Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Johdanto

Meidän koulumme

Olemme kouluttaneet lakimiehiä yli 125 vuoden ajan. Mutta emme keskity menneisyyteen – tiedämme, että tärkeintä on se, miten valmistamme sinua tulevaisuuttasi varten.

Kansallinen johtaja

Olemme kansallisesti tunnustettu lakikoulu University Circlen sydämessä, kukoistavassa kulttuurinaapurustossa lähellä Clevelandin keskustaa, Ohio.

Kansainvälinen oikeus, terveysoikeus ja immateriaalioikeusohjelmamme ovat kansakunnan huippuja. Johtamiskursseja ja käytännön kokemuksia infusoidaan koko innovatiiviseen opetussuunnitelmaan. Kaikki opiskelijat alkavat työskennellä todellisten asiakkaiden kanssa ensimmäisenä vuonna ja osallistuvat lukukauden mittaiseen, kokopäiväiseen tai vuoden mittaiseen puoliaikaiseen harjoittelukokemukseen kolmannen vuoden aikana.

National Jurist -lehti nimesi meidät 25 parhaan lakikoulun joukkoon, jotka tarjoavat parhaat yleisen edun mukaiset lakimahdollisuudet, ja ensimmäisten "lakikoulujen kunnialuetteloon", jotka tarjoavat parasta käytännön koulutusta.

Tarjoamme JD-, LLM- ja SJD-tutkintoja sekä kymmenen kaksoistutkinto-ohjelmaa.

Lisäksi JD-opiskelijat voivat opiskella ulkomailla 1L-vuoden jälkeen 17 kumppanikoulussa tai suorittaa 3L-vuoden aikana ulkomaisen LLM-tutkinnon kolmessa kumppanikoulussa:

 • Comillasin paavillinen yliopisto Madridissa,
 • Middlesexin yliopisto Lontoossa,
 • Pariisin Dauphinen yliopisto

Kasvava läsnäolomme

Noin kaksi kolmasosaa opiskelijoistamme on Ohion ulkopuolelta ja yli 10 000 alumnia asuu ja työskentelee ympäri maailmaa. Valmistuneet työskentelevät monenlaisissa oikeudellisissa, julkisissa, voittoa tavoittelemattomissa ja liike-elämän ympäristöissä. Monet alumneistamme ovat toimitusjohtajia, asianajotoimistokumppaneita, valtion virkamiehiä ja muita tunnustettuja johtajia.

Asiantunteva tiedekunta

Meillä on vieraanvarainen, ystävällinen ympäristö, joka kannustaa yhteistyöhön professorien, järjestelmänvalvojien, henkilökunnan, opiskelijoiden ja alumnien välillä. Kun liityt lakikouluumme, olet osa oikeudellista perhettämme.

Tehtävä

Case Western Reserve University School of Lawmonimuotoisuus on keskeinen arvo. Pyrimme olemaan osallistava ympäristö, jossa kaikki jäsenet tuntevat voivansa osallistua yhteisöön, edistämällä luovaa energiaa ja oivalluksia, jotka johtavat parempaan instituutioon.

Otamme mukaan ihmisiä kaikista rodullisista, etnisistä, kulttuurisista, sosioekonomisista, kansallisista ja kansainvälisistä taustoista, toivottaen tervetulleeksi ajattelun, pedagogiikan, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin / ilmaisun, poliittisen sitoutumisen ja vammaisuuden.

Pyrimme luomaan osallisuuden kulttuurin, joka kannustaa eri taustoista tulevien ihmisten välisiin suhteisiin ja vuorovaikutukseen, kulttuurin, joka lisää ihmisarvoa, vähentää aktiivisesti ennakkoluuloja ja syrjintää sekä parantaa kaikkien yhteisömme jäsenten elämänlaatua.

Mitä me teemme

Luomme, vaalimme ja ylläpidämme kumppanuuksia lakikoulun, yliopiston, oikeudellisten järjestöjen, alumnien ja muiden yhteisökumppaneiden välillä monimuotoisuuden ja osallisuuden aloitteiden tukemiseksi. Tähän sisältyy monimuotoisuutta ja osallisuutta koskevaa koulutusta ja tapahtumia kannustavan yhteisön rakentamiseksi.

Ohjelmaamme johtaa tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden, alumnien ja yliopistojen monimuotoisuuden johtajien komitea sekä Clevelandin ja Ohion oikeusyhteisöjen jäsenet. Työskentelemme yhdessä luodaksemme monipuolisen strategisen suunnitelman ja aloitteet, jotta lakikoulusta tulisi monipuolinen ja osallistava paikka kaikille opiskelijoille, henkilökunnalle ja tiedekunnalle.

Toisiinsa yhteydessä oleva laitos

Olemme osa Case Western Reserve Universityä, korkeasti arvostettua tutkimuslaitosta, jossa on yli 6 600 jatko- ja ammattiopiskelijaa ja yli 5 150 perustutkinto-opiskelijaa.

Yliopistossa asuu myös useita muita tutkijakouluja, joista monien kanssa teemme yhteistyötä kaksoistutkintojen osalta:

 • Weatherheadin johtamiskoulu;
 • Lääketieteellinen korkeakoulu;
 • Case Insinööritieteiden korkeakoulu;
 • Frances Payne Boltonin hoitotyön koulu;
 • Hammaslääketieteellinen korkeakoulu;
 • Jatko-opintojen korkeakoulu;
 • Jack, Joseph ja Morton Mandelin soveltavien yhteiskuntatieteiden koulu; ja
 • Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu.

Rankingit

 • #9 terveyslainsäädännössä – US News & World Report, 2021 ranking-numero.
 • Kansainvälisen oikeuden sijalla 24 – US News & World Report, 2021 ranking-numero.
 • Sija 40 immateriaalioikeudessa – US News & World Report, 2021 rankingnumero
 • #44 Clinical Educationissa, US News and World Report, 2021 ranking-numero.
 • #30 tiedekunnan kansallinen sijoitus tieteellisestä vaikutuksesta – Heald and Sichelman -tutkimus, 2019.

Tiedekuntamme sijoittuu 30. sijalle kansakunnan tieteellisessä vaikutuksessa. He ovat alansa tunnettuja asiantuntijoita ja heidän ensisijaisena tavoitteenaan on opiskelijoiden menestys.

Sijainnit

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Kysymyksiä