Keystone logo
Fordham University Law School

Fordham University Law School

Fordham University Law School

Johdanto

Fordham Law Schoolin LLM-ohjelmat yhdistävät tiukan opiskelun ja lämpimän ja vieraanvaraisen ympäristön New Yorkin sydämessä – maan juridisessa, taloudellisessa ja kulttuurisessa pääkaupungissa.

Fordham Law -opetussuunnitelma tarjoaa täydellisen yhdistelmän kursseja, jotka on omistettu teoreettiseen tutkimukseen sekä käytännön esittelyyn. LLM-opiskelijoilla on mahdollisuus ilmoittautua luonnoskursseille, klinikoille ja harjoituksiin, jotka tarjoavat heille käytännön oikeudellista kokemusta. LLM-opiskelijat voivat myös hakea erityisiä henkilöstötehtäviä opiskelijan ylläpitämiin lehtiin. Joka vuosi LLM-opiskelijat toimivat myös opiskelijajärjestöjen, kuten Student Asianajajaliiton, hallituksissa.

Fordham Law tarjoaa joustavuutta nykypäivän maailmanlaajuisille ammattilaisille. Voit aloittaa opinnot joko elo- tai tammikuussa. Kahden keskittymisohjelman avulla voit opiskella kolme lukukautta, ja sinulla on ainutlaatuinen etu saada LLM kahdella erikoistumisalueellamme. Meillä on vankka ilta-opetussuunnitelma, jonka avulla työskentelevät opiskelijat voivat edistää opintojaan. Ammattipolkumme antaa kiireisille ammattilaisille maksimaalisen joustavuuden opintojen ajoittamisessa jopa kahden vuoden ajalle. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus ottaa Legal English Institute (LEI) opintosuorituksiin osana kahden keskittymän LLM-ohjelmaa Yhdysvaltain laissa ja toisessa valinnassaan.

Fordham Lawissa on huippumoderni rakennus vain muutaman askeleen päässä Lincoln Center for the Performing Artsista, korttelin päässä Central Parkista ja lyhyen kävelymatkan tai metromatkan päässä kaikesta, mitä New York Cityllä on tarjota. Lukemattomien sosiaalisten ja kulttuuristen mahdollisuuksien lisäksi Fordham Lawn sijainti tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevan pääsyn verkostoitumiseen ja muihin ammatillisiin mahdollisuuksiin.

Fordham Law -professorit ovat yhtä tunnettuja opetuksestaan kuin stipendeistään. Tiedekunnan jäsenet omistautuvat koulutuskokemukselle ja tekevät sen henkilökohtaisesti. Päätoimista tiedekuntaamme täydentää apulaisprofessorien joukko, joka koostuu joistakin maailman arvostetuimmista asianajotoimistoista, yrityksistä ja kansainvälisistä järjestöistä.

LLM-ohjelmat / erikoistumisalueet

Yhdeksän LLM-tutkinto-ohjelmaamme on rakennettu globalisaation ja erikoistumisen toisistaan riippuvaisille periaatteille.

Pankki-, yhtiö- ja rahoituslaki

Pankki-, yritys- ja rahoituslain LLM-tutkintoa hakevat opiskelijat hankkivat hienostuneen käsityksen yritysrakenteesta, pääomamarkkinoihin ja rahoituslaitoksiin liittyvistä laeista sekä aidon näkemyksen Yhdysvaltain johtajien ja liikejuristien tavoitteista ja strategioista. Tässä ohjelmassa opiskelijat ilmoittautuvat peruskursseille, mukaan lukien yritykset, kansainvälinen pankkilaki, pankkilaki tai rahoituslaitokset, ja valitsevat laajasta valikoimasta yritys-, pankki- ja rahoituslainsäädäntöä ja niihin liittyviä aiheita, kuten konkurssi, yritysrahoitus. , yritysten hallinnointi- ja ohjausjärjestelmä, yhtiövero, rajat ylittävä maksukyvyttömyys, fuusiot ja yrityskaupat sekä arvopaperialan sääntely ja täytäntöönpano.

Corporate Compliance

Corporate Compliance LLM -ohjelma on ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa. Opiskelijat koulutetaan taidoissa, jotka ovat välttämättömiä kaikille tämän nopeasti kehittyvän ja kasvavan tärkeän alan ammattilaisille, jotka ovat usein maailmanlaajuisia. Opiskelijat opiskelevat perussääntelykehystä, sisäisen neuvonantajan roolia, yrityksen vaatimustenmukaisuustoimistoa ja erilaisia vaatimustenmukaisuuden osia. Tämä LLM-ohjelma on saatavilla myös verkossa.

