Keystone logo
Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Johdanto

Vuodesta 1991, Brickfields Aasia College (BAC) on vakiinnuttanut asemansa Nopein & Kätevin tapa UK Law & Business astetta. Ottaa lähetettiin yli 6500 oikeustieteen tutkinnon käytännössä, college on perustettu erinomainen maine toimittajana laadukkaita koulutuksen. Sen valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä paikallisten ja kansainvälisten yritysten sekä julkisen ja yksityisen sektorin.

BAC on tällä hetkellä kumppanuuksia ja kytkökset yli 20 ulkomaisten yliopistojen (enimmäkseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa) ja ammatillisten järjestöjen, tarjoten opiskelijoille pääsyn yli 70 maailmanluokan Law and Business ja ammatillisten tutkintotodistusten, jotka voidaan suorittaa paikallisesti tai ulkomailla.

BAC on tuottanut yli 200 World ja National Top Opiskelijat, Book Prize Winners 1. luokan ja 2. päälliset viime kahden vuoden aikana. Menestystä opiskelijoiden esittelee BAC sitoutumisesta tarjota merkittävä opettavainen kokemus. Tunnustuksena tästä, BAC sai Brand Laureate Best Brand Legal Education 2012 ja pk Recognition Award 2013 for Service Excellence.

BAC: n tunnettu tiedekunnan korkeasti koulutettuja tutkijoita ja kokeneita harjoittajia tarjoavat selkäranka BAC: n menestystarina tuottamaan parasta opiskelijoilleen. Yhdessä suunnitelmallisesti tutkittu ja valmisteltu oppimateriaalit, e-oppimisen portaali antaa ympäri vuorokauden tukea, jotta jokainen opiskelija ymmärtää niiden todellista potentiaalia.

BAC on sitoutunut tekemään kaikkensa opiskelijan opettavainen kokemus college nautittavaa, palkitsevaa ja onnistunut samalla parantaa pätevyyttään varmistaa niiden tulevaisuuden menestyksen. BAC toivottaa tervetulleeksi opiskelijoita tekemään oppimiskokemus klo college nautittavaa, palkitsevaa ja onnistunut.

Sijainnit

  • Shah Alam

    Jalan Utara, Section 14, , 46200, Shah Alam

  • Kuala Lumpur

    Jalan Tun Sambanthan 68-2 , 50470 , Kuala Lumpur

    Kysymyksiä