Keystone logo
American University

American University

American University

Johdanto

American University hyödyntää stipendin, oppimisen ja yhteisön voimaa ja tarkoitusta vaikuttaakseen muuttuvaan maailmaamme. Kestävyydestä sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen tieteisiin AU: n tiedekunta, opiskelijat, henkilökunta ja alumnit ovat muutoksentekijöitä.

Vuonna 1893 perustettu American University on arvostettu, yksityinen laitos, joka sijaitsee maan pääkaupungissa Washington DC: ssä. Kilpailukykyisesti vahvalla monitieteisellä painopisteellä, politiikkalähtöisillä akateemisilla ohjelmilla ja vaikuttavilla opiskelija-aktivisteilla ja alumneilla AU tarjoaa yli 135 maisteriohjelmaa seitsemästä koulusta.

Yliopisto, joka on tarpeeksi pieni, jotta voit tuntea itsesi nähdyksi, ja tarpeeksi suuri houkutellakseen historiallisia henkilöitä kampukselle sitouttamaan yhteisömme tärkeisiin asioihin. American University tunnetaan siitä, että se valmistaa sukupolvia tutkijoita, joista tulee kansallisia ja kansainvälisiä julkisia johtajia ja muutosagentteja koko globaalissa yhteisössämme.

Tehtävä

Edistää tietoa, edistää älyllistä uteliaisuutta, rakentaa yhteisöä ja voimaannuttaa tarkoituksen, palvelun ja johtajuuden elämää.

Näkemys

American University on johtava opiskelijakeskeinen tutkimusyliopisto, jossa intohimoiset oppijat, rohkeat johtajat, sitoutuneet tutkijat, innovaattorit ja aktiiviset kansalaiset vapauttavat yhteistyön löytämisen voiman. Teemme yhteistyötä keskeisten organisaatioiden kanssa Washington DC:ssä, alueella ja ympäri maailmaa parantaaksemme ihmisten tilaa, oppiaksemme laajasta valikoimasta kokemuksia ja harjoittelupaikkoja, luodaksemme merkityksellistä muutosta ja vastataksemme yhteiskunnan nykyisiin ja nouseviin haasteisiin.

Kampuksen ominaisuudet

Vaikutusten keskus

Washington DC:n asuinalueella sijaitseva 90 hehtaarin kampuksemme tarjoaa sinulle perinteisen korkeakouluympäristön edut yhdistettynä ennennäkemättömään pääsyyn maamme pääkaupungin energiaan, kulttuuriin ja mahdollisuuksiin.

Olemme intiimi yhteisö urbaanissa kaupungissa, jossa kaupunkimme upeat nähtävyydet eivät ole koskaan kaukana näkyvistä. Rentoudu hetki ystäviesi kanssa kauniilla tontillamme (nimetty arboretum); ota seuraavaksi improvisoitu matka National Malliin.

Olitpa sitten oppimassa vuosisadan vanhoissa rakenteissamme ja huippumoderneissa tiloissamme, kokemassa taidetta museoissamme ja teattereissamme tai lähtemässä kaupunkiin, American University tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

  Pääsymaksut

  Kansainväliset opiskelijat

  Englannin kielen taito

  Rankingit

  • #72 paras kansallinen yliopisto – US News & World Report 2022-2023
  • #5 College City saa korkeat arvosanat - Princeton Review Best 385 Colleges 2020
  • #51 Paras korkeakouluarvo (yksityinen) - Kiplinger 2018 paras korkeakouluarvo

  Sijainnit

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Kysymyksiä