Keystone logo
Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Johdanto

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law on ainoa dominikaaninen oikeustieteellinen tiedekunta Yhdysvalloissa ja ensimmäinen amerikkalainen lakikoulu, joka on osa uskonnollisten naisten perustamaa yliopistoa. Oikeustieteiden korkeakoulu pyrkii tarjoamaan laadukasta oikeudellista koulutusta huolehtivassa ympäristössä, jolla on uskonnollinen ulottuvuus. Tutkimus ja pohdinta johtavat tietoon perustuvaan toimintaan ja sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen johtavat yhteistyöhön. Oikeustieteiden korkeakoulu edistää korkeimpia eettisiä ja päteviä vaatimuksia lain ja muun toiminnan harjoittamisessa. Oikeustieteiden korkeakoulu pyrkii haastamaan opiskelijat ottamaan henkisen, henkilökohtaisen, eettisen, hengellisen, ekologisen ja sosiaalisen vastuun akateemisen vapauden ilmapiirissä. Ohjelma pyrkii varustamaan tutkinnon suorittaneet soveltamaan hankkimaansa tietoa, arvoja ja taitoja henkilökohtaisen kasvun, lakimiesten, oikeuslaitoksen, yhteiskunnan ja maapallon yhteisön parantamiseksi. Katolisen dominikaanisen perinteen puitteissa oikeustieteiden korkeakoulu arvostaa uskon asioita uskonnonvapauden kautta. Oikeustieteiden korkeakoulu pyrkii lisäämään yhteisömme ja ammatin monimuotoisuutta. Se tukee aliedustettujen ryhmien, erityisesti rodullisten ja etnisten vähemmistöjen, jäsenten rekrytointia ja säilyttämistä monimuotoisemman tiedekunnan, henkilöstön ja opiskelijakunnan luomiseksi.

Ammattitaitoinen ja omistautunut tehtäväänsä Barry Law tiedekunnalla on erinomaiset valtakirjat opetuksessa, apurahassa ja palveluksessa. Entisten diplomaattien, neuvottelijoiden, ihmisoikeuksien puolustajien, tutkijoiden ja oikeudenkäyntien osapuolina tiedekuntamme jäsenet tuovat tietämystä ja sitoutumista, joka voidaan saada vain kokemuksella. Ne puolestaan välittävät tämän monipuolisen koulutuksen sinulle, oikeustieteen opiskelijalle.

Barry edistää ja tukee henkistä elämää korostaen elinikäistä oppimista, kasvua ja kehitystä. Yliopisto jatkaa tieteellistä ja kriittistä analyysiä ihmiskokemuksen peruskysymyksistä. Totuuden tavoittelussa yliopisto edistää sellaisten ratkaisujen kehittämistä, jotka edistävät yhteistä hyvää ja inhimillisempää ja oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Orlando

    East Colonial Drive,6441, 32807, Orlando

    Kysymyksiä