Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Johdanto

Antonin Scalia Law School sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Washington DC: n keskustasta, joka on maailman tärkeimmän lainsäädännön ja oikeuskäytännön luominen.

Viimeisen vuosikymmenen aikana, Law School on ollut eturintamassa innovatiivisen opetussuunnitelman. Oikeustieteen ja juridisen alan nopeiden muutosten tunnistamisen myötä Scalia Law School on ollut edelläkävijä tarjoamalla opiskelijoilleen ainutlaatuinen opetussuunnitelma, joka antaa opiskelijoille vastaavasti ainutlaatuisia etuja nykypäivän kilpailukykyisillä työmarkkinoilla.

Poikkeuksellinen kokemus johtaa poikkeuksellisiin uroksiin

Oikeusalan ammattilaisten, tuomareiden, valtion virastojen, liike-elämä-, think-tank-, voittoa tavoittelemattomien tai lainsäädäntötoimistojen työntekijöiden työskentelyä varten Scalia Law -opiskelijat eivät löydä pätevää tapaa soveltaa oikeudellista koulutustaan ​​kentällä. Scalia Lawin läheisyys Washingtonin keskustaan ​​tarkoittaa pääsyä työpaikkoihin ympäri vuoden. Tiukka akateemiset ja ura-ohjelmat asettavat opiskelijat täysin erinomaiseen työhönsä. Scalia Lawin työllisyysaste on 15 vuotta ylittänyt kansallisen lainsäädännön mukaisen jatko-opiskelun työllisyysasteen.

Scalia Law valmistuneiden uramahdollisuuksien runsaus ei johdu pelkästään opiskelijoiden historiallisesti vahvoista työteollisuudesta ja strategisesta sijainnista Washington DC: ssä, vaan myös poikkeuksellisesta akateemisesta ja urasuunnittelustamme. Scalia Law on yksi ainoista kouluista, jotka keskittyvät lain ja taloustieteen risteykseen. Valtakunnallisesti arvostettu Law & Economics Center esittelee mahdolliset työnantajat kaikenlaisille Scalia Law -yhteisöön kymmeniin akateemisiin konferensseihin ja tieteellisiin tutkimuksiin. Laki- ja taloustieteiden keskittyminen ja tutkijat ovat osoittautuneet korvaamattomiksi satoille tutkinnon suorittaneille, jotka työskentelevät liike-elämässä ja sääntelyssä.

Scalia-laki antaa opiskelijoille joustavuuden, jotta he voivat parhaiten valmistautua urakehitykseen. Scalia Lawin osa-aikainen ohjelma on tasavertainen kokopäiväisen ohjelmansa ansiosta jo opiskeleville, ja sen avulla opiskelijat voivat osallistua iltaohjelmiin ja harjoittaa klinikoita ja harjoittelua keskeyttämättä työtä. Haluatko siirtyä kokopäiväisestä osa-aikatyöhön työharjoittelun jatkamiseksi? Ei ongelmaa. Opiskelijat voivat siirtyä päivän ja iltakurssien välille uranäkymiin, ja lähes 90% opiskelijavaihtoon osallistuu kliinisiin, ulkoisiin ja avustaviin koulutusohjelmiin. Haluatko erikoistua yhden tai useamman lain alaan? Scalia Law: lla on 18 erikoisraitaa ja pitoisuuksia joihinkin kuumin käytäntöihin tällä hetkellä.

Lopuksi Scalia Law tarjoaa erittäin rikkaita tutkimus-, kirjoitus- ja ammattikoulutusohjelmia. Kahden vuoden laillisen tutkimus-, kirjoitus- ja analyysiohjelmamme paljastaa oppilaat pienryhmäkohteisiin lukuisiin oikeudellisiin asiakirjoihin ja tutkimusvälineisiin. Urakehitysohjelmat alkavat heti, kun opiskelijat astuvat sisään. Ensimmäisen vuoden opiskelijat osallistuvat yksi-one-neuvontakokouksiin ja saavat henkilökohtaista huomiota tiedekunnan neuvojilta ja alumnitutoreilta. Myös ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat edistyvät ammattitaidon ja johtamisen kehittämisohjelman kautta. Tämä ohjelma tuo johtajia penkistä, baarista ja yrityksistä tarjoamaan koulutusta suullisen viestinnän taidoista, juristitaloustieteistä, ajanhallinnasta, etiikasta ja muusta.

Scalia Lawin kulttuuri ja ohjelmat tuottavat muutakin kuin vain valmiit tutkinnon suorittaneet. Valmistamme johtajia. Työskentelemme sinua löytämään oikeat aikataulut, kurssit, ura-työkalut ja verkostoitumisreitit, jotta voitte olla johtava valitsemallasi alalla.

Poikkeuksellinen tiedekunta

George Mason -yliopiston Antonin Scalia Law Schoolilla on 120 kokoaikaista ja lisensiaatintutkijankoulutusta, jotka ovat peräisin eräistä korkeimmista asianajotoimistoista ja oikeuslaitoksista. Opettajamme ovat työskennelleet Valkoisessa talossa, väittäneet korkeimman oikeuden edessä ja toimineet suurlähettiläinä tärkeimmille liittolaisillemme ja kauppakumppaneillemme. Arvostettu kansakunnan 21-vuotias tieteellinen vaikutus, Scalia Law -tieteiden tiedekunnan tuotos on myös eniten ladattu Social Science Research Network, sijoitus 15. yleisesti (heinäkuu 2015 SSRN Top Yhdysvaltain Law Schools).

Sijainnit

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Kysymyksiä