Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Johdanto

Cleveland-Marshall on opiskelija-centered lain koulun omistettu luoda mahdollisuuksia. Osana strategista suunnitelmaa, koulu näyttää ilmoittautua monipuolinen joukko yksilöitä - ja tekee kaiken voitavansa muovata opettavainen kokemus, joka täyttää tarpeet kunkin antaa heille hyötyä kuin ne näyttävät saavuttamaan perimmäisiä tavoitteita.

Avain Cleveland-Marshall menestys keskittyminen yksittäisiin on ylivoimainen perusta resurssit käytössään hyödyksi kunkin opiskelijan ja jatko.

Ydinkeskustassa Cleveland, Cleveland-Marshall College of Law Cleveland State University polttoaineiden yksi maan vilkkaimmin laillisille markkinoille.

Lähes 120-vuotias laitos oli ensimmäinen laki koulun Ohiossa myöntämään naisille ja se oli yksi ensimmäisistä lain koulut Ohio myöntää vähemmistöjä. Sitoutuminen monimuotoisuuden edelleen yksi koulun vahvin arvoja, ja vuonna 2010, Cleveland-Marshall tuli kaikkien aikojen ensimmäinen vastaanottaja Diversity Matters -palkinnon Law School Admissions neuvosto. Koulussa on pitkät perinteet mahdollisuudet, ja on johdonmukaisesti tunnustanut sen osa-aika-ohjelma. Koulun poikkeuksellisen vahva kliininen läsnäolo sekä kukoistava pro bono ohjelma, joka kellottaa yli 11000 opiskelijan vapaaehtoinen tuntia vuodessa, on tehnyt Cleveland-Marshall pilarin yhteisössä.

  1. vuosisadan C | M | LAKI on osoittautumassa, että koulu on tilaisuus voi olla myös koulu huippuosaamisen.

Opiskelijat altistuvat state-of-art riita teknologiaa Trial oikeussalissa, teknologisesti kehittyneitä oppimisen oikeussalissa Ohiossa ja yksi ensimmäisistä maassa. Center for Health Law and Policy suoraan yhdistää opiskelijoiden laaja lääketieteellisen verkon alueella, ja uraauurtava Suurten järvien Urheilu ja viihde Law Academy vie opiskelijaa käytännön koulutusta kasvava oikeuden alalla.

Cleveland-Marshall kehui 93 prosenttia baari kulku korko heinäkuu 2013 Ohio Bar tentti, toinen vain Ohio State keskuudessa Ohion yhdeksän oikeustieteellisten tiedekuntien.

Ajo saavutus on Cleveland-Marshall strateginen baari valmistelu ohjelma, mukaan lukien innovatiivinen kumppanuus baari prep tarjoaja, Barbri, joka antaa kaikki Cleveland-Marshall opiskelijat reunasta kohti menestystä.

Koulu on yksi ensimmäisistä oikeustieteellisten tiedekuntien kansallisesti tarjota strategista tukea yrittäjän opiskelijoille.

Onnistunut Solo Harjoittajat muodostettu työryhmä tarjota koulutusta, tukea ja ohjausta opiskelijoille kiinnostunut aloittamaan omaa toimintaansa, siintää Solo Asianajotoimisto Inkubaattori avaaminen keväällä 2014. Yrityshautomo on yksi alle 10 valtakunnallinen sijaitsee annetun lain koulun kampuksella ja toimittaa toimistotilaa, resursseja ja tukea jatko yrittäjille.

Saitte tiedekunta tarjoavat vahvan akateemisen pohjan ja tuo laaja tieteellinen ja käytännön osaamista.

Cleveland-Marshall työllistää vaikutusvaltainen tiedekunnan jotka ovat perillä viimeistään ongelmiin alansa erikoisuus, koska ne ovat johtavia tutkimuksia ja toimijoita kyseisillä aloilla. Opetus on ensimmäinen prioriteetti tiedekunnan, jotka osoittavat poikkeuksellista omistautumista ja halu työskennellä opiskelijalle. Cleveland-Marshall tiedekunnan jäsenet ovat asiantuntijoita asiaan ja nopeasti kasvavilla alueilla käytäntö, kuten ympäristö-, terveydenhuolto ja tilaa lakia.

Cleveland-Marshallin pitoisuus on opiskelija.

Opiskelijat valitsevat oman polkunsa, ja kannustetaan luomaan sekoitus luokat ja sitoutumisen kokemukset parhaiten valmistautua työskentelemään riita, hallinnollisia tai asianajo uran heidän valintansa. Yli 30 opiskelijajärjestöt, joista kolme hyvin arvostettu opiskelija lehtiä, laajentaa luokkaopetusta ja kehittää opiskelijoiden edelleen erikoisaloilla heidän valitessaan.

Käytännön soveltaminen luokkaopetusta on painopiste alkaen aivan ensimmäisellä viikolla lain koulun.

Aikana suunta viikolla, opiskelijat altistuvat laki toimii aikana muuntuvia harjoittaa oppimisen päivä. Jokainen opiskelija on taattu saada käytännön kokemusta ennen valmistumistaan ​​kautta sitoutuneita oppimisen edellytys, täyttyvät kautta klinikalla tai externship. Matkan varrella, opiskelijat kuuntelevat ja sitoutumaan ajatuksia johtajia, jotka tarjoavat poikkeuksellisen oivalluksia vuodet niiden tietyllä alalla.

Cleveland-Marshall vaalii kulttuuria yhteistyötä.

Vuonna CM ympäristössä opiskelijat usein nähdä toisiaan liittolaisia, ei vastustajia. Koulun opiskelijat ovat maine yhdessä yhteisen edun saavuttamiseksi, koska ne ajaa läpi yhteiset haasteet lain koulun. Opiskelijat ja valmistuneet johdonmukaisesti viite luokkatovereita jotkut heidän lähimmät ystävät, ja usein rakentaa asemat ja jopa uran ympärillä työskentelee muiden Cleveland-Marshall tutkinnon.

Keski Cleveland-Marshall menestys on sen vahva alumnien perusta, luultavasti yksi kaikkein harjoittaa ja kannustava asianajajaverkostoa kansakunta.

Cleveland-Marshall alumnit ovat edustettuina oikeudellisen paikkaa paikallisten valtion ja liittovaltion tasolla, ja niin näkyvästi yritysjohtajat, virkamiehet ja lakiasiainjohtaja kaikki viisikymmentä ja kansainvälisesti. Lahjakas alumni rutiininomaisesti antaa takaisin kouluun ja apua oppaan ja mentori meidän opiskelijoita lakimiehiin.

Cleveland-MCleveland-Marshall yhteys ei pääty, kun oppilas kävelee ulos ovesta kuin jatko.

Cleveland-Marshall perheen alumni on elinikäinen voimavara harjoittajia, jotka ovat erottamaton auttaa toisiaan saavuttamaan unelmansa. Poikkeuksellinen toimisto Urasuunnittelu on saatavilla ei vain tutkinnon saamiseksi heidän ensimmäinen asema, vaan auttaa alumnit kasvaa koko uransa. Valmistuneet ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ympäristössä tarjotaan arvokasta strategista tukea, myös uusia innovatiivisia Solo Practice Inkubaattori.

Cleveland-Marshall vahva yhteys oikeudellinen yhteisö, sekä kehittynyt lähestymistapa kokemuksellista oppimista ja keskittymistä urasuunnitteluun menestys, asemat Cleveland-Marshall johtajana kehittynyt, innovatiivinen lainopillinen koulutus.

Sijainnit

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Ohjelmat

    Kysymyksiä