Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Johdanto

Tietoja meistä

Ensimmäisen luokan ilmoittautumisen jälkeen vuonna 1865 George Washingtonin yliopiston lakikoulu on tuottanut hienoimpia mieliä oikeudellisen apurahan kirjossa.

Tämä perinne jatkuu tänään, kun GW-oikeustieteen tutkinnon suorittaneet käyttävät täällä saamiaan tietoja ja taitoja vaikuttamaan aikamme kriittisiin oikeudellisiin keskusteluihin. Koulu on akkreditoitu American Bar Association ja se on American Law Schools -yhdistyksen peruskirjajäsen. Lakikoulu sijaitsee GW-kampuksella keskustan naapurustossa, joka tunnetaan tuttavallisesti nimellä Foggy Bottom.

Historia

Tasavallan alkuvuosina, kun maan uusi pääkaupunki oli vain pieni kokoelma julkisia rakennuksia, jotka oli erotettu laidunmaalla, presidentti George Washington neuvoi kongressia perustamaan kansallisen yliopiston hallituksen toimipaikkaan.

Hänen tavoitteenaan oli kouluttaa tulevia virkamiessukupolvia ja siten luoda kansallinen identiteetti, joka perustuu "tasavallan hallitukselle ja ihmiskunnan todellisille ja aidoille vapauksille ystävällisiin periaatteisiin". Hän jätti testamentissaan 50 osaketta Potowmackin kanavayhtiöstä yliopiston lahjoitukseen, "johon onnen nuoret ja lahjakkuudet kaikista sen osista voitaisiin lähettää suorittamaan koulutuksensa kaikilla kohteliaan kirjallisuuden aloilla - taiteissa ja tieteissä - hankkimaan tietoa politiikan ja hyvän hallituksen periaatteista. "

Vaikka kuluisi vuosikymmeniä ennen kuin George Washingtonin samanniminen yliopisto perustettaisiin kongressilailla, vuonna 1865 perustettu George Washingtonin yliopiston lakikoulu oli ensimmäinen lakikoulu Columbian piirikunnassa. Nykyään koulu ilmentää edelleen kansakunnan ensimmäisen presidentin pyrkimyksiä.

DC- ja GW-laki

Ensimmäinen lakikoulu pääkaupungissa

Opiskelijoilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia asiantuntijatiedekunnalta ja arvostetuilta vierailijoilta sekä harjoittaa harjoittelupaikkoja, virkailijoita ja työllisyyttä nauttien samalla kaupungin vilkkaasta kulttuurista, yöelämästä ja ruokailusta.

Yli 145 vuoden historia Washington DC: n sydämessä George Washington University Law Schoolin elämä liittyy erottamattomasti ympäröivän yhteisön elämään. Kampuksemme on vain neljän korttelin päässä Valkoisesta talosta ja helpon matkan päässä Maailmanpankista, oikeusministeriöstä, ulkoministeriöstä, liittovaltion ja paikallisista tuomioistuimista sekä lukemattomista voittoa tavoittelemattomista ja kansalaisjärjestöistä. GW Law -opiskelijoilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia asiantuntija-tiedekunnalta ja arvostetuilta vierailijoilta sekä harjoittaa harjoittelupaikkoja, virkailijoita ja työllisyyttä nauttien samalla kaupungin vilkkaasta kulttuurista, yöelämästä ja ruokailusta.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg
Dylan Gillis / unsplash

Dekaanilta

Tervetuloa GW Lawiin!

Vuonna 1865 perustettu George Washingtonin yliopiston lakikoulu on yksi oikeusakatemian suurimmista, tunnetuimmista ja monipuolisimmista jäsenistä. Kutsun sinut tutustumaan kampukseemme ja yhteisöömme löytääksesi lakikoulun, joka on syvästi juurtunut perinteisiin, reagoi erittäin hyvin oikeudellisen koulutuksen ja oikeudellisen ammatin muutoksiin ja on täysin sitoutunut tuottamaan vaikuttavia asianajajia ja muuttuvia ideoita. Opiskelijat tulevat GW-lakiin, koska he haluavat muuttaa maailmaa, ja he valmistuvat ammattilaisiksi, jotka ovat valmiita kirjoittamaan, puolustamaan, innovoimaan, luomaan ja tavoittelemaan lain ja oikeuden korkeimpia ihanteita.

