Keystone logo
© CODE
Göttingen University

Göttingen University

Göttingen University

Johdanto

Göttingenin yliopisto sijoittuu jatkuvasti Saksan parhaiden korkeakoulujen joukkoon erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä yliopistojen rankingeissa. Perustamisestaan vuonna 1737 lähtien se on tarjonnut erinomaisia opiskelu- ja tutkimusmahdollisuuksia opiskelijoille ja tutkijoille kaikkialta maailmasta, mukaan lukien yli 40 Nobel-palkinnon voittajaa. Merkittävien professorien ja muiden asiantuntijoiden opetuksen ja ohjauksen lisäksi Göttingenin opiskelijat hyötyvät ensiluokkaisista opiskelumahdollisuuksista, esimerkiksi Göttingenin valtion- ja yliopistokirjastosta, joka on yksi Saksan suurimmista kirjastoista, jossa on noin 8 miljoonaa nimekettä ja joka tarjoaa pääsyn lukuisiin oikeudellisiin ja muihin tieteellisiin tietokantoihin.

Göttingenin yliopiston oikeustieteellisellä tiedekunnalla on erinomainen maine opetuksen, tutkimuksen ja ammatillisen kehityksen alalla. Oikeustieteellisellä koulutuksella on vahva yhteys käytäntöön, sillä professoreiden lisäksi kursseja antavat asianajajat, yritysjuristit ja muut käytännön toimijat. Lisäksi monet professorit toimivat myös akateemisen maailman ulkopuolella, esimerkiksi oikeudellisina neuvonantajina, lakiasäätävien komiteoiden jäseninä tai korkeimpien tuomioistuinten tuomareina. Toinen Göttingenin oikeustieteellisen tiedekunnan houkutteleva piirre on sen kansainvälisyys. Sen lisäksi, että tiedekunta isännöi opiskelijoita kaikkialta maailmasta ja tarjoaa lukuisia vaihtomahdollisuuksia, se tarjoaa myös muiden maiden vierailevien professoreiden opetusta ja osallistuu jatkuvaan kansainväliseen yhteistyöhön erilaisten erityiselinten, kuten kiinalais-saksalaisen oikeustieteellisen instituutin tai Euroopan oikeustieteiden ja tieto- ja viestintätekniikan akatemian, kautta.

Kampuksen ominaisuudet

Göttingenin sijainnista on tullut synonyymi laadukkaalle kansainväliselle tutkimukselle. Göttingenin yliopisto, mukaan lukien yliopiston lääketieteellinen keskus, ja seitsemän yliopiston ulkopuolista paikallista tutkimuskeskusta ovat yhdistäneet voimansa muodostaakseen Göttingenin kampuksen, jotta näin säilyy myös tulevaisuudessa.

    Sijainnit

    • Göttingen

      Wilhelmsplatz 1 (Aula) Göttingen, 37073, Göttingen

    Kysymyksiä