Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Johdanto

Liity Ardeniin, Ison-Britannian nopeimmin kasvavaan yliopistoon

Arden University uskomme, että jokaisella, kaikkialla on oikeus saada korkea-asteen koulutuksen tuomat elämän- ja uraedut. Olemme sitoutuneet tekemään yliopistokokemuksesta mukavan ja saavutettavan kaltaisillesi kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, minkä vuoksi olemme Yhdistyneen kuningaskunnan nopeimmin kasvava yliopisto*.

Missiomme on yhdistää kaltaiset aikuisopiskelijat korkea-asteen opiskelumahdollisuuksiin, jotka antavat sinulle työkalut, joita tarvitset ura- ja elämäntavoitteidesi saavuttamiseen. Haastamme tavanomaiset käsitykset tutkinto-opiskelusta tarjoamalla joustavia, ammatillisia kursseja aikatauluineen ja oppimisvaihtoehdoineen, jotka sopivat elämäsi sitoumuksiin.

* Enemmän ensimmäisen vuoden Ison-Britannian perustutkinto-opiskelijoita vuosina 2015-2021 kuin missään muussa yliopistossa (HESA-tiedot)

Alueellinen tarjous

Julkaisimme äskettäin erikoistarjouksen, jonka avulla yli 115 maan asukkaat ja kansalaiset saavat 25 % alennuksen perustutkintokurssimaksuistaan tai 40 % alennuksen jatko-opiskelumaksuista, kun päätät opiskella verkossa! Kysy tarkemmat tiedot alta. Arden University ","author_url":"","lähde":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

akkreditoinnit

Osana sitoutumistamme opetuksen huippuosaamiseen ja kurssiemme sisällön jatkuvaan laadun parantamiseen, Arden University kurssit ovat saaneet akkreditoinnin ja sertifioinnin monilta Ison-Britannian tunnetuimmista ja arvostetuimmista ammattialan organisaatioista. Ottamalla alumnit, alan asiantuntijat ja luennoitsijat mukaan kurssimateriaaliemme luomiseen, opit keskeisiä käytännön taitoja, jotka ovat erittäin arvokkaita työpaikalla.

Kaikki ohjelmamme ovat QAA-hyväksyttyjä, ja laaja valikoima ohjelmiamme on akkreditoinut ammattijärjestöiltä, kuten Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) ja Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) ja muut. kuin 20 muuta akkreditoivaa ammattijärjestöä. Nämä akkreditoinnit eivät ole vain laatumerkki; ne ovat työnantajien haluttuja, ja ne auttavat sinua pääsemään urallasi eteenpäin erottumalla joukosta ja maksimoimalla tulevaisuudennäkymäsi.

Miksi opiskella Ardenin kanssa?

Keskity työllistettävyyteen

Verkko-ohjelmamme on suunniteltu uraasi ajatellen. Tutorimme ovat panostaneet menestykseesi sekä kursseillamme että niiden ulkopuolella, ja ohjelmamme sisältävät mahdollisuuksia soveltaa käytännön taitoja yksittäisissä moduuleissa ja suorittaa itsenäisen tutkimusprojektin. Arden-opiskelijana voit hyödyntää uraportaalimme resursseja:

 • CV-rakentaja
 • Haastattelu simulaattori
 • Globaali työnhakukone
 • Työnantajan neuvonta
 • Bonusliiketoiminnan taitojen kursseja

Sovellettavat taidot

Kun valmistut tutkintosi kanssa Arden University ,

 • Olet osoittanut kykysi oppia ja ratkaista ongelmia painopistealueellasi
 • Opi perusteellisesti ymmärtämään aihettasi
 • Pystyt tekemään päätöksen siitä, miten hallitset urasuunnitteluasi moduuliesi tuloksena
 • Sinulla on siirrettäviä taitoja, jotka maksimoivat työllistyvyytesi ja urapotentiaalisi

Huippuluokan online-ohjelmointi

 • Yli puoli miljoonaa kirjaa ja aikakauslehteä saatavilla verkkokirjastossamme
 • Helposti ladattavat materiaalit
 • Käytettävissä millä tahansa laitteella, myös offline-tilassa
 • Omassa tahdissasi opiskelusisältöä

184044_manservice700.jpg

Kampuksen ominaisuudet

Verkko-opiskelu antaa sinulle täyden hallinnan (ja se on edullisempaa).

