Keystone logo
European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

Johdanto

Perustettu Maastrichtissa vuonna 1981 ja ottaa keskusten Luxemburgissa ja Barcelonassa, Euroopan julkisen hallinnon (EIPA) on Euroopan johtava osaamiskeskus Euroopan yhdentymisestä ja uusia haasteita julkisen hallinnan.

Meidän tehtävämme on tukea Euroopan unionin, sen jäsenvaltioiden ja maat liittyvät EIPAn tarjoamalla asianmukaisia ​​ja laadukkaita palveluja valmiuksien kehittämiseksi virkamiehiin EU-asioiden käsittelyyn. Tarjoamme palveluita virkamiehille EU: n toimielinten ja niihin liittyvien elinten virkamiehiin sisällä kansalliset ja alueelliset viranomaiset jäsenvaltioiden, ehdokasmaiden ja muiden maiden puitteissa niiden suhteet EU: hun.

Kun jatkamme matkalla kohti menestyksekästä tulevaisuutta, jatkuvasti parantamaan palveluidemme laatua on edelleen ytimessä työmme. Euroopan komissio tukee EIPA kautta Euroopan unionin talousarviosta.

Miksi EIPA

EIPA on paikka, jossa ihmiset, jotka käsittelevät Eurooppa-asioista voi oppia monikulttuurisessa ympäristössä hyötyvät ainutlaatuinen yhdistelmä käytännön osaamista ja tieteellistä huippuosaamista.

Tavoitteenamme on tarjota asiaan ja laadukasta palvelua kehittää valmiuksia virkamiesten EU-asioiden käsittelyyn. Täyttäessään perustehtäväämme toimimme yhdessä kolme riviä: Learning & Development, konsultointi ja tutkimus.

Koulutustoiminta täydennetään ja rikastuttavat soveltavaa tutkimusta ja konsultointi tehtäviä, ja hyödyttävät kansallisten ja alueellisten julkishallinnon sekä EU: n toimielinten. Työmme edesauttaa parempaa tietoa Euroopan yhdentymisen ja unionin politiikkaa, kun taas kapasiteetin vahvistaminen virkamiesten toimia tehokkaasti tällä alalla.

Oppiminen menetelmät

Palvelumme on ominaista monitieteinen oppimisen menetelmiä ja voimakkaasti vertailevaa lähestymistapaa. EIPA tarjoaa kokonaiskuvan, joka, näyttämällä kontrasteja, heijastaa Euroopan monimuotoisuutta hallintotavan ja hallinnon. Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan yhteistyöhön ja kannustava ympäristö oppimiseen ja lisäarvoa oman ammatillisen uran ja henkilökohtaisen kasvun.

Aiheet esittelyyn järjestelmällinen käyttö tapaustutkimuksia, simulointi harjoitukset ja työryhmissä. Monipuolinen koulutus- ja ammatillinen tausta meidän tiedekunnan ja edustajat rikastuttaa kokemus. Lisäksi useimmat seminaareja ja kursseja koota yhteen osallistujia monista EU: n jäsenvaltioiden ja ehdokasmaiden.

Sijainnit

  • Luxembourg City

    Circuit de la Foire Internationale 2 L-1347 Luxembourg, , Luxembourg City

Kysymyksiä