeudellisen koulutuksen ja American Advice Associationin (ABA) asianajajaryhmän, Kalifornian osavaltion asianajajien komitean ja Länsi-koulu- ja Korkeakoulujen vanhempi korkeakoulu ja yliopistokomissio (WSCUC). GGU Law on myös American Law Schools Associationin (AALS) hyvämaineinen jäsen. GGU-tutkinnon suorittaneet voivat suorittaa asianajajakokeen kaikissa 50 osavaltiossa ja Columbian piirikunnassa.

Sijainnit

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Kysymyksiä