Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Johdanto

Aston Online pyrkii olemaan Ison-Britannian johtava verkko-opetuksen kohde, joka antaa globaalille oppijoiden yhteisölle mahdollisuuden menestyä työelämässä ja elämässä joustavan, opiskelijakeskeisen oppimiskokemuksen avulla.

Tiede-, teknologia- ja yritysohjelmat edistävät työllistettävyyttä ja sosiaalista liikkuvuutta ratkaisemalla korkean kysynnän työpaikkoja ja osaamisvajeita paikallisesti, kansallisesti ja globaalisti.

Innovatiivisen pedagogiikan ja huipputeknologian avulla Aston Online valmistaa valmistuneet maailmanlaajuisesti johtamis-, hallinto- ja yrittäjyystaitoja digitaalitaloutta varten.

Tutustu monipuolisiin ohjelmiin, jotka on räätälöity globaaleille oppijoille. Hyödy joustavasta verkko-opiskelusta, asiantuntevasta tiedekunnasta ja koulutuksesta, joka on suunniteltu vastaamaan reaalimaailman ongelmien vaatimuksia.

Olimme ehdolla vuoden kauppakorkeakouluksi Times Higher Education Awards 2023 -kilpailussa.

Astonin yliopisto on The Times and Sunday Times University Guide 2024 -lehden vuoden yliopisto, joka on toiseksi paras korkeakoulututkinnon suorittaneiden työllistämisessä.

Aston Business School kuuluu maailmanlaajuisten kauppakorkeakoulujen eliittiin, jolla on AACSB:n (Association to Advance Collegiate Schools of Business), AMBA:n (Association of MBAs) ja EQUIS:n (EFMD Quality Improvement System) myöntämä kolmen kruunun akkreditointi.

Astonin yliopistolle on myönnetty kolminkertainen kultainen palkinto perustutkinto-ohjelmista, mikä on korkein mahdollinen luokitus TEF:ssä (Teaching Excellence Framework).

Aston Online -tutkinnot

Astonin yliopiston verkkotutkinnossa voit opiskella missä päin maailmaa tahansa, omaan tahtiisi ja saada tukea koko ajan. Opinnot on suunniteltu joustavuutta ajatellen, joten ne sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat opiskella työn ja elämän velvoitteiden ohella.

Olet osa elinvoimaista verkko-oppimisyhteisöä, johon osallistuu opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Räätälöityjen digitaalisten alustojemme ansiosta saat apua asiantuntijatuutoreilta silloin, kun tarvitset sitä, voit käyttää oppimateriaaleja ja saada luentoja, live-tapahtumia ja vuorovaikutusta verkossa kollegoiden ja henkilökunnan kanssa.

Pääsymaksut

**Vastaava Aston Universityn tunnustama ulkomainen tutkinto**

Pääsyvaatimukset perustutkinto-ohjelmiin ovat tyypillisesti:

- BBB (vakiotarjous)

- BBC (EPQ:lla tai Core Mathsin vähimmäisarvosanalla B)

- BBC (kontekstinen tarjous)

Jatko-ohjelmien pääsyvaatimukset ovat tyypillisesti:

- Yhdistyneen kuningaskunnan 2:2-tutkinto (alempi toisen luokan arvosanat) tai vastaava kansainvälinen tutkinto

* Englannin kielen taito arvioidaan sisäänpääsyn yhteydessä. Jos tarvitsemme todisteita englannin kielen taidoistasi, voimme pyytää sinua suorittamaan jonkin tunnustetuista kokeista, kuten IELTS.

How to Apply

Sitoutumisemme opiskeluprosessin helpottamiseen näkyy virtaviivaistetussa ja nopeutetussa toiminnassamme

hakuprosessi.

Vaihe 1: Keskustele opiskelijarekrytointineuvojan kanssa

Asiantunteva tiimimme auttaa sinua opastamaan hakuprosessin läpi ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien opintomäärää, tietoja vastaavista pätevyydestä maassasi, maksuista tai verkko-opiskelun toiminnasta. Soita: +44 (0) 121 824 6374

Vaihe 2: Toimita asiakirjasi

Neuvomme sinua asiakirjoissa, jotka sinun tulee toimittaa hakemuksesi käsittelyä varten, kuten aikaisemmat pätevyystodistukset tai nykyinen ansioluettelosi. Asiakirjat voidaan helposti lähettää sähköpostitse suoraan omalle neuvonantajallesi.

