Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. vero-oikeus, liikejuridiikka ja verosäännösten noudattaminen
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. vero-oikeus, liikejuridiikka ja verosäännösten noudattaminen

Cergy, Ranska

1 Years

Englanti

Täysaikainen

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7 000 / per year *

Kampuksella

* LLM: EU:n hakijat / 7 500 € EU:n ulkopuoliset hakijat | LLM kaksoistutkinto: 11 000 € EU:n ulkopuoliset hakijat / 10 000 € EU:n hakijat.

Johdanto

LL.M. Ranskan ja Euroopan oikeudessa, erikoistuminen verotukseen, liikejuridiikkaan ja säännösten noudattamiseen on erittäin valikoiva ohjelma, joka vahvistaa valmiuksiasi työskennellä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Ohjelma on kokonaan englanninkielinen, ja se tarjoaa ranskaa äidinkielenään puhumattomille ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella ranskalaista ja eurooppalaista vero- ja liikejuridiikkaa.

Kursseja ja seminaareja pitävät sekä kansainväliset tutkijat että Pariisissa toimivien arvostettujen kansainvälisten yritysten tunnetut ammattilaiset.

Ohjelman suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat saada kaksi tutkintotodistusta: erikoistuneen LL.M. University Degree -tutkinnon ja kansallisen maisterin tutkinnon.

  • Opiskelijoille ja ammattilaisille, joilla ei ole tunnustettua tutkintoa, myönnetään erikoistunut LL.M. University Degree.
  • Opiskelijoille, joilla on juridinen tohtorin tutkinto (JD), oikeustieteen kandidaatin tutkinto (4 vuotta) tai vastaava tunnustettu tutkinto, myönnetään sekä erikoistunut oikeustieteen maisterin tutkinto (LL.M. University Degree) että kansallinen maisterin tutkinto.

Tutkinto on kilpailukykyinen ja valikoiva, ja se on tarkoitettu oikeustieteen opiskelijoille, joilla on korkeatasoiset oikeudelliset opinnot ja erinomainen englannin kielen taito. Eri järjestöt ja Ranskan korkeakouluministeriö ovat useaan otteeseen arvostaneet ohjelman.

Yhteinen LL.M.-ohjelma Dundeen yliopiston kanssa, Skotlanti (UOD)

Yhteinen LL.M.-ohjelma on jännittävä uusi hanke, jossa yhdistyvät kaksi dynaamista ja korkealle arvostettua oikeustieteellistä korkeakoulua. Tunnustetut asiantuntijat opettavat opiskelijoita, ja he saavat syvällistä tietoa monista nykyaikaisista lakiaiheista sekä common law- että siviilioikeuden näkökulmasta.

Ohjelma on ainutlaatuinen ja tarjoaa kaksi tutkintoa, jotka suoritetaan kahdessa lukukaudessa. Yhteiseen LL.M.-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat suorittavat kansainvälisen kauppaoikeuden LL.M.-tutkinnon UOD:sta ja kansallisen maisterin tutkinnon Ranskan ja Euroopan unionin oikeudesta, joka on erikoistunut verotukseen, liikejuridiikkaan ja sääntöjen noudattamiseen CYU:sta.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Ohjelman tarjonta

Tietoja koulusta

Kysymyksiä