Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

Johdanto

Yliopistosi on Viadrina!

Viadrina sijaitsee Euroopan sydämessä – kansainvälisyys on sen tavaramerkki. Sen opiskelijat ja opettajat ovat kotoisin yli 80 maasta. Ei liene yllätys, että opiskelijoilla on mahdollisuus käydä vieraiden kielten kursseja yliopiston kielikeskuksessa ja opiskella tai suorittaa harjoittelupaikkoja ulkomailla.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg
Fotos © Heide Fest / European University Viadrina in Frankfurt (ODER)

Yksi ohjelma, kolme tutkintovaihtoehtoa

IHL-ohjelma mahdollistaa kolmen tutkintotyypin: ensimmäinen on LL.M. ohjelma (90 op), joka voidaan suorittaa sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti; Diploma-ohjelma (60 op), joka seuraa samoja kursseja kahden lukukauden arvosta, mutta on lyhyempi ilman, että sinun tarvitsee suorittaa opinnäytetyötä ja harjoittelua; ja viimeinen olisi todistusohjelma (30 op), joka mahdollistaa vieläkin tiiviimmän opetussuunnitelman, joka koostuu yhden lukukauden kursseista, mutta silti kyvystä erikoistua tietylle alueelle.

Hyvä opastus tarkoittaa suurta menestystä

Tarjoamme pienet luokkakoot ja yksilöllistä palvelua. Viadrinan oppimisympäristö on erinomainen ja siinä on pienet luokkakoot, suora yhteys akateemiseen henkilökuntaan, henkilökohtaiset opiskelijapalvelut, harjoittelumahdollisuudet ja urasuunnitteluapu. Viadrina tarjoaa ilmapiirin, jossa opiskelijat voivat valmistautua kokeisiinsa rauhassa, valmistua ajoissa ja valmistautua työelämään. Tervetuloa Viadrinan perheeseen!

Isäntäyliopisto

Kansainvälisten ihmisoikeuksien ja humanitaarisen oikeuden maisteri Maisteriohjelma suoritetaan Viadrina European Universityssä, joka perustettiin vuonna 1991. Sellaisenaan se jatkaa Brandenburgin ensimmäisen osavaltion yliopiston (Alma Mater Viadrina, 1506 - 1811) hienoa perinnettä. Yliopistoon kuuluu kolme tiedekuntaa, oikeustieteellinen tiedekunta, taloustieteellinen tiedekunta ja kulttuuritieteiden tiedekunta, liitännäiskeskusten ja instituuttien lisäksi. Tiiviissä yhteistyössä Poznanin yliopiston kanssa se myös johtaa Collegium Polonicumia Frankfurtin (Oder) sisarkaupungissa Słubicessa, joka sijaitsee Puolassa suoraan Oder-joen toisella puolella Viadrinasta. Yhteistyössä puolalaisten ja muiden sidosryhmien eurooppalaisten yliopistojen kanssa Viadrina pyrkii erityisesti kohtaamaan haasteen vastikään avautuneen ja laajentuneen Euroopan rakentamisesta siltaa Itä- ja Länsi-Euroopan välille. Yliopistolla on myös lukuisia muita kansainvälisiä yhteistyöinstituutioita ympäri maailmaa.

Tilastot

Tästä Eurooppa alkaa

Meidän 6.000 kansainvälistä opiskelijaa 85 maasta opiskelee lakia, taloutta ja kulttuuria Viadrinan uudelleen avaamisen jälkeen vuonna 1991, Eurooppa-yliopisto on kehittynyt kansainvälisesti tunnetuksi osoitteeksi Saksan ja Puolan rajalla, ja noin 6 000 opiskelijaa on nyt ilmoittautunut. Oikeustieteen, taloustieteen ja kulttuurin eurooppalaisilla ja kansainvälisillä näkökohdilla on erityinen rulla oikeustieteellisten, liiketalouden sekä talous- ja kulttuuritieteiden tiedekuntien tarjoamissa tutkintosuunnitelmissa.

    Sijainnit

    • Frankfurt an der Oder

      Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

    Kysymyksiä