Kun olet ilmoittautunut, opiskelet tutkintoasi ilearnin, digitaalisen oppimisalustamme ja yliopistokampuksen pilvessä. Lisäksi kaikki, jotka opiskelevat meillä, saavat ilmaisen Microsoft Office 365 -tilauksen.

ilearn, virtuaalinen luokkahuoneesi

 • Täysi pääsy 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa
 • Opiskele kotona, työmatkalla tai kahvin ääressä. Ei ole rajoituksia sille, milloin ja missä voit oppia.
 • Yli puoli miljoonaa kirjaa, lehtiä ja resursseja millä tahansa laitteella ja milloin tahansa.
 • Ota yhteyttä ja verkostoidu online-yhteisömme Unitu kanssa.

Erinomainen opiskelijatuki

 • Henkilökohtainen tuki tutoreiden kanssa
 • Menestysvalmentajat
 • Valinnaiset akateemisten taitojen työpajat
 • Säännölliset online-toimistoajat
 • 24/7 pääsy luottamuksellisiin mielenterveysresursseihin, kuten Togetherall
 • Urakeskus, jossa on oma uratiimi CV:si ja työhakemusten laatimiseen
 • Yli 80 tutoria ja tukihenkilöä, jotka ovat omistautuneet menestyksellesi
 • Ota yhteyttä ja verkostoidu online-yhteisömme Unitu kanssa.

Ardenin online-opiskelutila avaa oven kampukselleen pilvessä. Opiskelijat käyttävät iLearnia, virtuaalista henkilökohtaista luokkahuonetta, jossa on yli puoli miljoonaa kirjaa ja aikakauslehteä tutkimusta ja oppimista varten sekä helposti ladattavia materiaaleja mille tahansa laitteelle. Kaikki resurssit löytyvät täältä yhdestä paikasta, mukaan lukien uratukipalvelut, toimeksiannot ja kurssimateriaalit.

Nämä kurssit tarjotaan 100 % verkossa, joten voit ylläpitää uraasi ja perhe-elämääsi opiskelun aikana.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Apurahat ja rahoitus

  Alueellinen tarjous tietyissä maissa

  • 25% alennus perustutkinto-ohjelmien maksuista.
  • 40% alennus jatko-ohjelmien maksuista.
  • Alueellinen apuraha on avoin tukikelpoisten maiden asukkaille - kysy täydet ehdot.

  Early Bird -tarjous

  Arden University's Early Bird Offer antaa kansainvälisille opiskelijoille, jotka opiskelevat yhtä perustamisvuodestamme, perustutkinto- tai jatko-opinnoistamme verkossa, mahdollisuuden saada 1,000 puntaa pois lukukausimaksuistaan. Sinun tarvitsee vain tulla hyväksytyksi tukikelpoiselle kurssillesi ja maksaa pitomaksu ennen määräaikaa. Se on niin yksinkertaista. Huomaa, että Early Bird -tarjousta ei voi käyttää täydennysohjelmiin tai lyhytkursseihin, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Säännöt ja ehdot ovat voimassa, tiedustele päivämääriä ja yksityiskohtia.

  Rahoitusvaihtoehdot

  Ardenissa uskomme, että kustannukset eivät saisi estää sinua ansaitsemasta arvokasta koulutusta. Koulutusohjelmamme maksavat vähemmän kuin keskimääräinen Yhdistyneen kuningaskunnan pätevyys, mutta ylläpidämme kilpailukykyistä korkeakoulutuksen akateemista tasoa.

  Tarjoamme ohjelmillemme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotta opiskelijat voivat keskittyä opintoihinsa eikä stressata taloudesta. Kurssimaksusi määräytyvät asuinpaikkasi ja opiskelemasi ohjelman tyypin perusteella.

  Arden University tarjoaa osittaisia stipendejä monien maiden asukkaille maailmanlaajuisesti, kun he päättävät opiskella verkossa. Tämä stipendi tarjoaa 25 prosentin alennuksen perustutkinto-ohjelmien maksuihin ja 40 prosentin alennuksen jatko-ohjelmien lukukausimaksuihin.

  Tämä stipendi on avoin kaikille tukikelpoisten maiden asukkaille.

