Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Johdanto

Vuonna 2009 perustetusta Católica Global School of Law on sittemmin tullut Universidade Católica Portuguesan kasvava keskittyminen kansainväliseen oikeuskoulutukseen. Católica Global School of Law perustettiin Lissabonissa – maantieteellisenä ja strategisena siltana Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä –, ja sen perustarkoituksena on valmistaa tulevia lakimiessukupolvia työskentelemään useilla lainkäyttöalueilla ja erilaisissa oikeuslähteissä.

Perustamisestaan lähtien Católica Global School of Law on onnistunut saavuttamaan useita tavoitteita. Se on houkutellut merkittäviä tutkijoita, sekä asuvia että vierailevia, sekä jatko-opiskelijoiden kohortteja yli 50 eri kansallisuudesta, jotka molemmat tulevat arvostetuista oikeustieteellisistä korkeakouluista kaikkialta maailmasta. Se on käynnistänyt neljä huippuluokan ohjelmaa: LL.M. Laki eurooppalaisessa ja maailmanlaajuisessa kontekstissa , LL.M. International Business Law , LL.M. Laki digitaalisessa taloudessa ja maailmanlaajuinen tohtori. laissa . Financial Times on tunnustanut näiden ohjelmien laadun johdonmukaisesti useiden vuosien ajan, ja se on valinnut Católica Global School of Law yhdeksi maailman innovatiivisimmista lakikouluista.

Kaiken kaikkiaan Católica Global School of Law on onnistunut nopeasti kehittymään keskeiseksi juridisen opetuksen ja tutkimuksen keskukseksi Manner-Euroopassa, koska se on ollut Law Schools Global Leaguen perustajajäsen ja liittynyt äskettäin European Law School Network -verkostoon.


Missio ja arvot

Católica Global School of Law pyrkii tarjoamaan vertaansa vailla olevan akateemisen kokemuksen , joka valmistaa valmistuneitamme johtajiksi lakimiesammatissa. Tarjoamamme kokemuksemme perustuu perustavanlaatuiseen uskomukseen: oikeustieteen opiskelu ei ole vain oikeudellisten sääntöjen hallintaa, vaan myös sen sosiaalisen, poliittisen ja taloudellisen kontekstin ymmärtämistä, jossa laki toimii.

Pyrimme edistämään lainopillisen koulutuksen ja tutkimuksen huippukulttuuria edistämällä kriittistä ajattelua, innovatiivista ongelmanratkaisua ja tieteidenvälistä yhteistyötä. Tiedekuntamme koostuu johtavista juridisista tutkijoista ja toimijoista , jotka tuovat runsaasti tietoa ja asiantuntemusta luokkahuoneeseen ohjelmissa, jotka on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille globaali näkökulma oikeuteen. Priorisoimme myös käytännön oppimista erilaisten taitoseminaarien, kiistatuomioistuinten ja muiden kokemuksellisten tilaisuuksien kautta, joiden avulla opiskelijamme voivat soveltaa tietojaan todellisissa olosuhteissa.

Johtavan oikeustieteen korkeakoulun on oltava myös kannustava yhteisö, joka arvostaa monimuotoisuutta, osallisuutta ja sosiaalista vastuuta . Católicassa olemme sitoutuneet luomaan ympäristön, joka on vieraanvarainen ja osallistava kaikentaustaisille opiskelijoille, sekä edistämään palvelukulttuuria, joka kuvastaa sitoutumistamme yleiseen etuun.

Viime kädessä tavoitteemme on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka eivät ole vain erinomaisia lakimiehiä, vaan myös uraauurtajia, jotka vaikuttavat myönteisesti yhteisöihinsä ja koko yhteiskuntaan.

Sijainnit

Kysymyksiä