Keystone logo

Asia Metropolitan University

A logo

Johdanto

Miksi AMU?

Vaatimattomasta alusta vuonna 2004, Aasian Metropolitan University (UMA) on kasvanut täysimittaiseksi yliopisto tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, jotka on osoitus meidän vaikuttava kokemus sisällä Malesian yksityisen korkeakoulujen teollisuudelle.

Sopusoinnussa viimeaikaisen kehityksen teollisuuden ja meidän laitos, UMA on keskittynyt tuottamaan koulutettu, pätevä, osaava valmistuneet kotimaan ja kansainvälisillä markkinoilla terveystieteiden ja muiden tieteenalojen. AMU pyrkii olemaan "The University of Choice" paikallisessa ja kansainvälisyyskasvatuksen maisemaan. Ennen kaikkea kuvitella meidän opiskelijat tulevat erilaisista kulttuureista ja taustan joka pystyy edistämään merkittävästi yhteiskuntaan ja ihmiskuntaa.

Tällä hetkellä AMU tarjoaa kattavan opiskeluajastaan ​​alkaen pohjan ja diplomi tutkimukset jälkeisen päättötodistus haltijat, jotka voivat sitten siirtyä jatkaa opinnoissa. Tämän lisäksi AMU tarjoaa myös laajan valikoiman päälliköiden ja tohtorin tutkinto-ohjelmia.

Olemme mullistanut tavan varmistaa laadun ja toimitus meidän opetusohjelmia ovat korkeimmat, linjassa Malesian vision 2020 muuttaa kansakunnan osaksi korkean tulotason talous, joka on kestävä ja osallistava.

Lisäksi pyrimme jatkuvaan parantamiseen, olemme repositioned itse vastaamaan muuttuviin maisemaa Malesian korkeakoulutuksen alan jolloin olemme sitoutuneet valmistella valmistuneista oikeat tiedot ja taidot tulla kilpailukykyinen ja haastava työvoimaa.

Visio

Ollakseen yliopiston valinta Healthcare ja Allied Science ohjelmat

Tehtävä

Ollakseen eturintamassa terveydenhuollon ja siihen liittyvän tiedekasvatusta kautta state-of-the-art tutkimus ja opetustiloja, jolle on uusimpia menetelmiä, tekniikoita ja laaja tietovarasto. Ajaa uuden standardin huippuosaamisen tutkijoita ja tutkimuksessa yksikössä tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, jotka ovat esimerkillisiä roolimalleja yhteiskunnassa globaalien työllistettävyyttä. Ollakseen oppijakeskeisiä University, joka on ankkuroitu juurruttaa intohimo oppimiseen ja ajaa kriittistä ajattelua läpi sitoutunut tiedekunnan jotka ovat parhaita omalla alallaan. Olla maailmanlaajuisesti tunnustettu Malesian yksityinen yliopisto laatua terveydenhuollon ja liittoutuneiden tiedekasvatusta. Ollakseen yliopiston Choice 20 vuotta - meidän tuotemerkillä olevan synonyymi parhaiden yliopistojen maailmassa. Liiketoimintatavoitteet | Olla Cambridge Aasian Brand Essence | Sitoutuminen Excellence Brand Positioning | Kouluttaminen & Itsenäistä Future Leaders Brand pilarit | Student-Centred, yhteiskunta-Centred, Future Kohdennettu Yhteiset arvot | Ammattitaito, Integrity, uskottavuus Brand Personality | Visionääri, Passionate, miellyttävä

Opetus ja oppiminen

Klo UMA, uskomme, että kun opiskelijat ovat mukana, he oppivat. Tueksi tämän uskomuksen, meidän pitää Kaizen periaate jatkuvaan parantamiseen meidän opetuksen ja oppimisen lähestymistapoja laadun maksimoimiseksi opiskelijoiden sitoutumista. Tämä on meidän säännöllisiä luokkahuoneessa tarkastuksia ja kurssin sekä luennoitsijana arvioinnit toimivat tärkeinä palautemekanismeja. Pohjimmiltaan, uskomme opiskelija-keskeinen opetuksen ja oppimisen malli. Myönnämme, että meidän opiskelijat ovat erilaisia ​​oppimistyylejä ja pyrimme kehittämään tehokkain opetuksen menetelmiä, jotka optimoivat oppimisprosessi. Varmistaa kohdistuksen opetussuunnitelman vaatimukset ja todellisen, myös esitteli tietokanta hallinnointijärjestelmää opiskelijoiden kliinisen lähettämistä, joka on kriittinen osa meidän terveystieteen ohjelmia.

Arvioinnit ovat olennainen osatekijä meidän opetuksen menetelmiä. Arviomme opiskelijan oppimista riippuu kohdistus, mistä arvioitavaa opetussuunnitelman hyväksyttyyn opetussuunnitelmaan ja opetti opetussuunnitelmaa. Koepapereita ja vastaus skriptit joutuvat sisäinen paneelien aiheen asiantuntijoita sekä ulkoinen arvostelua joukossa nimitti Moderaattorit muista paikallisten ja kansainvälisten korkeakoulujen. Samaan aikaan UMA senaatti ja sen valiokunnat kuten yliopiston Academic komitea (UAC) ja University Examination Board (UEB) olla korkein auktoriteetti seurata, arvioida ja antaa suosituksia opiskelijoiden arvioinnit ja varmistaa tietojen luotettavuus, pätevyys, tarkkuus ja oikeudenmukaisuus .

Sijainnit

  • Asia Metropolitan University Kuala Lumpur G-8, Jalan Kemacahaya 11, Taman Kemacahaya, 43200 Cheras, Selangor , , Kuala Lumpur

Kysymyksiä