  Alumnitilastot

  Pääsymaksut

  Hakeminen on ilmaista ja helppoa

  Aloita tästä tiedustelemalla, niin yksi koulutusneuvojistamme ottaa sinuun yhteyttä ja opastaa sinua hakuprosessin läpi ja tekee siitä mahdollisimman selkeän ja sujuvan.

  Epätyypillinen sisäänpääsyvaihtoehto

  Jos olet kiinnostunut opiskelemaan jotakin ohjelmistamme, mutta et täytä standardeja akateemisia vaatimuksia, saatat olla oikeutettu hakemaan epätavanomaisen sisääntuloreitillämme, joka ottaa kokonaisvaltaisemman näkemyksen pätevyydestäsi ja työkokemuksestasi hakemuksen tarkastelun aikana. käsitellä asiaa.

  Miksi opiskella Arden University

  Arden on maailman johtava verkkokoulutuksen tarjoaja. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa tukea, mukaan lukien henkilökohtaiset varattavissa olevat istunnot akateemisen henkilökunnan kanssa ja valinnaisia virtuaalisia kahvitilaisuuksia, joiden avulla voit tutustua luennoitsijoiisi ja luokkatovereihisi.

  Tässä rikkaassa verkkoyhteisössä on myös virtuaalisia opiskelijakonferensseja, joissa voit verkostoitua, esitellä tutkimusta ja kiinnostuksen kohteitasi ja luoda arvokkaita ammatillisia yhteyksiä.

  Opiskelijat hyötyvät myös alansa vierailevista luennoitsijoista, jotka jakavat näkemyksiä työpaikalta varmistaakseen, että koulutuksesi muuttuu suoraan urasi taidoiksi.

  Palkinnot ja akkreditoinnit

  Chartered Management Institute (CMI)

  valtuutettu

  Association for Project Management (APM)

  valtuutettu

  British Psychological Society (BPS)

  valtuutettu

  ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)

  valtuutettu

  Chartered Institute of Marketing (CIM)

  valtuutettu

  Henkilöstö- ja kehitysinstituutti (CIPD)

  valtuutettu

  Kampuksen elämä ja tilat

  Valinnaiset opiskelutaitojen työpajat ja varattavissa olevat henkilökohtaiset istunnot, jotka on suunniteltu tukemaan sinua täysin akateemisessa matkassasi, auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja varmistamaan, että saat kaiken irti Ardenissa viettämästäsi ajasta.

  Vertaisoppaat, jotka ovat jo perehtyneet kurssimateriaaliisi ja ovat täällä jakamassa kokemuksiaan ja ohjaamassa sinua menestyksekkäästi yliopistoelämään.

  Säännölliset online-toimistoajat, joissa voit olla yhteydessä ohjaajiisi ja kysyä kurssimateriaaliisi liittyviä kysymyksiä.

  Oma urakehityskeskus, joka auttaa opiskelijoita hiomaan CV:tä, harjoittelemaan haastatteluprosessia ja löytämään unelmatyönsä.

  Yli puolen miljoonan resurssin laaja verkkokirjasto, jota voi käyttää missä tahansa, millä tahansa laitteella, myös offline-tilassa.

  Verkko-opiskelu on tuonut sinut lähemmäs kuin koskaan ikätovereihisi ja luennoitsijoisi iLearnin, verkkoluokkahuoneesi kautta. Sinulla on mahdollisuus osallistua virtuaalisiin kahviaamuihin opiskelutovereiden ja luennoitsijoiden kanssa, joissa saat äänesi kuuluviin ja kysymyksiisi vastauksia rennossa ja kutsuvassa ympäristössä.

  Voit liittyä vuosittaisiin opiskelijakonferensseihin, jotka järjestetään virtuaalisesti, jotta kaikki voivat osallistua ja joissa voit esitellä ajankohtaisia ja tutkimuskohteitasi, esitellä työtäsi ja luoda arvokkaita ammatillisia yhteyksiä.

  On myös säännöllisiä online-toimistoaikoja, jolloin voit olla yhteydessä ohjaajiisi ja kysyä kurssimateriaaliisi liittyviä kysymyksiä.

  Arden University on 10 parhaan maan joukossa, joissa voi opiskella ulkomailla.

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Yhdistynyt kuningaskunta

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

   • Manchester

    Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

    Kysymyksiä