Keystone logo
© TESS
CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

Johdanto

Cergy Pontoisen yliopisto (UCP) perustettiin vuonna 1991. Tammikuun 1. päivänä 2020 UCP yhdistyi useiden muiden korkeakoulujen kanssa CY Cergy Paris Universityksi ("CYU"). CYU sijaitsee Pariisin länsipuolella Val d'Oisen departementissa. Sen etuoikeutetun maantieteellisen sijainnin ansiosta se hyötyy Pariisista ja sen läntisistä työssäkäyntialueista.

CYU on julkinen laitos ja johtava opetus- ja tutkimuskeskus, joka toivottaa tervetulleeksi yli 1,500 kansainvälistä opiskelijaa 54 eri maasta 25,000:n opiskelijamäärästä, johon kuuluu 600 tohtoriopiskelijaa, 1200 tutkijaa ja 4132 tutkinnon suorittanutta. Yli 1000 akateemisen henkilökunnan jäsenen yliopisto tarjoaa kaikkia perustutkinto- ja jatko-opintotasoja, ja se on luokiteltu 20 parhaan kansallisen yliopiston joukkoon.

CYU on kehittänyt kansainvälistä vaihtoa yli 135 ulkomaisen yliopiston kanssa, osallistuu eurooppalaiseen vaihto-ohjelmaan ja on ottanut käyttöön ECTS-järjestelmän (European Credit Transfer System), jonka avulla eurooppalaiset opiskelijat voivat saada opintopisteitä omassa yliopistossaan ulkomailla suoritetuista kursseista. Ranskan hallitus on useaan otteeseen maininnut CYU:n "malliyliopistona".

Law School

CYU:n oikeustieteellisessä korkeakoulussa opiskelee yli 3100 opiskelijaa, jotka on jaettu lisenssi-, maisteri- ja tohtorintutkintoihin, ja se tarjoaa heille todellista ohjausta ja tukea koko opintojen ajan ja ammatilliseen integroitumiseen asti. Se on dynaaminen ja arvostettu koulu, joka on Ranskan opetusministeriön mukaan kolmannella sijalla Ranskassa ja ensimmäisellä sijalla Pariisissa ja sen esikaupungeissa valmistuneiden mediaanipalkan ja työllistymisen osalta.

Oikeustieteiden tiedekunta on saanut arvostetun Fulbright-tuolin useita kertoja. Sille on ominaista sen halu kehittää kansainvälisiä ja vaihto-ohjelmia.

Osaavien lakimiesten kouluttaminen on ollut yksi oikeustieteellisen korkeakoulun päätavoitteista, mistä ovat osoituksena monipuoliset yhteydet ammatilliseen verkostoon ja läheiset suhteet asianajajaliittoon sekä paikallisiin ja kansallisiin viranomaisiin.

Sijainnit

  • Cergy

    CY Cergy Paris Université 33 Bd du port Cergy Pontoise Cedex, 95011, Cergy

Kysymyksiä