Keystone logo

Bucharest Business School

A logo

Johdanto

Yleistä tietoa tiedekunnan

Bucharest Business School perustettiin vuonna 2014, kun jatko liiketoiminnan tiedekunnan Bukarestin Academy of ecnomic Studies ja on kaksi suurta MBA-ohjelmia: Romanian Kanadan MBA ja Romanian-ranskalainen MBA (Entinen Inde). BBS vastaa Executive Education projekteja, Mini MBA ja Entrepreneurial kehitysohjelmat ASE Bukarest. Kanssa Yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus Business Administration tiedekunnan on yksi suurimmista pelaajien Romanian MBA markkinoille 4000 + valmistuneiden suurten yritysten. Sen poikkeuksellinen kansainvälinen impactc ja osallisuudesta Bucharest Business School palkittiin "3 Palmes" palkinnon EDuniversal vuonna 2014. Meidän tiedekunta on pitkäikäinen ja hedelmällistä yhteistyötä uOttawa (Telfer School of Management) ja CNAM Pariisi.

Romanian opettajat koulutettiin Näissä arvostetun ulkomaisten yliopistojen ja parantavat jatkuvasti opetusmenetelmiin tarjoaa opiskelijoille koulutuspalvelujaan korkeimpia yliopistollisia vaatimuksia.

Koska sekä meidän MBA-ohjelmia, Romanian ja Kanadan ja Romanian-ranskalainen (entinen riippu) kehitettiin avulla kansainvälisten kumppaniemme, ne päivitetään jatkuvasti kunnioittamaan standardeja ja spesifisyys Kanadan ja Ranskan ohjelmat.

Kansainvälinen Opetussuunnitelmat, tiukka professori valinta ja arviointi, viimeaikainen elämäkerta ja moderni opetusmenetelmät ovat avaintekijöitä meidän kaksoistutkintoon johtavia koulutusohjelmia.

Sijoituksia & palkinnot

Vaikka Bucharest Business School perustettiin vuonna 2014 jatko tiedekunta Bukarestin yliopiston talouden tutkimuksen sen 2 MBA-ohjelmia on yli 20 vuoden kokemus ja yli 5.000 alumni.

Romanian-Kanadan MBA-ohjelma tarjoaa kaksinkertainen diplomin muodossa ASE Bukarest ja uOttawa (Telferin School of Management). Tämä ohjelma on sama Kanadan yhden ja vuosittain oppimäärä päivitetään kattamaan mielenkiintoisimmista aiheista liiketoimintaympäristöön.

Romanian-ranskalainen MBA-ohjelma kehitetään CNAM Paris ja tarjoaa myös kaksinkertainen diplomin ASE ja ranskalainen kumppani. Tämä ohjelma on klassinen - toiminnassa - muodossa tutkimuksen ja hiljattain esitelty hybridi MBA keskittyi moderni verkko-oppimisympäristössä.

Kumppanimme ovat AMBA (Association of MBA) akkreditoitu MBA-ohjelmia ja tarjota korkealaatuisia koulutuspalveluja Pohjois-Amerikan ja Länsi-Euroopan lähestymistapoja. Vuonna 2014 Bukarestissa Business School sai 3 Palmes huippuosaamisen palkinnon edUniversal tunnustukseksi sen kansainvälistä toimintaa hoitaa tarpeisiin opiskelijoiden ja moderni opetussuunnitelmia. Bucharest Business School on jäsen CEEMAN (Keski- ja Itä-Euroopan Management Development) ja, viime vuosina sen ohjelmia rake kuin top MBA ohjelmia Romaniassa. Molemmat ohjelmat ovat akkreditoima Romanian opetusministeriö ja tutkintotodistus antama Bukarestin yliopiston talouden tutkimuksen hyväksytään kaikissa Euroopan, Pohjois-Amerikan maista ja enemmän.

Campus & Palveluja

Bukarestin Business School isännöi hiljattain kunnostetussa historiallisessa rakennuksessa lähellä Bukarestin kanssa uusinta maanjäristyksen suojajärjestelmä.

Romanian ja Kanadan MBA-ohjelma hyväosaisten 2 uusinta yksinomainen luentotilojen yksi yksinomainen IT lab ja 4 tutkimus huonetta tarjoavat opiskelijoille kaikki edellytykset erinomainen oppimiskokemus. Huoneet suunniteltiin asiantuntemuksen Kanadan kumppaneiden ja nokkeluus perustamassa peräisin CIDA (Canadian International Development Agency).

Romanian-ranskalainen MBA-ohjelma on 2 luento huonetta, yksi IT laboratorio ja kaksi yksittäistä / tutkimus huonetta, joissa IT ja multimedia tukea.

Kaikki MBA-opiskelijat pääsevät BBS kirjastoon yli 20.000 otsikot Englanti ja ranskan kattaa kaikki kurssit. BBS päivittää kirjakokoelma vuosittain suosituksen perusteella Romanian ja ulkomaisia ​​hallintaoikeus professoreita.

Corporate Partners

Yli 5.000 tutkinnon suurten Romanian ja monikansalliset yritykset toimivat paikallisilla markkinoilla kuin ohjelma lähettiläinä Bukarest Business School on hyvä maine alkaen 20 vuoden kokemus.

Läsnäolo Alumni jäsenten nämä yritykset eivät ainoastaan ​​anna BBS vahvan edun sen kilpailua rekrytoida tulevaisuudessa opiskelijat bu myös helpottaa yhteistyötä opiskelijoiden käytännön ohjelmia, löytää työharjoittelun kantoja ja järjestämällä mini työpaikkamessuilla.

Ensimmäisten joukossa MBA ohjelmia Romaniassa 90-luvun alussa, kun uusi paikallinen bisnesluokan määriteltiin yhdistettiin vakautta ohjelmien vuosien varrella olivat peruspilareista, joihin suuri suhteet olivat rakentaa yritysten, kansalaisjärjestöjen, valtion laitokset, ammatti ja niiden edustajat diplomatiasta.

Sijainnit

  • 2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

Kysymyksiä