Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Johdanto

Ardenin yliopistossa uskomme, että jokaisella, kaikkialla on oikeus saada korkea-asteen koulutuksen tuomat elämän- ja uraedut. Olemme sitoutuneet tekemään yliopistokokemuksesta mukavan ja saavutettavan kaltaisillesi kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, minkä vuoksi olemme nopeimmin kasvava yliopisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa*.

Missiomme on yhdistää kaltaiset aikuisopiskelijat korkea-asteen opiskelumahdollisuuksiin, jotka antavat sinulle työkalut, joita tarvitset ura- ja elämäntavoitteidesi saavuttamiseen. Haastamme tavanomaiset käsitykset tutkinto-opiskelusta tarjoamalla joustavia, ammatillisia kursseja aikatauluineen ja oppimisvaihtoehdoineen, jotka sopivat elämäsi sitoumuksiin.

Ardenin yliopistolla on seitsemän modernia opintokeskusta eri puolilla Isoa-Britanniaa joissakin maan monipuolisimmissa ja kukoistavimmissa kaupungeissa, kuten Lontoossa, Birminghamissa, Leedsissä ja Manchesterissa.

Vuonna 2024 CEO Magazine rankkasi Executive MBA -ohjelmamme Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi ja kymmenen parhaan Executive MBA -ohjelman joukkoon maailmanlaajuisesti. Standard MBA-kurssimme valittiin myös Euroopan kymmenen parhaan MBA-kurssin joukkoon ja Yhdistyneen kuningaskunnan sijalle 2. CEO Magazine -lehti asettaa MBA-koulutukset vuosittain paremmuusjärjestykseen muun muassa tiedekunnan laadun, kansainvälisen monimuotoisuuden, akkreditoinnin ja kansainvälisen näkyvyyden perusteella.

* Enemmän ensimmäisen vuoden Ison-Britannian perustutkinto-opiskelijoita 2015-2021 kuin missään muussa yliopistossa (HESA-tiedot)

235834_Arden_badges.png

akkreditoinnit

Monet ohjelmistamme ovat kansainvälisesti tunnustettujen ammattijärjestöjen akkreditoimia, mikä takaa korkeat laatuvaatimukset ja tarjoaa pääsyn lisäresursseihin urasi menestymiseen.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Miksi opiskella Ardenin kanssa?

Opiskele modernia tutkintoa Isossa-Britanniassa

Opiskelu Ardenilla Isossa-Britanniassa tarjoaa modernin tavan oppia, joka antaa sinulle kampuselämän edut sekä joustavuuden sopeuttaa opintojasi muihin elämänsitoumuksiin. Vietät kaksi päivää viikossa osallistumalla luennoille valitsemassasi Iso-Britannian opintokeskuksessa, mikä antaa sinulle vapauden valita, milloin ja missä suoritat loput itseohjautuvasta verkko-opiskelustasi.

Keskity työllistettävyyteen

Kaikki ohjelmamme on suunniteltu uraasi ajatellen. Tutorimme ovat panostaneet menestykseesi sekä kursseillamme että niiden ulkopuolella, ja ohjelmamme sisältävät mahdollisuuksia soveltaa käytännön taitoja yksittäisissä moduuleissa ja suorittaa itsenäisen tutkimusprojektin. Arden-opiskelijana voit hyödyntää uraportaalimme resursseja:

 • CV-rakentaja
 • Haastattelu simulaattori
 • Globaali työnhakukone
 • Työnantajan neuvonta
 • Bonusliiketoiminnan taitojen kursseja

Sovellettavat taidot

Kun valmistut Ardenin yliopistosta, saat:

 • Olet osoittanut kykysi oppia ja ratkaista ongelmia painopistealueellasi
 • Opi perusteellisesti ymmärtämään aihettasi
 • Pystyt tekemään päätöksen siitä, miten hallitset urasuunnitteluasi moduuliesi tuloksena
 • Sinulla on siirrettäviä taitoja, jotka maksimoivat työllistyvyytesi ja urapotentiaalisi

Opiskeluresurssit käden ulottuvilla

 • Tuhansia huolellisesti valittuja kirjoja ja lehtiä saatavilla verkkokirjastossamme
 • Helposti ladattavat materiaalit
 • Käytettävissä millä tahansa laitteella, myös offline-tilassa
 • Omassa tahdissasi opiskelusisältöä

184044_manservice700.jpg

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Coventry

   Coventry, Yhdistynyt kuningaskunta

   Kysymyksiä