Keystone logo
University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

Johdanto

Juurtumme Coloradossa ja globaalin näkymän olemme tukeva ja monipuolinen koulutus- ja tiedeyhteisö paikassa, joka innostaa voimakkaasti ideoiden etsimiseen, kriittiseen analyysiin, mietiskelyyn ja kansalaisyhteiskuntaan, jotta voimme edistää lain tuntemusta avoimessa, oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa .

Tehtävämme: olla erinomainen julkisoikeudellinen koulu, joka: tarjoaa opiskelijoille huippumodernin oikeudellisen koulutuksen ja valmistaa heitä palvelemaan viisaasti ja ammattitaitoisesti; edistää tiedon kehittämistä stipendien, uusien ideoiden testaamisen ja vallitsevan tilanteen haasteiden avulla; ja se toimii välineenä ja katalysaattorina mielekkäille julkisille palveluille, jotka kaikki tuottavat korkeaa arvoa opiskelijoillemme ja joilla on myönteisiä vaikutuksia - sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti - lakimiehiin ja yhteiskuntaan.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Boulder

    Boulder, Yhdysvallat

    Kysymyksiä