Muotilaki

Muotilakiohjelman LLM-opiskelijat opiskelevat alan arvostetuimpien tiedekuntien kanssa - mukaan lukien sekä tutkijat että alan sisäpiiriläiset - New Yorkissa, maailman muotiteollisuuden pääkaupungissa.

Tutustut siihen, mitä olemme määrittäneet muotilain neljäksi pilariksi:

  • henkinen omaisuus
  • liiketoiminta ja rahoitus, mukaan lukien investoinnit, työoikeus ja kiinteistöt
  • kansainvälinen kauppa ja valtion sääntely, mukaan lukien kestävyys, yksityisyys ja puettavaan teknologiaan liittyvät kysymykset
  • kuluttajakulttuuri ja kansalaisoikeudet

Saat myös suoran pääsyn tapahtumiin ja verkostoitumiseen voittoa tavoittelemattoman Fashion Law Instituten kautta. Tämä on Yhdysvaltain muotisuunnittelijoiden neuvoston avustuksella perustettu maailman ensimmäinen muodin laille ja liiketoiminnalle omistettu keskus – ja se sijaitsee Fordham Lawissa.

Immateriaalioikeuksia ja tietotekniikkaa koskeva laki

Fordham Lawn ainutlaatuinen immateriaalioikeus- ja tietotekniikkalakiohjelma yhdistää immateriaalioikeuksien klassisen tutkimuksen nopeasti kehittyvään tietotekniikkaoikeuden alaan. Opiskelijat opiskelevat tekijänoikeus-, patentti- ja tavaramerkkilain perus- ja edistyksellisiä immateriaalioikeuksia sekä myös tämän päivän digitaalisen tietoyhteiskunnan kärjessä olevia asioita, kuten tietoverkkorikollisuutta, sähköistä kaupankäyntiä, tietosuojalakia ja Internet-lakia.

Kansainvälinen kauppa- ja kauppaoikeus

Kansainvälisen liike- ja kauppaoikeuden LLM-ohjelma valmistaa opiskelijoita vastaamaan yhä globaalimman talouden haasteisiin antamalla heille tietoa ja koulutusta, jota tarvitaan monimutkaisten kansainvälisten liiketoimien hoitamiseen, jotka määrittelevät nykyisen oikeudellisen ja liiketoimintaympäristön. Opiskelijat valitsevat kursseja kehittyvästä opetussuunnitelmasta, joka heijastaa tämänhetkisiä globaaleja taloudellisia toimijoita.

Kansainvälinen riitojenratkaisu

Kansainvälinen riitojenratkaisuohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia perusteellisesti, sekä teoreettisesta että käytännön näkökulmasta, eri vaihtoehtoja riitojen ratkaisemiseksi ja erityisesti tutkia, miten niitä pelataan kansainvälisellä areenalla. Ulkomaalaiset opiskelijat kehittävät arvostusta Yhdysvaltain common law -järjestelmää kohtaan yleisesti ja oppivat joitain Yhdysvaltain oikeudenkäyntimallin erityispiirteitä.

Kansainvälinen laki ja oikeus

Kansainvälinen laki ja oikeus -ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada edistynyt käsitys ihmisoikeuksien suojelusta ja edistämisestä kansainvälisellä, alueellisella ja kotimaisella tasolla. Tämä tutkinto on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka työskentelevät tai aikovat jatkaa uraa julkisella sektorilla, mukaan lukien korkean tason valtion lakimiehet ja kansalaisjärjestöjen johtajat ja tutkijat.

Kiinteistölaki

Real Estate Law -ohjelma tarjoaa opiskelijoille vankan perustan kiinteistöoikeudessa, mukaan lukien keskeiset osa-alueet, kuten kiinteistörahoitus, asuntojen ja liiketilojen vuokraus, maankäyttö, kohtuuhintainen asuminen, ympäristölaki, yhtiöoikeus, verotus ja niihin liittyvät lakialat. Ohjelma on tarkoitettu asianajajille, jotka haluavat syventää kiinteistöoikeuden ymmärrystä tai avata uusia uramahdollisuuksia kiinteistöalalla.

Yhdysvaltain laki (saatavilla myös verkossa)

US Law -ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat saaneet peruskoulutuksensa siviilioikeusmaassa ja jotka ovat kiinnostuneita johdannosta Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän perusperiaatteisiin ja Yhdysvaltain oikeuden peruskäsitteisiin. Tämän ohjelman opiskelijoilla on joustavuus kehittää opetussuunnitelma Yhdysvaltain lakien aiheista, jotka sopivat heidän erityistarpeisiinsa ja etuihinsa. Tämä LLM-ohjelma on saatavilla myös verkossa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • New York

    West 62nd Street,150, 10023, New York

Kysymyksiä