Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Johdanto

Krakovan School of Business Krakovan yliopiston kauppakorkeakoulu (CSB CUE) on ollut mukana markkinoilla koulutuspalveluiden vuodesta 1991. Koulu tarjoaa MBA tutkimuksia, jatkokoulutuskursseja, ja se on tarjonnut tutkimus- konsultointi- ja julkaisupalveluja. CSB CUE parantaa jatkuvasti tarjolla ja mukauttaa se vaatimuksiin nykypäivän markkinoilla. Dynaamista kehitystä ja menestyminen johtavat korkean aseman School Puolan rankingissa aiheuttavat yhä enemmän tunnustusta kansainvälisellä areenalla. Krakovan School of Business CUE ylläpitää jatkettiin yhteistyössä yritysten, kulttuurikeskukset, korkeakoulujen, lukioiden ja ammattikorkeakoulut sekä Puolassa ja ulkomailla. Se on osa kansainvälistä yhteisöä, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata liikekumppaneita ympäri maailmaa vaihtamaan kokemuksia ja osaamista, saada maailmanlaajuinen verkosto oppilaitosten, julkisen sektorin organisaatioiden ja konsulttiyritykset.

Kumppaneita School ovat: St. Gallen Business School (Sveitsi), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Ranska), Clark yliopisto, Suffolkin yliopiston Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of liike, Grand Valley State University (USA), Tukholma Business School (Ruotsi), University of Johannesburg (Etelä-Afrikka), taloustieteiden akatemia Moldovan (Moldova), Banking University (Ukraina).

Vuodesta 2011 CSB CUE on ollut jäsenenä EFMD - European Foundation for Management Development.

Koulu tärkein tavoite on keskittyä yhteistyön laajentamista yritysmaailman kanssa. Se varmistaa, että tieto on siirretty opiskelijoille on voimakkaasti liittyvää liiketoimintaa, koska vain silloin valmistuneet on vahva asema työmarkkinoilla ja kehittyvät Puolan yrittäjyyttä.

Sijainnit

  • Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Kysymyksiä