Keystone logo
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Johdanto

Columbus School of Law loistaa piilotettu jalokivi sisällä lainopillinen koulutus Washington DC Se on akatemia koostuu kollegiaalista ja myötätuntoinen opiskelijoita, tukeva ja akateemisesti erottaa tiedekunnan sekä taitava ja hyvin kytketty alumni pohja, joka on valmis auttamaan nykypäivän opiskelijat saavuttavat tavoitteensa.

Opiskelijamme excel erikseen ja yhdessä. He ansaitsevat apurahoja, externships, ja stipendejä; jotkut julkaisevat myös lain lehdissä. Meidän kiistanalainen tuomioistuimen ja kokeiden joukkueet voittaa huomionosoituksia kilpailuissa Puerto Rico Wieniin Hong Kong. CUA Law opiskelijat ajavat elää asiakkaiden kautta uraauurtava oikeudellisten klinikalla, jotka osoittavat päivittäin totuus muinaisen maksiimi: teen ja ymmärrän.

Tiedekunta-opiskelija-suhde on pieni. Professorit venymään auttamaan opiskelijoille suosituksia ja tekemään ammatillista yhteyksiä. Lisää tämä laki kouluympäristön huomattava toveruus, jossa opiskelijat haluavat nähdä toisensa onnistua, ja teillä on perusta unohtumaton oikeustieteellisessä kokemus.

Opettajat ja tekijöitä, meidän kokoaikainen ja luennoitsijana jäseniä ovat professoreita, tutkijoita, tutkijoiden, ammattilaisten ja oikeuskirjallisuudessa ensimmäisen kertaluvun. Jotkut pysyvät aktiivisina oikeussalissa. Toiset ovat kirjoittamassa benchmark tekstit aiheita, kuten vahingonkorvauksia ja arvopapereita lakia. He esittävät konferensseissa ja paneeleissa ympäri maailmaa. Ne luetaan, lainattu, mainittu, ja arvostettu. Ennen kaikkea, meidän tiedekunnan on omistettu huippuosaamista opetuksen lain ja suorituskykyä menestykseen opiskelijoille.

Meidän state-of-the-art rakennus sijaitsee vain muutaman minuutin päässä sydämessä Washington, DC, kansakunnan oikeudellisten keskuksesta ja paras kaupunki Amerikassa tutkimiseen laki. Columbus School of Law on ollut jäsenenä Association of American Law Schools (AALS) vuodesta 1921 ja American Bar Association (ABA) vuodesta 1925.

Kutsumme sinut tutustumaan web-sivuston ja oppia mikä tekee Columbus School of Law erottuvat. Vuodesta 1897 lain koulu on tyytyväinen opiskelijoiden jokaisen uskon ja tausta, opetus, ohjaavat ja avustavat niiden muokkaamista joidenkin hyvin paras oikeusalan toimijoiden Amerikassa.

CUA Law Advantage

Kaupungissa Washington, DC, Amerikan katolinen yliopisto Columbus School of Law (CUA laki) on yksi parhaista valintoja voit tehdä, jos tavoitteena on siirtyä kanssa taitoja - kuten kriittinen oikeudellinen analyysi, juridinen kirjoittaminen ja tehokas suullinen asianajo - jotka ovat välttämättömiä onnistuneen oikeuskäytäntöä 21. vuosisadalla.

Joka käänteessä, CUA Law lähestymistapa oikeustieteellisen koulutuksen voidaan tiivistää kolmeen sanaan: Practical, Kohdennettu ja Connected, myös kutsutaan CUA lain Advantage. Tämä yhdistettynä vahva tunne palvelua ja ne sijaitsevat maan pääkaupungista tehdä CUA laki laillinen oppimiskeinoja jonka avulla voit kasvaa sekä ammatillisesti yksilönä.

Palvelu

CUA Law on ainutlaatuinen tehtävä palvelun. Tämä tehtävä on esimerkkinä Halumme pro bono työtä, sitoutumista yhteinen opiskelijoiden, tiedekunnan ja alumnien samankaltaisia. Kliiniset taidot ytimessä, miten laki toimii työkalu auttaa ja suojella muita, etenkin yhteiskunnan haavoittuvimpia.

Opiskelijat, jotka tuntevat vetoa palvelu on monia mahdollisuuksia harjoittaa pitkän aikavälin ja lyhyen aikavälin sosiaalinen oikeudenmukaisuus projekteja sekä ainejärjestöt jotka antavat takaisin paikalliseen YHTEISÖSTÄ. CUA laki myös auttaa opiskelijoita, jotka haluavat harjoittaa jatko-apurahoja ja muita työmahdollisuuksia yleisen edun ja julkisen palvelun asetuksia.

Mission Statement Law

Columbus School of Law on olennainen osa Amerikan katolinen yliopisto ja se tukee ja edistää tavoitteita ja päämääriä yliopiston kokonaisuutena, koska ne on vahvistettu koko yliopiston historian ja parhaillaan todetaan yliopiston missio. Nämä tavoitteet ja päämäärät ilmenevät ydin sitoutuminen ihanteita arvokkuuden jokaisen ihminen; kunnioittaminen loukkaamattomuus kaikkien ihmisten elämän; oikeudenmukaisuus juurtuneet yhteistä hyvää; tunnustamista ja ihmisoikeuksien suojelua lahjaksi Luojan; huolta köyhistä, laiminlyötyjä, ja haavoittuvia; ja velvollisuus rakkautta toisiaan. Koska laki koulu, pyrimme löytää, säilyttää ja levittää totuus kaikissa muodoissaan; saavuttaa akateemisen ero katolisen henkisen perinteen; ja vakuuttaa, institutionaaliseen tavalla, uskollisuutta yliopiston Christian inspiraatiota.

Koulun tunnetta institutionaalisten eheyden ja yhteisö heijastaa sen uskollisuutta katolinen ihanteita ja uskomuksia. Sinänsä koulu on sitoutunut edistämään sen jo vahvoja siteitä yhteisön jatkamalla edistää ja ylläpitää kunnioitusta ja keskuudessa tiedekunnan, hallintohenkilöstön, opiskelijat, henkilökunta ja alumnit ja kunnioittaa monimuotoisuuden taustat, uskonnolliset yhteydet, näkökulmia, ja maksut, jotka jäsenet tuovat lain kouluyhteisöön.

Tuomme yhteen taitava ja monipuolinen ylioppilaskunnassa ja antaa opiskelijalle poikkeuksellinen ammatillista koulutusta suunniteltu valmistamaan ja motivoida heitä palvelemaan älykkyys, eheys ja elinvoima asiakkaiden tarpeisiin, yhteisöjen, kansakunnan, kansalaisyhteiskunnan ja kansainvälisen yhteisön. Pyrimme antamaan meille opiskelijoille kattavia käytännön osaamisen, laajan opillisen tiedon ja ehdoton sitoutuminen eettisiin asianajotoimintaan. Kuin ensimmäisen opintovuoden kannustamme opiskelijoita pohtimaan osallistuvat jäsennelty erikoistuminen kautta joukko laitokset, kliininen koulutus, keskukset, ja ohjelmia, jotka parantavat taitoja, jotka ovat välttämättömiä tarjoamaan korkealaatuisia oikeudellinen edustus. Tarjoamalla laadukkaita opetusta, tiukka stipendi, ammatillinen saavutus ja yhdyskuntapalvelu, lain koulu on sitoutunut tekemään huomattava ja pitkäaikainen osuus rikastuminen tiedon eheyden lakimieskunta ja parantamista hyvinvoinnin laajempaa yhteisö, kansa, ja kirkon.

Sijainnit

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Kysymyksiä