Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Johdanto

Center for International Legal Studies - CILS / the Center - on voittoa tavoittelematon lakien tutkimus-, koulutus- ja opetusinstituutti, joka on perustettu ja toimii Itävallan lain nojalla yleisen edun mukaisena yhteiskuntana. Sen kansainvälinen pääkonttori on ollut Salzburgissa, Itävallassa vuodesta 1976. Sen päätarkoitus on mainostaa ja levittää tietoa kansainvälisen oikeusyhteisön jäsenten keskuudessa. CILS järjestää vuosittain useita seminaareja Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Englannin ja Walesin Law Society, Alankomaiden asianajajalaitoksen, Kalifornian osavaltioiden, New Yorkin, Texasin ja muiden osavaltioiden myöntämät nämä konferenssit ja kokoukset ovat saaneet CLE / CPD-hyvityksen vastavuoroisuuden perusteella. Center for International Legal Studies on kehittänyt, koordinoinut ja julkaissut yli 100 oikeudellista tutkimusta vuodesta 1977 lähtien. Lähes 5000 lakimiestä ympäri maailmaa on tunnustettu heidän panoksestaan CILS-hankkeisiin. Yli 300 on tilannut CILS-kongressin. Muut arvostetut tutkijat ja ammattilaiset tukevat keskusta täysjäseninä, kunniajäseninä ja liitännäisjäseninä. Keskuksen kansainvälinen oikeudellisen käytännön harjoitteluohjelma sijoittaa nuoret lakimiehet ja lakiopiskelijat koulutusasemiin lakiasiaintoimistoihin Euroopassa, Pohjois-ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Nämä harjoittelijat voivat saada hyvitystä myös lakioppilaitosten JD- tai LLM-ohjelmissa, ja CILS ylläpitää tätä varten myös institutionaalista yhteistyötä useiden lakikoulujen kanssa. Vierailevien professorien ohjelman kautta keskus sijoittaa kokeneita ammatinharjoittajia vieraileviin professoreihin Itä-Euroopan ja entisten Neuvostoliittojen tasavaltojen laitoksissa. Yli 300 vanhempaa lakimiestä on ottanut vastaan lähes 700 nimitystä ohjelman alkamisesta vuonna 2006.

FDI2015xs

Yhteistyössä Varsovan Lazarski-yliopiston, Shanghain Lixin-yliopiston ja Wienin Keski-Euroopan yliopiston kanssa keskus tarjoaa kansainvälisen kaupallisen käytännön LLM-tutkinnon oikeustieteen jatko-opiskelijoille ja ammattilaisille. LLM vaatii 21 opintopisteen tyydyttävyyden kahden tai kolmen vuoden aikana. I sykliä opetetaan Wienissä, Itävallassa, sykli II opetetaan Shanghaissa Kiinassa ja sykli III opetetaan Varsovassa, Puolassa. Sykli I: n pakollinen. Syklin II ja III jaksot ovat valinnaisia. Viisitoista opintopistettä on saatavana verkossa. Center for International Legal Studies järjestää ja on perustanut yhdessä SULS: n, PUSL: n, DIS: n ja KCL: n kanssa ulkomaisten suorien sijoitusten kansainvälisen välimiesmenettelyn, ensi-iltana sijoittajan ja valtion välisen välimieskilpailun. Keskus hallinnoi International Business Law Consortiumia, joka on valittujen itsenäisten lakitoimistojen liitto, joka auttaa toisiaan palvelemaan asiakkaitaan kansainvälisesti.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Yorkhill-säätiön stipendit

Lahja T hän Yorkhill Foundationin avulla CILS Hyväntekijöitä rahastojen kaksi täysimittaista opetusta apurahoja, kukin arvoltaan US $ 13860, osallistumiseksi OTK in Transnational kaupallinen käytäntö, joka käynnistyi vuonna 2021. Hakijoiden on toimitettava ansioluettelo, mukana kaksi kirjeet viite ja selonteko siitä, miksi C ompletion että OTK on arvoa paitsi hakijalle myös hakijan oikeudellinen yhteisö nd julkisen t suuri. Määräaika hakemuksen vastaanottamisesta varten Yorkhill Foundation Scholarship on 15 Tammikuu 2021 mennessä.

CILS Benefactors Inc. -apurahat

CILS Hyväntekijöitä Inc. on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö, joka tarjoaa rahoitusta opiskelijoille valituissa maissa, jotka muuten ei ollut varaa osallistua OTK ohjelmoida. CILS Hyväntekijöitä Inc. tarjoaa 20 50% opetusta apurahoja alkavaan 2021. Hakemukset pätevä opiskelijat arvioidaan ykkös- tullutta palvellaan ensin -periaatteella. Määräaika hakemuksen 50% apuraha on 30 päivää ennen aloittamista akateemisen istuntoon. Kun myönsi, stipendin jatkaa hakea kaikki hyvitykset (asuin-, etäopetusta sekä harjoittelupaikkoja) täytettävä OTK in Transnational kaupallisessa käytännössä. CILS Hyväntekijöitä Inc. on ollut vapaamielinen tarjoamalla rahoitusta. Suora rahoitus pyyntöjä Center for International Legal Studies kanssa jättämisestä OTK sovellus.

Sijainnit

 • Warsaw

  Warsaw, Puola

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Kysymyksiä