Keystone logo
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Johdanto

Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat mukana tutkimuksessa ja opetuksessa. Tämä mahdollistaa koulun menestymisen. Erasmus-kauppakorkeakoululla on viisi perustutkintaohjelmaa ja 18 jatko-ohjelmaa, jotka pyrkivät saavuttamaan huippuosaamistaan ​​(taloustiede, taloustieteet ja ekonometria) ja pyrkivät saavuttamaan huippuosaamisen sekä sen tutkimuksessa että opetuksessa. Tämä voidaan mitata sen suorituskyvyn rankingissa.

Erasmus-kauppakorkeakouluilla on strategisesti selkeä painopiste taloustieteessä. Aivan kuten he olivat 100 vuotta sitten, kun koulu perustettiin vuonna 1913, taloustieteilijät ovat Erasmus-yliopiston Rotterdamin sydän. Paras Erasmus-tutkinnon suorittaneet ovat antaneet erinomaisen panoksensa tiede-, hallinto- ja yritystoimintaan.

Erasmus-kauppakorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu instituutti, joka edesauttaa tieteellistä tietoa tulevista talouskysymyksistä ja pyrkii vastaamaan nykyisin tärkeisiin kysymyksiin, jotka ovat huolissaan hallituksille ja yrityksille. Koulun painopiste on tieteellisen tiedon luomisesta, levittämisestä ja soveltamisesta, kaikki taloudellisesta näkökulmasta. Erasmus-kauppakorkeakoulu tukeutuu viimeisimpiin kurinalaisiin oivalluksiin. Se tekee yhteistyötä kansainvälisten tiedekumppanien kanssa ja sillä on paikallisia asioita liiketoimissa, jotka liittyvät Rotterdamin kaupungin ainutlaatuiseen asemaan liikenteen ja teollisuuden keskuksena.

Sijainnit

  • Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

Kysymyksiä