Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Johdanto

Vuonna 2009 perustetusta Católica Global School of Law on sittemmin tullut Universidade Católica Portuguesan kasvava keskittyminen kansainväliseen oikeuskoulutukseen. Lissabonissa – maantieteellinen ja strateginen silta Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä – sijaitseva Católica Global School of Law perustettiin perustarkoituksena valmistaa tulevia lakimiessukupolvia harjoittamaan ammattiaan useilla lainkäyttöalueilla ja erilaisissa oikeuslähteissä.

Perustamisestaan lähtien Católica Global School of Law on onnistunut saavuttamaan useita tavoitteita. Se on houkutellut merkittäviä tutkijoita, sekä asuvia että vierailevia, sekä jatko-opiskelijoiden kohortteja yli 50 eri kansallisuudesta, jotka molemmat tulevat arvostetuista oikeustieteellisistä korkeakouluista kaikkialta maailmasta. Se on käynnistänyt neljä huippuluokan ohjelmaa: LL.M. Laki eurooppalaisessa ja maailmanlaajuisessa kontekstissa , LL.M. International Business Law , LL.M. Laki digitaalisessa taloudessa ja maailmanlaajuinen Ph.D. laissa . Financial Times on tunnustanut näiden ohjelmien laadun johdonmukaisesti useiden vuosien ajan, ja se on valinnut Católica Global School of Law yhdeksi maailman innovatiivisimmista lakikouluista.

Kaiken kaikkiaan Católica Global School of Law on onnistunut nopeasti kehittymään Manner-Euroopan juridisen opetuksen ja tutkimuksen keskeiseksi keskukseksi, koska hän on ollut Law Schools Global Leaguen perustajajäsen ja liittynyt äskettäin European Law School Networkiin.



Missio ja arvot


Näkemyksemme

Yrityksellä Católica Global School of Law pyrimme olemaan johtajia toiminnassamme tarjoamalla huippuluokan juridista koulutusta ja varmistamalla, että olemme maailman parhaiden globaalien lakikoulujen joukossa.


Tehtävämme

Missiomme on kaksijakoinen.

Ensinnäkin olemme sitoutuneet kehittämään jatkuvasti innovatiivisia ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat valmistautua seuraaville 30 vuodelle ja auttaa heitä jatkamaan kansainvälistä lakiuraa korkeimmalla ammattitasolla. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme koonneet merkittävän tiedekunnan, jossa on tutkijoita ja toimijoita, jotka omaksuvat ohjelmissamme visioiman opetustavan.

Toiseksi pyrimme tuottamaan uraauurtavaa oikeudellista tutkimusta ja varmistamaan laajan pääsyn Católicassa tuotettuun tietoon. Tästä syystä olemme rekrytoineet opiskelualojensa lupaavimpia tutkijoita kotimaiseen tiedekuntaamme – tutkijoita, jotka pystyvät tekemään yhteistyötä ja vaikuttavaa tutkimusta.


Meidän arvomme

  • Tarjoa huippuluokan lakikoulutusta
  • Vaikuttaa yhteiskunnallisesti kansallisella ja kansainvälisellä tasolla
  • Kehitä tuoreita ajattelun puitteita
  • Luo huipputason juridista tutkimusta
  • Edistä eettistä käyttäytymistä
  • Edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta opiskelijakunnassamme

Sijainnit

Kysymyksiä