Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Johdanto

Meistä

Ensimmäisen luokan kirjoittautumisensa jälkeen 1865 George Washington University Law School on tuottanut joitakin hienoimpia mieliä oikeudellisen apurahan puitteissa.

Tämä perinne jatkuu tänä päivänä, koska GW-tutkinnon suorittaneet käyttävät täällä saatuja tietoja ja taitoja, jotka vaikuttavat aikamme kriittisiin oikeudellisiin keskusteluihin. Koulun on akkreditoitu American Bar Association ja on charter jäsen Association of American Law Schools. Oikeustieteellinen koulu sijaitsee GW-kampuksella keskustan naapurustossa, joka tunnetaan nimellä Foggy Bottom.

Historia

Tasavallan alkuvuosina, kun maan uusi pääkaupunki oli vain pieni kokoelma julkisia rakennuksia laidunmaalla erottamattomana, presidentti George Washington kertoi kongressille perustaa kansallisen yliopiston hallituksessa.

Hänen tavoitteenaan oli kouluttaa tulevia virkamiesten sukupolvia ja luoda siten kansallinen identiteetti, joka perustuu "tasavallan hallitukselle ja ihmiskunnan todellisille ja aidoille vapauksille ystävällisiin periaatteisiin". Hän jätti testamentissaan 50 osaketta Potowmack Canal Company -yhtiöstä yliopiston rahoittamiseksi ", johon omaisuuden nuoret ja kyvyt kaikista sen osista voitaisiin lähettää koulutuksensa suorittamiseen kaikissa kohteliaan kirjallisuuden aloilla - taiteiden ja tieteiden aloilla - tiedon hankkiminen politiikan periaatteista

Vaikka vuosikymmeniä ennen George Washingtonin nimeämiskuntaa perustettaisiin kongressilaissa, vuonna 1865 perustettu George Washingtonin yliopiston oikeustieteellinen oppilaitos oli Columbian piirin ensimmäinen lakikoulu. Nykyään koulu edustaa edelleen kansallisen presidentin toiveita.

DC

Ensimmäinen lakikoulu pääkaupungissa

Opiskelijoilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia asiantuntijoilta ja arvostetuilta vierailijoilta sekä harjoittaa harjoittelua, toimisto- ja työllistymismahdollisuuksia, nauttien samalla kaupungin vilkkaasta kulttuurista, yöelämästä ja ruokailusta.

George Washington University University Law Schoolin historia on yli 145 vuotta Washingtonin sydämessä ja se on erottamattomasti sidoksissa ympäröivän yhteisön elämään. Kampus kampuksemme on vain neljän korttelin päässä Valkoisesta talosta, ja helpon matkan päässä Maailmanpankista, oikeusministeriöstä, ulkoministeriöstä ja paikallisista tuomioistuimista sekä lukemattomista voittoa tavoittelemattomista ja kansalaisjärjestöistä. GW Law -opiskelijoilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia asiantuntijoilta ja arvostetuilta vierailijoilta sekä harjoittaa harjoittelua, toimisto- ja työllistymismahdollisuuksia nauttien kaupungin vilkkaasta kulttuurista, yöelämästä ja ruokailusta.

Dekaanilta

Tervetuloa GW-lakiin!

Vuonna 1865 perustettu George Washington University University Law School on yksi juridisen akatemian suurimmista, tunnetuimmista ja monipuolisimmista jäsenistä. Kutsun teitä tutkimaan kampuksemme ja yhteisömme löytääksesi lakikokouksen, joka on juurtunut perinteen syvyyteen, reagoivaan hyvin juridisen koulutuksen ja lakimiesten muutoksiin ja sitoutunut tuottamaan vaikuttavia lakimiehiä ja muuttavia ideoita. Opiskelijat tulevat GW-lakiin, koska he haluavat muuttaa maailmaa, ja he suorittavat tutkinnon ammattilaisina, jotka ovat valmiita kirjoittamaan, puolustamaan, innovoimaan, luomaan ja toteuttamaan korkeimpia lain ja oikeudenmukaisuuden ihanteita.

Vieraillessamme verkkosivuillamme näet monia tapoja, joilla maailmanluokan instituutiomme valmistelee opiskelijoita globaalien laillisten markkinoiden todellisuuksiin. Kansallisemme pääkaupungin sydämessä sijaitsevassa GW Law -tapahtumassa yhdistyvät erinomainen oikeudellinen koulutus innovatiiviseen ohjelmointiin ja runsaasti mahdollisuuksia harjoitteluun, harjoitteluihin, mentorointiin ja verkottumiseen.

Maailmanluokan tiedekunta. GW Law -kokemuksen ytimessä on vankka pedagogiikka, jossa yhdistyvät stipendit, opit ja käytännöt. Auttaa kehittämään opiskelijoitamme vaikuttaviksi lakimiehiksi on arvostettu tiedekunta, joka ei ainoastaan julkaise laajasti siteerattuja kirjoja ja artikkeleita, vaan myös aktiivisesti muovaa oikeudellista maisemaa. Kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetut professorit ovat säännöllisesti mukana oikeudenkäynneissä Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa, kansainvälisissä tuomioistuimissa ja muissa tuomioistuimissa. He myös toimittavat asiantuntijakommentteja tiedotusvälineille, todistavat Capitol Hillistä, toimivat konsultteina eri hallituksille ja harjoittavat monia muita toimintoja, jotka rikastavat koulun akateemista elämää.

Missä lakia tehdään. GW Law on maantieteellisesti erinomaisella paikalla tarjoamaan ainutlaatuisen Washingtonin juridisen koulutuskokemuksen. Sijaintimme - kansallisen ja kansainvälisen oikeuden keskipisteessä, korkeimmat valtion virkamiehet, korkeimman oikeuden tuomarit - sallii Washingtonin avainhenkilöiden käydä usein luokkahuoneissamme, käydä konferensseilla kampuksellamme ja puhua yli 100 erikoistapahtumassa vuosittain lakikoulussamme.

Todellisen maailman kokemus. Kiinnostunut opiskelijakunta on monipuolinen, tukeva, luova, innovatiivinen ja ahkera. GW Law -tapahtumassa tarjoamme opiskelijoillemme syvät mahdollisuudet opiskella, tutkia, keskustella ja kyseenalaistaa lakia ja oikeusperiaatteita luokkahuoneessa ja todellisessa maailmassa. Monet opiskelijat osallistuvat GW: n Jacob Burns -yhtiön lakiklinikoihin, jotka edustavat asiakkaita todellisissa tapauksissa tiedekunnan valvonnassa. He osallistuvat myös edustuskilpailuihin, opiskelijoiden editoimiin lakipäivälehtiin, pro bono -projekteihin ja satoihin harjoittelupaikkoihin valtion virastoissa ja johtavissa kansallisissa ja kansainvälisissä instituutioissa Washingtonin alueella.

Maailman muuttaminen. Toivomme harkitsevasi liittymistä yhteisömme jäseneksi. Kannustan sinua kaivaamaan syvemmälle ja oppimaan, mikä tekee GW Law -sovelluksesta ihanteellisen määränpään hankkimaan taitoja, joiden avulla voit muuttaa maailmaa. Vieraile henkilökohtaisesti tutustuaksesi tiloihimme ja saadaksesi paremman kuvan siitä, keitä olemme, mitä teemme ja kuinka voit hakea liittymistämme. Odotan innolla toivottavani sinut oikeustieteelliseen kouluomme.

lämpimästi,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Väliaikainen dekaani, tiedekunnan asiasisällön varaprovoosti ja lakiprofessori

Sijainnit

  • H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Kysymyksiä