Vaihe 3: Selvitä, onko sinulla paikka

Täytämme hakemuksesi ja teemme päätöksen osallistumiskriteerien perusteella. Hakijat voivat

yleensä odottaa päätöstä kolmen työpäivän kuluessa.

Vaihe 4: Hyväksy tarjouksesi

Valitut hakijat saavat virallisen tarjouskirjeen, joka sisältää tiedot ennen sopimusta.

Näiden tietojen avulla hakijat voivat tehdä tietoisen päätöksen siitä, hyväksyvätkö he tarjouksen opiskella meillä.

Vaihe 5: Varmista paikkasi

Varmistaaksesi paikkasi ohjelmassa, sinun tulee maksaa talletus, joka vähennetään lukukausimaksun kokonaissummasta.

Apurahat ja rahoitus

We offer a range of scholarships to ensure that anyone qualified to come to Aston University can do so, regardless of their financial circumstances. We are committed to supporting the most talented and hardworking students to achieve their potential through schemes that help lower tuition and living costs. Scholarships awarded by Aston are discounted from your tuition fees.

Scholarships for UK students are listed below:

 • Aston Achievement / Vice Chancellor's Achievement Scholarship
 • Aston Forward Scholarships
 • Aston Support Scholarship
 • Aston Mature Adult Learners Scholarship
 • Aston Aspiration Scholarship
 • Aston Extra Scholarship
 • Aston Placement Scholarship
 • The Ernest Edward Scholarships for Asylum Seekers
 • Mercedes HPP Scholarships
 • MSc Motorsport Scholarship Programme
 • MSc Applied Artificial Intelligence Scholarship

Rankingit

Kolminkertainen kulta:

Aston Universitylle on myönnetty Triple Gold – korkein mahdollinen arvosana Teaching Excellence Framework (TEF) 2023:lle.

Teaching Excellence Framework (TEF) on Opiskelijatoimiston (OfS) ylläpitämä kansallinen järjestelmä. Se arvioi ja luokittelee yliopistojen ja korkeakoulujen huippuosaamisen yli akateemisen laadun ja standardien vähimmäisvaatimukset. Aston University on saavuttanut parhaan mahdollisen TEF-luokituksen – kultaa ja kultaa molemmissa taustatekijöissä: Opiskelijakokemus ja Opiskelijoiden tulokset.

Toiseksi sijoittuva valmistuneiden työllistyminen:

Aston University on The Times- ja Sunday Times University Guide 2024 -yliopiston vuoden toiseksi sijoittuva yliopisto. The Times ja Sunday Times Good University Guide -lehdissä Aston University on nyt 38. sijalla valtakunnallisesti, mikä on seitsemän paikkaa parempi kuin vuonna 2023. Yliopisto sijoittuu sijalle 18 valmistuneiden ja 22:n jatkamisasteen osalta.

Ison-Britannian 25 parasta yliopistoa:

Aston University on 25. sijalla Isossa-Britanniassa Guardian University Guide, 2024 -julkaisussa.

Yksi maailman parhaista liiketoiminnassa ja johtamisessa:

Aston University has risen to 66th place in the world (and into the top 10 in the UK) in the 2024 QS World Rankings by Subject for Business and Management Studies.

Erääntyneet tulot valmistumisen jälkeen:

Koulutusministeriön julkaisemien uusien tietojen mukaan Astonin yliopistosta valmistuneet ovat maan parhaiten palkattuja viisi vuotta valmistumisen jälkeen.

Vuoden 2022 Longitudinal Education Outcomes (LEO) -tiedot osoittavat, että työllisillä Aston Universityn valmistuneilla on 16. suurin mediaanipalkka viiden vuoden kuluttua valmistumisesta, 33 400 puntaa.

Top 30 % maailmanlaajuisista instituutioista:

Aston University on 446. sijalla 2024 QS World University Rankingissa, mikä sijoittuu yliopiston 30 prosentin kärkeen maailmanlaajuisista oppilaitoksista ja 46. sijalle kansallisesti.

Tärkeimmät tunnustukset viime vuosina ovat:

Vuoden yliopisto, 2020 (The Guardian)

Outstanding Entrepreneurial University, 2020 (Times Higher Education Awards)

Kultainen Athena SWAN -palkinto vaikutuksesta sukupuolten tasa-arvoon

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Birmingham

  Aston Street, B4 7ET, Birmingham

Kysymyksiä