Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Johdanto

Täällä tarjoamme opiskelijoille maailmanluokan koulutusta kohtuuhintaan. Carl Albert State College on äänestetty Oklahoman parhaaksi yhteisökoulutukseksi. on tällä hetkellä kansakunnassa nro 11 yhteisön korkeakoulujen valmistumisasteessa; ja tarjoamme edullisimmat lukukausimaksut ja palkkiot alueella. Pääkampuksemme on Poteaussa, sivukampuksen ollessa Sallisawissa, ja tarjoamme 8 astetta ja 3 sertifikaattiohjelmaa täysin verkossa.

Poteau-kampus tarjoaa asumismahdollisuuksia opiskelijoille, jotka haluavat saada täyden korkeakoulukokemuksen ja osallistua moniin kampusklubeihin, aktiviteetteihin ja erilaisiin sisäisiin peleihin. Jos et osallistu iltapäivän klubikokoukseen, pelaa lentopalloa virkistyskurssilla tai pääset muutamaan ylimääräiseen opiskelutuntiin oppimiskeskuksessa - on todennäköistä, että voit tarttua iltapäivän viikinkipeliin urheilukompleksissa. Viking-yleisurheiluun kuuluu baseball-, softball-, miesten ja naisten maastohiihto sekä E-Sports-joukkueet.

Carl Albert State College asuu ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Jokaiselle Carl Albert State College -opiskelijalle, mukaan lukien työskentelevä aikuinen, jolla on muita sitoumuksia - tarjoamme päivä-, ilta- ja verkkokursseja, jotka sopivat kiireiseen aikatauluusi. Aiotko asua kampuksella, matkustaa tai ansaita tutkintosi verkossa - Carl Albert State College vastaa opiskelijoiden tarpeisiin tehokkaasti, vaikuttavasti ja taloudellisesti. Tarjoamme erinomaiset koulutusmahdollisuudet opiskelijoille, haluavatko he mennä suoraan töihin valmistumisen jälkeen tai aikovatko he siirtyä jatko-opintoihinsa.

Sijainnit

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Kysymyksiä