Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Johdanto

Erasmus School of Law on yksi Erasmus University Rotterdamin kouluista: maailmanluokan yliopisto, joka sijoittui 71. sijalle Times Higher Education World Universities Rankingissa. LLM-ohjelmamme yhdistävät akateemisen ajattelun käytännön koulutukseen. Säännöllisten kurssien lisäksi järjestetään kenttämatkoja asianajotoimistoihin, kansainvälisiin tuomioistuimiin ja kansainvälisiin yrityksiin kokemaan (laki)käytäntö: missä laki kohtaa liiketoiminnan.

Erasmus School of Lawn opiskelijana sinusta tulee osa kansainvälistä yhteisöä: henkilökuntamme ja opiskelijamme edustavat yli 45 eri kansallisuutta! Osallistut luokkiin monista eri juridisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa ja parannat kansainvälisiä ja kulttuurienvälisiä taitojasi, jotka valmistavat sinut kansainväliseen juridiseen uraan. Erasmus School of Law sijaitsee kohteessa Rotterdam.

Euroopan suurimman satamansa ansiosta Rotterdam on yksi Hollannin talouden tärkeimmistä vetureista. Rotterdamin seurauksena nykyään on elinvoimainen kosmopoliittinen ja monikulttuurinen kaupunki, jossa asuu yli 160 kansallisuutta ja monia monikansallisia ja paikallisia yrityksiä, kuten Unilever ja Shell.

Sijainnit

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Kysymyksiä