Keystone logo

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

A logo

Johdanto

Meistä

Bay Atlantic University perustettiin vuonna 2013 yksityisenä, mutta voittoa tavoittelemattomana korkeakouluna, jonka tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen ja korvaamaton mahdollisuus kouluttaa maailman kansalaisia, joilla on tarvittavat välineet elää maailmanlaajuisen visionamme.

Bay Atlantic University on arvostettu laitos, jota tukee 46 vuoden kokemus pätevistä ja kokeneista professoreista koulutuksen kansainvälisellä areenalla. Tarjoamme akateemisesti keskittyneen, haastavan ja kannustavan oppimiskokemuksen. Sijaitsee kansakunnan poliittisessa ja historiallisessa sydämessä, olet taattu nauttimaan todellisesta amerikkalaisesta kokemuksesta.

BAU-kampus

Bay Atlantic University sijaitsee DC: n keskustassa, jota ympäröivät yritykset, ravintolat ja ostoskeskukset. Se on loistava paikka opiskelijoille, jotka haluavat oppia Yhdysvaltojen kulttuurisen ja poliittisen rakenteen sisäpiiristä turvallisessa ja ystävällisessä yhteisössä.

Koska monikulttuurinen kaupunki, on olemassa erilaisia ​​nähtävyyksiä kaikille. Suurin osa tapahtumista on vapaa, joten kuka tahansa voi nauttia museoista, puistoista, eläintarhoista ja monumentteista. Kuljetus on helppoa ympäri kaupunkia, sillä metro ja bussit kulkevat klo 3 asti.

Sää on kuuma ja kostea kesällä, miellyttävä keväällä ja syksyllä, ja leuto talvikaudella talvikaudella.

Bay Atlantic University Washington, DC on lyhyen kävelymatkan päässä monista DC: n tärkeimmistä nähtävyyksistä. Valkoinen talo on aivan rakennuksen vieressä. Kansallinen ostoskeskus, jossa suurin osa kaupungin museoista on, on vain kymmenen minuutin päässä. Kaikki, mikä ei ole lähellä, pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä.

Tehtävämme

Bay Atlantic Universityn tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen ja korvaamaton tilaisuus kouluttaa maailman kansalaisia, joilla on tarvittavat välineet elää maailmanlaajuisen visionamme. Se on olennainen osa tehtävää, jossa korostamme luovuutta ja tarkkaavaisuutta kaikkien opiskelijoiden pyrkimyksissä ja niiden valmistelemiseksi erittäin toivottavina ja yleisesti työllistyvinä yksilöinä.

"Bay Atlantic Universityn tehtävänä on tarjota laadukasta amerikkalaista koulutusta maailmanlaajuisesti erilaisilla markkinalähtöisillä ohjelmilla, jotka edistävät henkistä uteliaisuutta, kriittistä ajattelua ja luovuutta, joita tarvitaan globaalissa yhteisössä."

Tavoitteet: Yliopisto perusti tehtävänsä seuraaviin strategisiin tavoitteisiin.

  1. Tarjoavat erilaisia ​​tutkinto- ja tutkinto-ohjelmia kehittyvillä ja suurilla kysyntään liittyvillä aloilla
  2. Tarjoaa koulutusta, joka tasapainottaa teknisiä, ammatillisia ja kriittisiä ajatteluja, jotta voidaan vastata erilaisten oppijoiden yhteisöön

Tavoitteet: Yliopisto pyrki strategisten tavoitteidensa saavuttamiseksi asettamaan seuraavat tavoitteet.

  • Varmistaa laadukas oppimiskokemus käyttämällä päteviä tiedekunnan jäseniä, jotka ovat sitoutuneet erinomaiseen opetukseen
  • Osallistuva opetussuunnitelma hallintoneuvoston, teollisuuden neuvontapisteiden, akateemisten kumppaneiden ja valmistuneiden ansiosta
  • Sen varmistaminen, että yliopistolla on riittävät fyysiset ja taloudelliset resurssit jatkuvan laadukkaan koulutuksen järjestämiseksi

Näkemyksemme

Olemme opiskelija-suuntautunut instituutti, jolla on maailmanlaajuinen visio. Meidän filosofianamme on valmistaa opiskelijoilla taitoja ja tietoa, jotka ovat välttämättömiä vastaamaan tulevaisuuden globaalin yhteisön haasteisiin käyttämällä huipputeknisiä opetustekniikoita ja opetusmenetelmiä markkinoiden reagoivien ohjelmien luomiseksi. Yliopiston pitkän aikavälin menestys sekä laadukkaan opetuksen maineesta riippuvat opetussuunnitelman kehittäminen ja tulosten mittaaminen. Yliopiston kyky houkutella ja säilyttää opiskelijoita, opiskelijoiden kykyä vastata liike- ja teollisuusvaatimuksiin sekä tutkinnon suorittaneiden ja työnantajien tyytyväisyys taso ovat kriittisiä menestystekijöitä.

Perusarvot

Bay Atlantic University pyrkii tarjoamaan korkealaatuista koulutusta ja apurahaa - edistämään tietämyksen rajoja ja valmistelemaan yksilöitä elämään, työhön ja johtamiseen. Jotkut meistä antavat panoksemme osallistumalla suoraan opetukseen, oppimiseen ja tutkimukseen, toiset tukemalla ja mahdollistamalla nämä keskeiset toiminnot olennaisilla tavoilla. Riippumatta meidän yksittäisistä rooleistamme ja riippumatta siitä, missä työskentelemme Bat Atlantin yliopistossa, olemme velkaa toisillemme tiettyjen yhteisön perusarvojen ylläpitämiseksi. Nämä sisältävät:

  • Oikeuksien, erojen ja ihmisarvon kunnioittaminen
  • Rehellisyys ja eheys kaikissa asioissa
  • Tunnollinen pyrkimys huippuosaamiseen työhön
  • Työtapojen ja käyttäytymisen vastuuvelvollisuus

Mitä enemmän me arvostamme näitä arvoja jokapäiväisessä elämässä, sitä enemmän luomme ja ylläpidämme luottamuksen, yhteistyön, vilkkaan tutkimuksen ja keskinäisen ymmärryksen - ja edistämme sitoutumista koulutukseen ja apurahaamme, jota me kaikki jakavat.

Lisäksi Bay Atlantic Universityn mielestä oppiminen ei rajoitu perinteiseen opetukseen perinteisissä luokkahuoneissa. Yliopisto käyttää erilaisia etäopiskelu- ja tietoliikennemenetelmiä laadukkaiden koulutuspalvelujen tarjoamiseksi maailmanlaajuisesti etenkin niille, jotka ovat etuoikeutettuja tai perinteisesti käyttämättömiä.

Globaali ulottuvuus

Kansainvälinen koulutus on pitkäaikainen osa Bay Atlantic Universityn maailmanlaajuista tehtävää, joka sisältää laajan valikoiman aloitteita sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla helpottamaan tiedonvaihtoa kansainvälisten rajojen yli. Yliopisto perustettiin lähtökohtana siitä, että korkeakoulutuksen tulisi perustua vankalle pohjalle kulttuurienväliselle vuoropuhelulle opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä eri puolilta maailmaa.

BAU: n opiskelijoita kannustetaan viettämään aikaa ulkomaille, lisäämään tietämystään muista maakunnista ja kulttuureista sekä maailmanlaajuisista kysymyksistä, joita meillä on tänään. Tätä varten opiskelijat voivat käydä verkko-kampuksilla, jotka sijaitsevat Istanbulissa, Berliinissä ja Kyproksessa.

Sijainnit

  • BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Kysymyksiä