Kun vierailet verkkosivustollamme, näet monia tapoja, joilla maailmanluokan oppilaitoksemme valmistaa opiskelijoita globaalien laillisten markkinoiden todellisuuteen. Maamme pääkaupungin sydämessä sijaitseva GW Law yhdistää erinomaisen oikeudellisen opetuksen innovatiiviseen ohjelmointiin ja runsaisiin mahdollisuuksiin harjoitteluun, ulkoiluun, mentorointiin ja verkostoitumiseen.

Maailmanluokan tiedekunta. GW Law -kokemuksen ytimessä on vankka pedagogiikka, jossa yhdistyvät apuraha, oppi ja käytäntö. Opiskelijoiden kehittäminen vaikuttaviksi asianajajiksi on arvostettu tiedekunta, joka ei ainoastaan julkaise laajalti siteerattuja kirjoja ja artikkeleita, vaan muokkaa aktiivisesti oikeudellista maisemaa. Kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetut professorimme osallistuvat säännöllisesti oikeudenkäynteihin Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa, kansainvälisissä tuomioistuimissa ja muissa tuomioistuimissa. He tarjoavat myös asiantuntijakommentteja tiedotusvälineille, todistavat Capitol Hillistä, toimivat konsultteina eri hallituksille ja harjoittavat monia muita toimintoja, jotka rikastuttavat koulun akateemista elämää.

Missä laki tehdään. GW Law on maantieteellisesti täydellisessä asemassa tarjoamaan ainutlaatuisen Washingtonin oikeudellisen koulutuskokemuksen. Sijaintimme - kansallisen ja kansainvälisen oikeuden, korkeimpien valtion virkamiesten, korkeimman oikeuden tuomareiden keskellä - mahdollistaa Washingtonin avainhenkilöiden käydä luokkahuoneissamme, osallistua konferensseihin kampuksellamme ja puhua yli 100 erityistapahtumassa vuosittain lakikoulussamme.

Reaalimaailman kokemus. Sitoutunut opiskelijakuntamme on monipuolinen, tukeva, luova, innovatiivinen ja ahkera. GW Law tarjoaa opiskelijoillemme syvällisiä mahdollisuuksia opiskella, tutkia, keskustella ja kyseenalaistaa lakia ja oikeudellisia periaatteita luokkahuoneessa ja todellisessa maailmassa. Monet opiskelijat osallistuvat GW: n Jacob Burns Community Legal Clinics -klinikoihin, jotka edustavat asiakkaita todellisissa tapauksissa tiedekunnan valvonnassa. He osallistuvat myös edunvalvontakilpailuihin, opiskelijoiden toimittamiin lakilehtiin, pro bono -hankkeisiin ja satoihin kenttäharjoitteluihin valtion virastoissa ja johtavissa kansallisissa ja kansainvälisissä instituutioissa Washingtonin alueella.

Maailman muuttaminen. Toivomme, että harkitset liittymistä osaksi yhteisöämme. Kannustan sinua kaivamaan syvemmälle ja oppimaan, mikä tekee GW Lawista ihanteellisen kohteen hankkia taitoja, joiden avulla voit muuttaa maailmaa. Vieraile luonamme henkilökohtaisesti tutustuaksesi tiloihimme ja saadaksesi paremman käsityksen siitä, keitä olemme, mitä teemme ja miten voit hakea jäseneksi. Odotan innolla, että voin toivottaa sinut tervetulleeksi lakikouluumme.

Lämpimästi

Christopher Alan Bracey

Väliaikainen dekaani, tiedekunta-asioista vastaava varaprovosti ja oikeustieteen professori

Sijainnit

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Kysymyksiä